IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе Импе къде си?
    Я кажи какво е да се работи за Хим-а ?
    Имаш ли вече от техните акции и ако не защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Това беше към Тони а към тебе имаше въпрос какво става ако публична компания продаде 50 % чрез борсата....
      Ама защо само вас си гледате? Искате и на вас да ви оферират ли? Колко сте вие и колко са зависимите пряко и косвенно от БТН?

Коментар

Това беше към Тони а към тебе имаше въпрос какво става ако публична компания продаде 50 % чрез борсата....
        Постваното от теб Мони не показва че компаниите се занимават само с земя. Информация за индекса всеки с нет може да намери но благодаря ти все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Ако това е особен вид извинение, е добре... Но ако не е, аз пак ще ти задам същото въпросче, стараейки се да избегна моментите които твърдиш, че те смущават...
          Явно си мислиш, че който постне последен - печели! Нямам претенции и интерес към тази тема, не е нужно да се впрягаш толкова, нямам амбициите да се доказвам пред някой тук, че съм те хванал в некомпетентност.

Не виждам някаква стратегия. Виждам хаос и противоречия...
          - Как правиш разлика между покупка "без притеснения" и покупка на "спекулативна компания"?
          - Как решаваш кога да "дъпълваш" при падане с 5-10% и кога да закриеш на загуба така че загубата ти да "не е превишавала 10%"? Звездите ли ти говорят?
          Без притеснения означава, че ще взема по-голяма доходност от депозит.
          Спекулативна за мен е по-рискова компания, от която може да се извлече много, но може и да се позагуби. Не е превишавала, защото чрез допълване средната цена става по-ниска, а при ликвидни компании, каквито са те, винаги можеш да продадеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Държиш се от типа "на всяка манджа мерудия"; заливаш форума с едносрични и "еднодумни" коментари; отговаряш на въпроса с въпрос; готов си да коментираш всякакви дреболии; до съвършенство владееш изкуството на троленето - например да пускаш нищо незначещи реплики от сорта на "наистина ли", "така ли мислиш", "защо" и т.н и т.н. С една дума си типичен трол. Поради тази причина преставам да те храня. Основно правило във форумите е не храни трола!. Дотук бях аз.

П.С. В добавък си и неграмотен. В прекия смисъл на думата.
            Още един Мастър, този пък по литература, и той ми знае вече образованието, парите и т.н. Това е чат приятелю, в който се пише бързо и не доглеждам - ако въобще имам някакви грешки де! Ако ще те провокирам да кажеш нещо смисленно на икономическа тема, специално към теб ще си проверявам съобщенията! Съгласен ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
              Какво се опитваш да кажеш? Какъв е смисълът от това инфо, което знаеме от вчера?

Коментар

Мастъре, и аз и ти знаеме истината, дай да оставиме тази тема.
                Ако това е особен вид извинение, е добре... Но ако не е, аз пак ще ти задам същото въпросче, стараейки се да избегна моментите които твърдиш, че те смущават...

Защо откакто света влезе в криза, банките рекламират събиране на депозити и даване на кредити, а не рекламират събиране на пари за доверително управление на фондове за покупка на акции на бфб-то? Толкова ли нямат специалисти като теб?

Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                Купил съм без притеснение: Атера - 1,24, Бреф - 0,44, Ланд - 0,64, за колко ти каза, че знаеш и нямаш нужда да знаеш! Печалбата може да си я сметнеш, като прибавиш и дивидентите разбира се! С тези компании не се заигравам, просто много рядко продавам и когато това стане на следващия ден или след малко време си ги възвръщам на по-ниска цена.
                Правил съм спекулативни печалби с Алум, Као, ЕМКА и Бенча имоти. Последния имам на 0,13 от скоро.
                Само със спекулативните ми компании процедирам, че като паднат с 5-10% си допълвам количество! Имам и губещи компании - губил съм от Софарма, Унифарм и Химимпорт, но загубата ми не е превишавала 10%.
                Изкажи мнение, моля
                Не виждам някаква стратегия. Виждам хаос и противоречия...
                - Как правиш разлика между покупка "без притеснения" и покупка на "спекулативна компания"?
                - Как решаваш кога да "дъпълваш" при падане с 5-10% и кога да закриеш на загуба така че загубата ти да "не е превишавала 10%"? Звездите ли ти говорят?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                  A aз как мога да се "абонирам" за тая титла
                  Ами ако пишеш от 2006 г....ще имаш.

