IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Почти съм убеден, че такива като Форекса като четат такива хубави новини - за евтини пари, за откриване на работни места, за печалби на корпорации и т.н. - и им някакси им се разваля деня
    Аз зная истинското състояние. Това което ви се поднася на вас просто е стъкмистика. Освен това структурата на безработицата е изключително лоша. Половината от хората регистрирани като безработни са такива повече от 52 седмици. А това вече е незапонено от Втората световна насам. Затова се казва че тази криза не е циклична а структурна. Няма да има повече икономически ръст по света... Преминаваме към нова нормала!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Страхотен е- класика

Коментар

• Момчета и момичета по Бтв Синема дават ФИЛМЪТ

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
          Днес пак добри новини от Амерка - поредните , които като че ли показват тенденция вече - нещата там тръгват към растеж
          Ако е така, то ние, участниците на БФБто трябва да ликуваме от радост, че все още ни дават да пазаруваме евтино! Аз лично имам 3-4 покупки тази седмица на по-рискови компании - нещо което не бих направил преди 1-2 месеца!

Коментар

• Дау е почти на на 52 уеек хай - само 30 точки

Ние сме на 52 уеек лоу

Каква разлика само - а уж падахме заради тях

Смешна, ако не тъжна история
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Ами кризата ни стигна година и половина по късно, но знае ли човек с това безхаберие

Коментар

• Днес пак добри новини от Амерка - поредните , които като че ли показват тенденция вече - нещата там тръгват към растеж

Почти съм убеден, че такива като Форекса като четат такива хубави новини - за евтини пари, за откриване на работни места, за печалби на корпорации и т.н. - и им някакси им се разваля деня

Е, идва време и тези които са с акции да видят добри дни - според мен началото на бичи тренд се заформя именно сега
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Все хубави новини отвъд голямата вода, кога ли оптимизма ще се пренесе и при нас - часовника тиктака!!!

Коментар

• Форексов за твоите депозити ли говори Премиера- да не вземе да ги гушне

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      А колко килограма екологично чисти домати и краставици може да си купи сега с една учителска пенсия?
                      Малко Мастъре, малко.... Ама ако бяха депозирали на времето, сега щяха оранжерии да купуват от лихвите само........

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Сега майка ми с учителската пенсия може да си купи един плосък ТВ
                        А колко килограма екологично чисти домати и краставици може да си купи сега с една учителска пенсия?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Лошото е, че хората са ПРИНУДЕНИ да го правят! Ето защо това не е забогатяване а допълнително обедняване...Такива са законите във псевдопазарната икономика в която живеем. Явно че вие г-н Борисов не сте запознат, но би трябвало да имате съветници които са запознати и да не разрешават да говорите пълни глупости! Съветници които са чували що е то "контролирано остаряване"? Производителите правят така, че щеш не щеш на всеки 5-6 години да трябва да си купиш нови хладилници, нови печки, микровълнови, абсорбатори…

Купи, хвърли, купи...

Добре се правиш на ударен, ама едва ли някой се връзва. Специално за техниката - цените непрекъснато падат, уредите стават все по-икономични, по-тихи и с повече екстри.

Да давам ли пример за ТВ Електрон, който родителите ми закупиха като бях дете и който струваше 5-6 заплати или с други думи трябваше да спестяват над година за да могат да го купят.

Сега майка ми с учителската пенсия може да си купи един плосък ТВ (26" - нисък до среден клас, примерно) дето хаби 100 пъти по-малко ток. Има дистанционно и качеството на картината е 100 пъти по-добро.

Същото е и със хладилниците и повечето техника. Един Мраз като си пусне компресора и се чува из целия апартамент как бучи.

Така, че това е нормално. Винаги излизат по-добри модели, по-икономични с повече екстри и ако на човек наистина му трябват е по-добре да си ги купи, отколкото да кара с един хладилник Мраз - цял живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            Търпение явно трябва, търпение...
                            Май си отсъствал в уроците по биология в училище?!

Една жаба ако я пуснеш във тенджера с вряла вода тя веднага ще изскочи навън. Но ако я сложиш в тенджера със студена вода и постепенно започнеш да я загряваш, жабата ще си стои кротко и може да я свариш без проблем. Причината е, в... търпението на жабата! Те имат ганглийна нервна система, която не възприема промените в околната среда като промени ако те са постепенни! Оказва се че мнозинството от "инвеститорите" на бфб-то които все още списват в това форумче, имат същият тип нервна система. Или просто горят чужди пари и им е все тая...

Коментар

• Форексов лихвите падат, а ти за акциите се притесняваш

Коментар

Не зная ти точно къде гледаш, но аз което виждам е много хора стискащи акции и чакащи да продадат.
                                Еми да продават бе Мастъре, поръчки купува има.............
                                Проблемът е че никой не удовлетворява нито поръчките купува, нито продава

Коментар

X