If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Ами оли, направи като много други - събирай си крушите, и - обратно на село да гледаш оФце.
Иначе - най-първо питай арменския поп.
Я гледай ти,от """Инвестора""" не ми дават да отговоря на "Факи".Чудничко.Е за това ги шитнах със Голям кеф акциите им,ама що чаках толкова дълго.Е нищо да са живи и здрави,явно имат интерес такива като тоя и още няколко други да пишат тук.П.С. Имам овце като теб и истински продавам ги по 240 лева парчето.
Тук винаги ми е правило впечатление, че прогнозите на мениджмънта за бъдещи резултати са се разминавали драматично с действителните отчети. Така че не знам за какво пишете, че другите мажоритари били лоши.
Последните години прогнозите се разминават с резултатите не само при Еврохолд и не само в България
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
ОК
Тук винаги ми е правило впечатление, че прогнозите на мениджмънта за бъдещи резултати са се разминавали драматично с действителните отчети. Така че не знам за какво пишете, че другите мажоритари били лоши.
Някои хора нямаше как да излязат по-рано от позиция, защото нямаше кой да им купи акциите. Единственото, което можеше да направят е да симулират някаква актовност.
В края на някои филми с претенции, обикновено се появява следния надпис:
"Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна."
The End
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
А защо се търгуваха на много по-високи цени преди съобщението, след като никой не би трабвало да е изненадан?
Някои хора нямаше как да излязат по-рано от позиция, защото нямаше кой да им купи акциите. Единственото, което можеше да направят е да симулират някаква актовност. Тъжно, но факт.
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар