Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
На 25 октомври Еврохолд България АД извърши и последното плащане по
облигационна емисия ISIN: BG2100030076, емитирана през 2007 г. Холдингът изплати
3 410 милиона евро, от които 3 333 милиона евро трето последно главнично плащане и
77 хиляди евро шесто последно лихвено плащане. Поради настъпилия падеж, емисията
в размер на 10 милиона евро е свалена от търговия на БФБ.
През септември и октомври Еврохолд България погаси и всичките си задължения по
банкови кредити. Към настоящия момент единственото задължение на дружеството е
мезанинов дълг, падежиращ еднократно в края на 2015 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеAбе не може ли и аз да получа отговора на лични?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеAбе не може ли и аз да получа отговора на лични?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеКакто съм обещал,ще получиш отговор,но на "лични".До довечера.Като бонус освен Зрънчо,ще включа и коментар за Еврохолд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЯ кажи, дженерал, за Зрънчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеОценявам чувството ти за хумор,но го прилагаш едностранно,Сега изразяваш единствено съмнителна готовност да облекчиш продаващите,но се назланиш да дадеш и 80 ст.Но пък ти идва ищаха за 2 лева.Щом си склонен за благотворителност,виж варианта да продаваш примерно на 50 ст.Може и да помогнеш някому.Bate Goiko има слабост към такива жестове.И други ще се намерят,които набраха полезен опит с BOARD.
Я кажи, дженерал, за Зрънчо. Преди месец помогнах на една банка, закъсала за акции, и и дадох моите на 75 ст. , ама гледам там пак едни арни ора имат нужда от помощ. Сетих се, че аз и преди съм помагал на нива около 50 ст. , та се чудех, не е ли време отново и там за малко благотворителност...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеАма аз купувам.Освен това догодина щели да идват някакви, дето искали да си купят акцията на 2 лева. И на тях трябва да се помогне един ден...Last edited by Gaki; 24.10.2010, 10:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеФакушка,ще те послушат точно толкова,колкото те послушаха за пътя.И защо ли да те слушат,тук са се събрали все веселяци.
http://yfrog.com/my1287572731demot22j
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеФакушка,ще те послушат точно толкова,колкото те послушаха за пътя.И защо ли да те слушат,тук са се събрали все веселяци.
http://yfrog.com/my1287572731demot22jЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
EUBG
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТа ето една от сериозните причини холдчето да е разклатено дотолкова, че едно леко разместване да го капичне...
http://yfrog.com/my1287572731demot22jLast edited by Gaki; 23.10.2010, 20:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение... Ето: идва Бойкова зима, всички ще обеднеят, ще им секвистира пенсиите на хората, ще ядат капуста и картошки, ще пушат махорка и ще карат талиги...
ПП
Вижте мостчето, сещайте се за холдчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеEее - това е друга работа!
Но все си мисля, че ако ги похарчиш за тото шанса за печалба е по-голям.
А това с тотото не сигурна работа...Ами ако спечеля? Каква помощ е това, да лапна печалбата на някой пенсионер, дето си заделя всеки месец от пенсията по два лева за троен фиш? Докато тука реших да те послушам, понеже загубата е абсолютно сигурна, съм решил да вкарам едни пари, да помогна на хората... Трябва да се помага...
На това място трябва да кажеш: Евалла Себуба, ти си най-големия пич. Ако обаче в резултат на моите съвети не дай боже спечелиш, аз, Факушка, ще компенсирам хората за загубите им. Като изходна цена приемаме 80 ст. Справедливо и мъжкарско е, а?Last edited by SEBULBA; 23.10.2010, 19:39.
Коментар
Коментар