IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
    Оптимисти няма да се пуашите >> софикса го крепи засега 300 >>като психо бариера >>> но падне ли под 295 ще има тест на дъното 257 >>> пробие ли и него >>>> дълбините обаче вече са пред него и бог да ви е на помощ
    Много точно попадение с ника,просто велико.Само че според мен си имаш самое.....чка.Такива малоумници като теб я направиха мойта жена полуинвалид.Еййййй ,че го няма при мен "Колта" на баща ми!!!!!Нямат ли край лумпените в тая държава бе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Еблев, стига стряска хората - знаеш,че Москва никога не спи и ако реши внезапно да инвестира в БГ-целулоза ,току-виж го изстреляла до 1000-1500 ....
      Москва не знам, но и един китайски хуйжин не бихме отказали
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Ебааси, няма по-големи п.тки наср.ни от БеГетовските!

С оборот от 181 000 лева смело заличаваме почти 1.5% от капитализацията на борсата...

За пореден път единствените сдухльовци в света сме..

Дълбай БеГетовецо, дълбай, дълбай,надолу в л.йната...

Може пък злато да намериш най-отдолу....

Жалки, жалки гаврошовци....
        Съвсем нормално поведение - всеки се е снишил и иска да купува колкото се може по-евтино...

Коментар

• Ебааси, няма по-големи п.тки наср.ни от БеГетовските!

С оборот от 181 000 лева смело заличаваме почти 1.5% от капитализацията на борсата...

За пореден път единствените сдухльовци в света сме..

Дълбай БеГетовецо, дълбай, дълбай,надолу в л.йната...

Може пък злато да намериш най-отдолу....

Жалки, жалки гаврошовци....

Коментар

• Еблев, стига стряска хората - знаеш,че Москва никога не спи и ако реши внезапно да инвестира в БГ-целулоза ,току-виж го изстреляла до 1000-1500 ....
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Оптимисти няма да се пуашите >> софикса го крепи засега 300 >>като психо бариера >>> но падне ли под 295 ще има тест на дъното 257 >>> пробие ли и него >>>> дълбините обаче вече са пред него и бог да ви е на помощ
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                Алтернативи колкото искаш и всички са по-добри от БФБ. Кеф ти да търгуваш с щатски индекси или акции, кеф ти немски, британски, японски,бразилски..... Кеф ти форекс, кеф ти сергия на женския пазар или външна търговия.......
                Моят съвет специално към теб е да повъртиш 1-2г. геврека като бакшиш. С много хора ще се срещнеш и много неща ще научиш от тях. Пък после решавай какво да правиш.
                Каквото се сетиш и поискаш, все е по-добро от БеФеЕбе !
                1. За форекса и чуждите индески - не се чувствам достачъно компетентен, а и нямам времето да се занимавам професионално с това, което според мен е задължително условие при тях.
                2. Не видях прогнозата ти за Софикс 2013 - питам сериозно, не се заяждам.
                3. Защо така обиждаш всички бе човек, какво лошо видя? Много хора те поплюват тук, някои посочват и факти защо го правят. По принцип е тъпо, но с подобно държание от твоя страна може да се окаже и заслужено......

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                  Кажи 2013 как ще е Софикс, за тази знаеме......
                  Каква алтернатива предлагаш?
                  Алтернативи колкото искаш и всички са по-добри от БФБ. Кеф ти да търгуваш с щатски индекси или акции, кеф ти немски, британски, японски,бразилски..... Кеф ти форекс, кеф ти сергия на женския пазар или външна търговия.......
                  Моят съвет специално към теб е да повъртиш 1-2г. геврека като бакшиш. С много хора ще се срещнеш и много неща ще научиш от тях. Пък после решавай какво да правиш.
                  Каквото се сетиш и поискаш, все е по-добро от БеФеЕбе !

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                    Аз пък до края на 2011г. виждам много принесени в жертва рогати и хързулване с едни 20% - 25% прямо настоящите нива на СОФИКС
                    Кажи 2013 как ще е Софикс, за тази знаеме......
                    Каква алтернатива предлагаш?

Коментар

• Аз пък до края на 2011г. виждам много принесени в жертва рогати и хързулване с едни 20% - 25% прямо настоящите нива на СОФИКС

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        ...
                        Догодина се появяват и мултифондовете май?
                        Едва ли софикс ще слезе под 280-300 пункта , така че ни чака радостна година - година на ръст!!!
                        Догодина, до август месеца, поне с 30% отдолу ще е софикса, според мен. Лошо. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          И аз така думам де... Давам парите си на депозит и банката ги дава на кандидат милионерите или кандидат милиардерите да работят с парите ми. Само че напоследък чувам че не давали кредити... Значи го няма въпросното развитие, което ти сънуваш в розовите си сънища! Съответно камилчетата на бфб-то духат супата. А депозита си е депозит, отиваш в банката и си го теглиш.
                          Странно защо, но наистина се радвам да те "видя" отново! Уважавам мнението ти по въпроса за депозита, но съм се отказал да го дискутирам с теб по 2 причини:
                          1. Нищо ново не научаваме от теб, просто не е градивно.
                          2. Използваш заядлив тон и обиди в момент, когато участниците на БФБто търпим загуби. Всички тук можем да следим кривите и сме наясно за тренда. Не знам какво целиш с това отношение, но то никак не ни помага, а и не разбирам какво удоволствие изпитваш ти от него.

Ако имаш друга идея за инвестиране ще се радвам да я споделиш и съответно да дискутираме!
                          Last edited by първи стъпки; 04.12.2011, 20:53.

Коментар

• ДОГОДИНА - ДОАМИНА

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              И защо- нали теглеше тлъсти лихви
                              Лихвите намаляха, а догодина дивидентите ще са повече от тази!
                              Най-вероятно догодина проблема на еврото ще е решен.
                              Догодина очакваме приватизацията на енергийните дружества.
                              Догодина най-накрая може да започне да инвестира сребърния фонд.
                              Догодина се появяват и мултифондовете май?
                              Едва ли софикс ще слезе под 280-300 пункта , така че ни чака радостна година - година на ръст!!!

Коментар

• И защо- нали теглеше тлъсти лихви

Коментар

Working...
                                X