Коментар

BGREIT е секторен индекс, отразяващ измененията в цените на дружествата, инвестиращи в недвижими имоти. Базиран е на пазарната капитализация, коригирана с free-float-a и се състои от акциите на дружества със специална инвестиционна цел за секюритизация на недвижими имоти или земя. Изчислението му започва от септември 2007 г. с базова стойност 100.

Компании, включени в BGREITКод Име Стойност Изменение Оборот
                    AKTIV Актив Пропъртис АДСИЦ 0,300 - 30,000
                    ATERA Адванс Терафонд АДСИЦ 1,420 2,16% 9 259,250
                    BREF Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 0,627 2,79% 1 728,660
                    ELARG ЕЛАРГ Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ 0,733 - 5 649,860
                    ERGC2 И Ар Джи Капитал-2 АДСИЦ 4,500 - 45,000
                    FPP ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ 0,251 0,40% 850,650
                    LAND Булленд инвестмънтс АДСИЦ 0,680 0,00% 816,000
                    Чети или мълчи!
                    Какво се опитваш да кажеш? Какъв е смисълът от това инфо, което знаеме от вчера?

Коментар

Нет, кажи кое ме прави идиот, изплюй камъчето. Има ли по-лесно от това да обиждаш без основание.
                      Ами аз ще кажа тогава - Айнщайн - идиот на физиката?
                      Държиш се от типа "на всяка манджа мерудия"; заливаш форума с едносрични и "еднодумни" коментари; отговаряш на въпроса с въпрос; готов си да коментираш всякакви дреболии; до съвършенство владееш изкуството на троленето - например да пускаш нищо незначещи реплики от сорта на "наистина ли", "така ли мислиш", "защо" и т.н и т.н. С една дума си типичен трол. Поради тази причина преставам да те храня. Основно правило във форумите е не храни трола!. Дотук бях аз.

П.С. В добавък си и неграмотен. В прекия смисъл на думата.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                        Човек, по-добре затваряй всички позиции и изчезвай от борсата ! Виж как те ебават, а ти кълвеш. Ще се накълвеш така и на некой акцийки и после ще обвиниш другите, че ти дали кофти съвети
                        Аз наистина ценя съветите, това не ме задължава да ги използвам. Човек от форума ми е помогнал много със съвети и от опит знам, че не всички са гадняри. Да ги чуеме - ако има нещо умно - защо не?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Определено БРЕФ и ЛАНД-а не инвестират само в земя пич - напиши си домашното!

BGREIT е секторен индекс, отразяващ измененията в цените на дружествата, инвестиращи в недвижими имоти. Базиран е на пазарната капитализация, коригирана с free-float-a и се състои от акциите на дружества със специална инвестиционна цел за секюритизация на недвижими имоти или земя. Изчислението му започва от септември 2007 г. с базова стойност 100.

Компании, включени в BGREITКод Име Стойност Изменение Оборот
                          AKTIV Актив Пропъртис АДСИЦ 0,300 - 30,000
                          ATERA Адванс Терафонд АДСИЦ 1,420 2,16% 9 259,250
                          BREF Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 0,627 2,79% 1 728,660
                          ELARG ЕЛАРГ Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ 0,733 - 5 649,860
                          ERGC2 И Ар Джи Капитал-2 АДСИЦ 4,500 - 45,000
                          FPP ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ 0,251 0,40% 850,650
                          LAND Булленд инвестмънтс АДСИЦ 0,680 0,00% 816,000

Чети или мълчи!

Коментар

Нет, кажи кое ме прави идиот, изплюй камъчето. Има ли по-лесно от това да обиждаш без основание.
                            Човек, по-добре затваряй всички позиции и изчезвай от борсата ! Виж как те ебават, а ти кълвеш. Ще се накълвеш така и на некой акцийки и после ще обвиниш другите, че ти дали кофти съвети

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Определено БРЕФ и ЛАНД-а не инвестират само в земя пич - напиши си домашното!
                              Къде съм казал, че не така? Казах, че това не ми е целият портфейл, а само компаниите с които не се заигравам. Остатъка от портфейла ми се мени ежеседмично да кажем и за това не го подлагам на обсъждане

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Не прекалявай! Един от форумните идиоти - да, но не и членувано Има достъчно други от този, че и от по-голям калибър ....

Коментар

X