IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е,...рахте се!!!
    Гукате ли си, гукате ли си!!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Ами оли, направи като много други - събирай си крушите, и - обратно на село да гледаш оФце.

Иначе - най-първо питай арменския поп.
      Я гледай ти,от """Инвестора""" не ми дават да отговоря на "Факи".Чудничко.Е за това ги шитнах със Голям кеф акциите им,ама що чаках толкова дълго.Е нищо да са живи и здрави,явно имат интерес такива като тоя и още няколко други да пишат тук.П.С. Имам овце като теб и истински продавам ги по 240 лева парчето.
      Last edited by X_Y; 18.11.2010, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
        Последните години прогнозите се разминават с резултатите не само при Еврохолд и не само в България
        Амииии... спри да четеш само прогнозите, които ти харесват и нещата ще спрат да ти се разминават.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          Тук винаги ми е правило впечатление, че прогнозите на мениджмънта за бъдещи резултати са се разминавали драматично с действителните отчети. Така че не знам за какво пишете, че другите мажоритари били лоши.
          Последните години прогнозите се разминават с резултатите не само при Еврохолд и не само в България
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Тук винаги ми е правило впечатление, че прогнозите на мениджмънта за бъдещи резултати са се разминавали драматично с действителните отчети. Така че не знам за какво пишете, че другите мажоритари били лоши.

Коментар

Някои хора нямаше как да излязат по-рано от позиция, защото нямаше кой да им купи акциите. Единственото, което можеше да направят е да симулират някаква актовност.
              В края на някои филми с претенции, обикновено се появява следния надпис:
              "Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна."
              The End
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Щом не са те изненадали, значи не си вярвал на отчетите... Ти купи ли си вече Библия?
                Отчета отдавна говореше за меко казано сериозни финансови проблеми. Именно заради това + мажоритаря не ми е минавало през ум да си купя
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от low Разгледай мнение
                  А защо се търгуваха на много по-високи цени преди съобщението, след като никой не би трабвало да е изненадан?
                  Някои хора нямаше как да излязат по-рано от позиция, защото нямаше кой да им купи акциите. Единственото, което можеше да направят е да симулират някаква актовност. Тъжно, но факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Защото не е изненада за никой който не е имал акции там. Имащите както обикновено са изненадани.
                    +1 Както винаги точно казано! Поздрави!

Коментар

мостовете въобще не изненадаха никого.

Който не вярва на отчетите да си купи Библия
                      Щом не са те изненадали, значи не си вярвал на отчетите... Ти купи ли си вече Библия?

Коментар

• Първоначално изпратено от low Разгледай мнение
                        А защо се търгуваха на много по-високи цени преди съобщението, след като никой не би трабвало да е изненадан?
                        Защото не е изненада за никой който не е имал акции там. Имащите както обикновено са изненадани.

Коментар

Фори, мостовете въобще не изненадаха никого. Надявам се не се правиш на изненадан?

Коментар

Фори, мостовете въобще не изненадаха никого. Надявам се не се правиш на изненадан?

Не е удачно с библията. По-добре да си купува кебапчета и да сяда при пияндетата, да си прави там мухабета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              А който не вярва на отчетите, с какво да сравнява?

Някой случайно да си спомня, кой беше одитора заверявал последните отчети на мостчетата, преди "изненадващо" да обявят несъстоятелност?

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                                Който не вярва да погледне отчетите през 2008 и да сравни
                                А който не вярва на отчетите, с какво да сравнява?

Някой случайно да си спомня, кой беше одитора заверявал последните отчети на мостчетата, преди "изненадващо" да обявят несъстоятелност?

Коментар

Working...
                                X