Първоначално изпратено от Alan10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАлъне, дай някаква прогноза - до Коледа ще стигнем ли 200?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеРазбира се, че ще има. Днес св.Нагъзаки (да се свети името Му) почита св.Никола и няма да се вихри много, но от утре вади голямата сурвачка и такова сурвакане ще падне...... Само гледай.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеПичове,
ще има ли Коледа на БФБ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеХехехехехе, сам си си виновен, луз........ти какво правиш за страната си, че само управляващите ви са виновни....ама така по-лесно нали.....потърси причината в себе си....как беше.....Хъхряк.....хехехехе
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениездравей, десперадо!
Напротив - купувач съм по доста от БФБ компаниите! Аз обявих това си намерение преди седмица...
Днес конкретно помогнах на Булбанк да се освободи от притежанието на БРЕФ! И съм много доволен от това...
И с малко бройки по Химимпорт се включих...
А иначе за САЩ - както бях обявил в Четвъртък /Петък - селнах Насдак на 2330 и СиП на 1260.. И двете позиции съм затворил в Петък.
Текущо съм продал Насдак 100 от 2342 - с малки бройки! Тука има игра и в двете позоки - сам знаеш добре...Ако тая седмица се развие добре - Насдак ще направи нов връх - над 2440 - в този случай ще градя позиция за след нова година... В обратния случай - ще залягам на късата версия (но тя по-малко вериоятната)...
Поздрави!
Само за статистиката го обявявам...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеХехехехехе, сам си си виновен, луз........ти какво правиш за страната си, че само управляващите ви са виновни....ама така по-лесно нали.....потърси причината в себе си....как беше.....Хъхряк.....хехехехе
Импе, кой да сложим на мястото на BB ? Сам виждаш какъв е матряла
Мигар искаш хъхряк - президент ! Комай само това не сме пробвали !!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВъобще не очаквайте що-годе чувствителен ръст следващите около 28 месеца. Не и докато престъпното правителстство на животното борисов не бъде натирено по дяволите.
Там където държавата води открита война с бизнесът и работещите хора, не може да има свястна борса.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз искам това за мен и за всички около мен:
http://www.youtube.com/watch?v=1malEtKZVHk
I want to see more happy people
Happy peoples want to see more happy peoples
Where are all those happy people?
Stand up, stand tall
And then fight for it's still going on
Поздрави на всички!А утре да не забравиш - "Дълбай БеГетовецо, дълбай, дълбай,надолу в л.йната..."
В оригинал беше удебелено, но махнах удебеляването, за да не се натрапва
Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Аз искам това за мен и за всички около мен:
http://www.youtube.com/watch?v=1malEtKZVHk
I want to see more happy people
Happy peoples want to see more happy peoples
Where are all those happy people?
Stand up, stand tall
And then fight for it's still going on
Поздрави на всички!
Коментар
� -
Въобще не очаквайте що-годе чувствителен ръст следващите около 28 месеца. Не и докато престъпното правителстство на животното борисов не бъде натирено по дяволите.
Там където държавата води открита война с бизнесът и работещите хора, не може да има свястна борса.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеTи пък какво се месиш???
Не знам въобще някой броилите за нещо?
Както и да е....Дори утре, очаквам да кажеш "мамицата им ... дълбайте, дълбайте лайната"
Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениене се давай Вожде. РодЕн си за победител !!
Не знам въобще някой броилите за нещо?
Както и да е....
Коментар
�
Коментар