IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
    Много е вероятно да се установим в зоната 200-250 при СОФИКС.
    А как виждаш нещата в началото на 2012?

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Алъне, дай някаква прогноза - до Коледа ще стигнем ли 200?
      Много е вероятно да се установим в зоната 200-250 при СОФИКС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
        Разбира се, че ще има. Днес св.Нагъзаки (да се свети името Му) почита св.Никола и няма да се вихри много, но от утре вади голямата сурвачка и такова сурвакане ще падне...... Само гледай.
        Алъне, дай някаква прогноза - до Коледа ще стигнем ли 200?

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
          Пичове,
          ще има ли Коледа на БФБ?
          Разбира се, че ще има. Днес св.Нагъзаки (да се свети името Му) почита св.Никола и няма да се вихри много, но от утре вади голямата сурвачка и такова сурвакане ще падне...... Само гледай.

Коментар

• Пичове,
            ще има ли Коледа на БФБ?
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Много здраве и късмет на всички именници ,именнички ,рибари и банкери и най вече късмет на всички шарани който сме на БФБ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Хехехехехе, сам си си виновен, луз........ти какво правиш за страната си, че само управляващите ви са виновни....ама така по-лесно нали.....потърси причината в себе си....как беше.....Хъхряк.....хехехехе
                Ама да не би да си разкрил, че всъщност е хъхряк?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                  здравей, десперадо!

Напротив - купувач съм по доста от БФБ компаниите! Аз обявих това си намерение преди седмица...

Днес конкретно помогнах на Булбанк да се освободи от притежанието на БРЕФ! И съм много доволен от това...

И с малко бройки по Химимпорт се включих...

А иначе за САЩ - както бях обявил в Четвъртък /Петък - селнах Насдак на 2330 и СиП на 1260.. И двете позиции съм затворил в Петък.
                  Текущо съм продал Насдак 100 от 2342 - с малки бройки! Тука има игра и в двете позоки - сам знаеш добре... Ако тая седмица се развие добре - Насдак ще направи нов връх - над 2440 - в този случай ще градя позиция за след нова година... В обратния случай - ще залягам на късата версия (но тя по-малко вериоятната)...

Поздрави!
                  Tейк профит насдак 100 - 2322...

Само за статистиката го обявявам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Хехехехехе, сам си си виновен, луз........ти какво правиш за страната си, че само управляващите ви са виновни....ама така по-лесно нали.....потърси причината в себе си....как беше.....Хъхряк.....хехехехе
                    Недей го гърчи Хане! Нека освободи напрежението, за да може да спи пълноценно !
                    Импе, кой да сложим на мястото на BB ? Сам виждаш какъв е матряла
                    Мигар искаш хъхряк - президент ! Комай само това не сме пробвали !!!
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Въобще не очаквайте що-годе чувствителен ръст следващите около 28 месеца. Не и докато престъпното правителстство на животното борисов не бъде натирено по дяволите.

Там където държавата води открита война с бизнесът и работещите хора, не може да има свястна борса.

Коментар

Аз искам това за мен и за всички около мен:

http://www.youtube.com/watch?v=1malEtKZVHk

I want to see more happy people
                        Happy peoples want to see more happy peoples
                        Where are all those happy people?
                        Stand up, stand tall
                        And then fight for it's still going on

Поздрави на всички!
                        Браво Вожд. Имаш го! И всички положителни хора ! А утре да не забравиш - "Дълбай БеГетовецо, дълбай, дълбай,надолу в л.йната..." В оригинал беше удебелено, но махнах удебеляването, за да не се натрапва
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Аз искам това за мен и за всички около мен:

http://www.youtube.com/watch?v=1malEtKZVHk

I want to see more happy people
                          Happy peoples want to see more happy peoples
                          Where are all those happy people?
                          Stand up, stand tall
                          And then fight for it's still going on

Поздрави на всички!

Коментар

• Въобще не очаквайте що-годе чувствителен ръст следващите около 28 месеца. Не и докато престъпното правителстство на животното борисов не бъде натирено по дяволите.

Там където държавата води открита война с бизнесът и работещите хора, не може да има свястна борса.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Tи пък какво се месиш???

Не знам въобще някой броилите за нещо?

Както и да е....
                              Kak бе вожде, аз съм ти фен !!! Дори утре, очаквам да кажеш "мамицата им ... дълбайте, дълбайте лайната"
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                не се давай Вожде. РодЕн си за победител !!
                                Tи пък какво се месиш???

Не знам въобще някой броилите за нещо?

Както и да е....

Коментар

X