IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Късно,но се случват, нали
    Погледни го от добрата страна. Софикс 300, на 5% от дъното, до 2 г. - 500,след 3 - 1000. Почти ката ден някой на зор разпродава нелоши акции на супер цени.
    Като Клондайк е сега БФБ. Увиснали носове - идеално време да си алчен.
    Лощото е че ми свърши кеша. Преди 2седмици бях 50/50 растежни/дивидентни. Сега е вече 2:1.Нямам накъде да оптимизирам вече.
    Понеделник кеширам обаче близо 1/4 от НИСЕ - и тука.
    С риск да бъда пунктуален от 317.73 до 257.65, са си малко над 23 % от дъното. Съвсем друга тема е дъното на NYSE и сегашната стойност. Наблюдавайки "корелацията" се чудя ако още 2-3 пъти друсне NYSE дали няма да хлопнем кепенците към 0.

http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...20y_dck_bg.pdf
    Last edited by Jekata; 04.02.2012, 12:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Погледни го от добрата страна. Софикс 300, на 5% от дъното, до 2 г. - 500,след 3 - 1000. Почти ката ден някой на зор разпродава нелоши акции на супер цени.
      Лощото е че ми свърши кеша. Преди 2седмици бях 50/50 растежни/дивидентни. Сега е вече 2:1.Нямам накъде да оптимизирам вече.
      добре казано!
      аз си мисля че има и някои дивиденто-снасящи акции които са доста под цената която трябва да получат от реален пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Така е, но при нас нещата се случват с 1,5-2 год. закъснение

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          ще стане по-скоро - сега имаме натрупан опит
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• И по мои сметки периода е такъв, но субективно и с бездействие може да го удължат

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Нищо няма да се промени и никога не се е променяло. Докато има себичност, алчност, пари и страх ще има акции, балони, печалби, фалити. Това е чат от човешката същност. Просто сега е цикъл на страх и после пак и пак.... Все така вечната стара игра- другото са приказки за да се успокоят хората и пазарите. Това , което пак започва в САЩ е доказателство

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Дълбоко погрешно като философия."Всичко тече всичко се променя"/Хераклит/
                Привет Генерал ! Поздравления за Хераклит ! Голяма същност е !
                Прозрението е част от съвременната Физиката, имаща го за закон, следствие от още по-основния - всичко трепти, всичко вибрира, (бидейки някаква енергийна консистенция) !
                Last edited by Балониада; 04.02.2012, 01:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                  Хераклит отдавна не е между живите и за съжаление не можем да го попитаме дали е имал предвид Природата и Вселената или човешката същност.
                  Щото, ако е второто, аз бих поспорил с него.

Коментар

• Да алчноста се пшроменя става все по голяма- размера да

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Нищо няма да се промени и никога не се е променяло.

Коментар

• Нищо няма да се промени и никога не се е променяло. Докато има себичност, алчност, пари и страх ще има акции, балони, печалби, фалити. Това е чат от човешката същност. Просто сега е цикъл на страх и после пак и пак.... Все така вечната стара игра- другото са приказки за да се успокоят хората и пазарите. Това , което пак започва в САЩ е доказателство

Коментар

• NASDAQ in Times Square, New York
                          Stocks Jump, Nasdaq Hits 11-Year High on Strong Jobs Report
                          айде скоро и при нас!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Пак нищо не сте разбрали.

Колкото по-добри данни излизат от САЩ, толкова по-зле ще става за останалия свят. Защото САЩ променят структурата на икономиката си. Последните 30 години те внасяха и консумираха, като много малко произвеждаха.
                            Сега искат пак да консумират, но да произвеждат повече и внасят по-малко. (всъщност, това е глобална тенденция).

И такива неконкурентни икономики като нашата ще берат големи ядове.
                            "Абселютно"
                            Колкото по-рано го асимираме - толкова по-добре. Бързо реформи !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Момчета и момичета по Бтв Синема дават ФИЛМЪТ
                              Преди 20-25 години може би бил прав! Сега обаче ми изглежда като някаква фантастика, като нещо нереално случило се сякаш в друга епоха Нещата се променят и дори човешките емоции (алчност и страх) вече може би няма да са същите... На власт идват нови правила и нови закони, а филмите направени и впечатлявали някога ще си останат хубави спомени гарнирани с приятна актьорска игра

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                                Днес пак добри новини от Амерка - поредните , които като че ли показват тенденция вече - нещата там тръгват към растеж

Почти съм убеден, че такива като Форекса като четат такива хубави новини - за евтини пари, за откриване на работни места, за печалби на корпорации и т.н. - и им някакси им се разваля деня

Е, идва време и тези които са с акции да видят добри дни - според мен началото на бичи тренд се заформя именно сега
                                Пак нищо не сте разбрали.

Колкото по-добри данни излизат от САЩ, толкова по-зле ще става за останалия свят. Защото САЩ променят структурата на икономиката си. Последните 30 години те внасяха и консумираха, като много малко произвеждаха.
                                Сега искат пак да консумират, но да произвеждат повече и внасят по-малко. (всъщност, това е глобална тенденция).

И такива неконкурентни икономики като нашата ще берат големи ядове.

Коментар

Working...
                                X