Първоначално изпратено от G.Gekko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеДнес пак добри новини от Амерка - поредните , които като че ли показват тенденция вече - нещата там тръгват към растеж
Коментар
� -
Днес пак добри новини от Амерка - поредните , които като че ли показват тенденция вече - нещата там тръгват към растеж
Почти съм убеден, че такива като Форекса като четат такива хубави новини - за евтини пари, за откриване на работни места, за печалби на корпорации и т.н. - и им някакси им се разваля деня
Е, идва време и тези които са с акции да видят добри дни - според мен началото на бичи тренд се заформя именно сегаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА колко килограма екологично чисти домати и краставици може да си купи сега с една учителска пенсия?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСега майка ми с учителската пенсия може да си купи един плосък ТВСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЛошото е, че хората са ПРИНУДЕНИ да го правят! Ето защо това не е забогатяване а допълнително обедняване...Такива са законите във псевдопазарната икономика в която живеем. Явно че вие г-н Борисов не сте запознат, но би трябвало да имате съветници които са запознати и да не разрешават да говорите пълни глупости! Съветници които са чували що е то "контролирано остаряване"? Производителите правят така, че щеш не щеш на всеки 5-6 години да трябва да си купиш нови хладилници, нови печки, микровълнови, абсорбатори…
Купи, хвърли, купи...
Добре се правиш на ударен, ама едва ли някой се връзва. Специално за техниката - цените непрекъснато падат, уредите стават все по-икономични, по-тихи и с повече екстри.
Да давам ли пример за ТВ Електрон, който родителите ми закупиха като бях дете и който струваше 5-6 заплати или с други думи трябваше да спестяват над година за да могат да го купят.
Сега майка ми с учителската пенсия може да си купи един плосък ТВ (26" - нисък до среден клас, примерно) дето хаби 100 пъти по-малко ток. Има дистанционно и качеството на картината е 100 пъти по-добро.
Същото е и със хладилниците и повечето техника. Един Мраз като си пусне компресора и се чува из целия апартамент как бучи.
Така, че това е нормално. Винаги излизат по-добри модели, по-икономични с повече екстри и ако на човек наистина му трябват е по-добре да си ги купи, отколкото да кара с един хладилник Мраз - цял живот.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеТърпение явно трябва, търпение...
Една жаба ако я пуснеш във тенджера с вряла вода тя веднага ще изскочи навън. Но ако я сложиш в тенджера със студена вода и постепенно започнеш да я загряваш, жабата ще си стои кротко и може да я свариш без проблем. Причината е, в... търпението на жабата! Те имат ганглийна нервна система, която не възприема промените в околната среда като промени ако те са постепенни! Оказва се че мнозинството от "инвеститорите" на бфб-то които все още списват в това форумче, имат същият тип нервна система. Или просто горят чужди пари и им е все тая...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе зная ти точно къде гледаш, но аз което виждам е много хора стискащи акции и чакащи да продадат.
Проблемът е че никой не удовлетворява нито поръчките купува, нито продава
Коментар
�
Коментар