IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    На 25 октомври Еврохолд България АД извърши и последното плащане по
    облигационна емисия ISIN: BG2100030076, емитирана през 2007 г. Холдингът изплати
    3 410 милиона евро, от които 3 333 милиона евро трето последно главнично плащане и
    77 хиляди евро шесто последно лихвено плащане. Поради настъпилия падеж, емисията
    в размер на 10 милиона евро е свалена от търговия на БФБ.
    През септември и октомври Еврохолд България погаси и всичките си задължения по
    банкови кредити.
    Към настоящия момент единственото задължение на дружеството е
    мезанинов дълг, падежиращ еднократно в края на 2015 г.
    Отлична новина.Браво!

Коментар

• На 25 октомври Еврохолд България АД извърши и последното плащане по
      облигационна емисия ISIN: BG2100030076, емитирана през 2007 г. Холдингът изплати
      3 410 милиона евро, от които 3 333 милиона евро трето последно главнично плащане и
      77 хиляди евро шесто последно лихвено плащане. Поради настъпилия падеж, емисията
      в размер на 10 милиона евро е свалена от търговия на БФБ.
      През септември и октомври Еврохолд България погаси и всичките си задължения по
      банкови кредити.
      Към настоящия момент единственото задължение на дружеството е
      мезанинов дълг, падежиращ еднократно в края на 2015 г.

Коментар

• Много се съсредочихте тука бе хора!!!Защо няма престрелки???

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Aбе не може ли и аз да получа отговора на лични?
          И ти ли тръгна да правиш благотворителност? Не ми мязаш много на филантроп, каквито сме например аз, Сорос, Бил Гейтс и др.

Коментар

Що бе Факи, да не би да се появиха съмнения относно фалита?
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Както съм обещал,ще получиш отговор,но на "лични".До довечера.Като бонус освен Зрънчо,ще включа и коментар за Еврохолд.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Я кажи, дженерал, за Зрънчо.
                Както съм обещал,ще получиш отговор,но на "лични".До довечера.Като бонус освен Зрънчо,ще включа и коментар за Еврохолд.

Коментар

Оценявам чувството ти за хумор,но го прилагаш едностранно,Сега изразяваш единствено съмнителна готовност да облекчиш продаващите,но се назланиш да дадеш и 80 ст.Но пък ти идва ищаха за 2 лева.Щом си склонен за благотворителност,виж варианта да продаваш примерно на 50 ст.Може и да помогнеш някому.Bate Goiko има слабост към такива жестове.И други ще се намерят,които набраха полезен опит с BOARD.
                  Дженерал,дори и моите капитали са ограничени. Все пак имам лимити за благотворителност. За тази година лимита ми се изчерпва с помощта за продавачите на 78-80 ст., а за догодина - да подпомогна купувачите на 2-2.50. Важно е всяка година да се върши по малко благотворителност...

Я кажи, дженерал, за Зрънчо. Преди месец помогнах на една банка, закъсала за акции, и и дадох моите на 75 ст. , ама гледам там пак едни арни ора имат нужда от помощ. Сетих се, че аз и преди съм помагал на нива около 50 ст. , та се чудех, не е ли време отново и там за малко благотворителност...

Коментар

Ама аз купувам.Освен това догодина щели да идват някакви, дето искали да си купят акцията на 2 лева. И на тях трябва да се помогне един ден...
                    Оценявам чувството ти за хумор,но го прилагаш едностранно,Сега изразяваш единствено съмнителна готовност да облекчиш продаващите,но се назланиш да дадеш и 80 ст.Но пък ти идва ищаха за 2 лева.Щом си склонен за благотворителност,виж варианта да продаваш примерно на 50 ст.Може и да помогнеш някому.Bate Goiko има слабост към такива жестове.И други ще се намерят,които набраха полезен опит с BOARD.
                    Last edited by Gaki; 24.10.2010, 10:07.

Коментар

Факушка,ще те послушат точно толкова,колкото те послушаха за пътя.И защо ли да те слушат,тук са се събрали все веселяци.
                      http://yfrog.com/my1287572731demot22j
                      Ама аз го слушам, затова купувам. Мотивацията ми ти я обясних. Освен това догодина щели да идват някакви, дето искали да си купят акцията на 2 лева. И на тях трябва да се помогне един ден...

Коментар

Факушка,ще те послушат точно толкова,колкото те послушаха за пътя.И защо ли да те слушат,тук са се събрали все веселяци.
                        По овчи очаквания, може да спокойно да го гледаме като следващия път, Генерале. не е препоръка
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• EUBG

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Та ето една от сериозните причини холдчето да е разклатено дотолкова, че едно леко разместване да го капичне...
                          Last edited by Gaki; 23.10.2010, 20:41.

Коментар

... Ето: идва Бойкова зима, всички ще обеднеят, ще им секвистира пенсиите на хората, ще ядат капуста и картошки, ще пушат махорка и ще карат талиги...
                            Та ето една от сериозните причини холдчето да е разклатено дотолкова, че едно леко разместване да го капичне...

ПП
                            Вижте мостчето, сещайте се за холдчето.

Коментар

Eее - това е друга работа!
                              Но все си мисля, че ако ги похарчиш за тото шанса за печалба е по-голям.
                              Да, но така няма да помогна на народа, който иска да си продаде сега акциите от Еврохолд. Не им помогнах преди време, когато акцията беше 9 лева, и оттогава ме гризе съвестта. Трябва да най-сетне да им помогна... Ето: идва Бойкова зима, всички ще обеднеят, ще им секвистира пенсиите на хората, ще ядат капуста и картошки, ще пушат махорка и ще карат талиги. Ако не им помогна сега на високите цени да си продадат акциите, как ще оцелеят, питам аз?

А това с тотото не сигурна работа... Ами ако спечеля? Каква помощ е това, да лапна печалбата на някой пенсионер, дето си заделя всеки месец от пенсията по два лева за троен фиш? Докато тука реших да те послушам, понеже загубата е абсолютно сигурна, съм решил да вкарам едни пари, да помогна на хората... Трябва да се помага...

На това място трябва да кажеш: Евалла Себуба, ти си най-големия пич. Ако обаче в резултат на моите съвети не дай боже спечелиш, аз, Факушка, ще компенсирам хората за загубите им. Като изходна цена приемаме 80 ст. Справедливо и мъжкарско е, а?
                              Last edited by SEBULBA; 23.10.2010, 19:39.

Коментар

• Шанса си е шанс...и малко късмет

Като например: на 11.11.2011 г в 11ч11м11сек, цената да е 1. 79....

Факи, ако е под печелиш 50 лв, ако е над, аз печеля 50 лв....

Така и така ще фалира, поне да затвърдя загубата...

Коментар

Working...
                                X