If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оптимисти няма да се пуашите >> софикса го крепи засега 300 >>като психо бариера >>> но падне ли под 295 ще има тест на дъното 257 >>> пробие ли и него >>>> дълбините обаче вече са пред него и бог да ви е на помощ
Много точно попадение с ника,просто велико.Само че според мен си имаш самое.....чка.Такива малоумници като теб я направиха мойта жена полуинвалид.Еййййй ,че го няма при мен "Колта" на баща ми!!!!!Нямат ли край лумпените в тая държава бе!!!
Оптимисти няма да се пуашите >> софикса го крепи засега 300 >>като психо бариера >>> но падне ли под 295 ще има тест на дъното 257 >>> пробие ли и него >>>> дълбините обаче вече са пред него и бог да ви е на помощ
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Алтернативи колкото искаш и всички са по-добри от БФБ. Кеф ти да търгуваш с щатски индекси или акции, кеф ти немски, британски, японски,бразилски..... Кеф ти форекс, кеф ти сергия на женския пазар или външна търговия.......
Моят съвет специално към теб е да повъртиш 1-2г. геврека като бакшиш. С много хора ще се срещнеш и много неща ще научиш от тях. Пък после решавай какво да правиш.
Каквото се сетиш и поискаш, все е по-добро от БеФеЕбе !
1. За форекса и чуждите индески - не се чувствам достачъно компетентен, а и нямам времето да се занимавам професионално с това, което според мен е задължително условие при тях.
2. Не видях прогнозата ти за Софикс 2013 - питам сериозно, не се заяждам.
3. Защо така обиждаш всички бе човек, какво лошо видя? Много хора те поплюват тук, някои посочват и факти защо го правят. По принцип е тъпо, но с подобно държание от твоя страна може да се окаже и заслужено......
Кажи 2013 как ще е Софикс, за тази знаеме......
Каква алтернатива предлагаш?
Алтернативи колкото искаш и всички са по-добри от БФБ. Кеф ти да търгуваш с щатски индекси или акции, кеф ти немски, британски, японски,бразилски..... Кеф ти форекс, кеф ти сергия на женския пазар или външна търговия.......
Моят съвет специално към теб е да повъртиш 1-2г. геврека като бакшиш. С много хора ще се срещнеш и много неща ще научиш от тях. Пък после решавай какво да правиш.
Каквото се сетиш и поискаш, все е по-добро от БеФеЕбе !
И аз така думам де... Давам парите си на депозит и банката ги дава на кандидат милионерите или кандидат милиардерите да работят с парите ми. Само че напоследък чувам че не давали кредити... Значи го няма въпросното развитие, което ти сънуваш в розовите си сънища! Съответно камилчетата на бфб-то духат супата. А депозита си е депозит, отиваш в банката и си го теглиш.
Странно защо, но наистина се радвам да те "видя" отново! Уважавам мнението ти по въпроса за депозита, но съм се отказал да го дискутирам с теб по 2 причини:
1. Нищо ново не научаваме от теб, просто не е градивно.
2. Използваш заядлив тон и обиди в момент, когато участниците на БФБто търпим загуби. Всички тук можем да следим кривите и сме наясно за тренда. Не знам какво целиш с това отношение, но то никак не ни помага, а и не разбирам какво удоволствие изпитваш ти от него.
Ако имаш друга идея за инвестиране ще се радвам да я споделиш и съответно да дискутираме!
Лихвите намаляха, а догодина дивидентите ще са повече от тази!
Най-вероятно догодина проблема на еврото ще е решен.
Догодина очакваме приватизацията на енергийните дружества.
Догодина най-накрая може да започне да инвестира сребърния фонд.
Догодина се появяват и мултифондовете май?
Едва ли софикс ще слезе под 280-300 пункта , така че ни чака радостна година - година на ръст!!!
Коментар