IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    За жъжаление, без подкрепата на нито един институционален инвеститор - съсипията ще си продължава...

Безхаберитео им е престъпление! Към всички хора, "осигурили" се за старини при тях...

Престъпници!
    Ситуацията е много проста-има повече от един голям да излизат.И те го прявят демонстративно без да дадат глътка на пазара,че да се наредят пишман купувачи.Защо тогава фондовете да им купуват на високото.Ще ги чакат отдолу ама къде е това отдолу е въпрос за ..............

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      За жъжаление, без подкрепата на нито един институционален инвеститор - съсипията ще си продължава...

Безхаберитео им е престъпление! Към всички хора, "осигурили" се за старини при тях...

Престъпници!
      Явно и днес не си пил хапчетата ! Вероятно надзирателите са снощни още, та и усмирителната риза не са ти наденали. Но св.Нагъзаки ( да се свети името Му) не почива

Коментар

• За жъжаление, без подкрепата на нито един институционален инвеститор - съсипията ще си продължава...

Престъпници!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Гадничко е да губиш а беше свестен ...... Обичам да въртя на шиш вече и такива като теб ,Хана със бабешките бонови книжки ,Полки със Тим и сие и Бат Гойко с ССВ и Доверие който нямате спирачка когато маркета е нагоре ,но техните възможности са до там.....Тръгне ли надолу всички са им виновни и лъжат .....Гадничко е да си зададеш въпроса защо аз губя а някой печели....Само лузърите търсят вината в другите.....успокояваш ли се че лъжа....
          Това за първи път го изпитах през 2008 г. с пълен портфеил от Слънце БТ и Пловдив БТ 200 % печалба на аукционите ги съжалявам за загубите а всички реват че борсата пада и аз лъжа и ментя ...оттогава никаква прошка за лузъри и всевдоспекуланти и инвеститори........

Задал ли си си въпроса че такива като теб трябва да се скрият и думичка да не казват ....... само заради злобата която излъчвате...
          Айде със здраве!

Жалко за теб.......а имаше време да се научи нещо от теб ,сега си поредната неудовлетворена оФца от стадото.........
          Хайде да се успокоиш малко, а!

Кой губи и кой печели няма как да разбереш в който и да е форум.

Тук положението е като в пандиза – всички са невинни (печелят), но адвоката (пазара ) ги е прецакал.
          Това, както се казва, го знае всяко хлапе тук.

Учудването на всички, които четат написаното от теб е, че ти оказваш да спреш да крещиш на всеослушание „Аз съм невинен!“, когато и за слепия е видно, че просто няма как да е така.

Когато пазара се срине с десет процента за две сесии (а той така се движи напоследък), точно когато си ни осведомил, че имаш Комерца, камионите, даймлера, баварците...., се оказва, че ти си ги продал отдавна и сега чакаш корекцията.

Тя, естествено идва, и ден по-късно ти си на влака. Пазарът прави три-четири пункта нагоре и ти се скъсваш да обясняваш как спиш спокойно през уикенда с двеста евро под възглавницата. На следващият ден Комерца е десет процента надолу, а ти отново си продал (вероятно докато спиш с евро-то) на върха...

Такива хвалипръцковци никога не са ми били интересни дори за заяждане, защото всички до един бяха развенчани, я от пазара, я от някой по-наблюдателен. Изявите на подобни типове не бяха по-дълги от един-два месеца, като това е лично наблюдение за последните близо единадесет години присъствие тук.

Ти обаче прекали! И ако не смяташ да публикуваш детайлен трак рекърд, по-добре смени мястото за самоизява!

Това е последният път, в който съм сравнително мил.
          Last edited by SubZero; 07.12.2011, 09:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
            Добре де, ама това какво общо има с това, че си злобно г*йче....
            Ами за тебе трябва да има ,защото си си дал оная работа под наем......
            Нормалният човек първо гледа какво прави и какво говори а ти търсиш сламката в чуждите очи а не намираш гредата в твойте
            СПРИ ПИЕНЕТО И ПИСАНЕТО СЛЕД ТОВА ВЪВ ФОРУМА !
            След две години може да те забравим какво леке и търгаш си ....

Коментар

Я пак кажи, как те наеха да обикаляш района на Ст. Загора и да лъжеш бабичките и човека за който работеше ....
              Ало забрави ли когато те игнорирахме заради злобата и простащината, и плачеше че КАО,КАО не се качва .... той не само Батя си спомня....
              Добре де, ама това какво общо има с това, че си злобно г*йче....

Коментар

Брей, че злобно г*йче...

Я пак кажи, как те наеха да обикаляш района на Ст. Загора и да лъжеш бабичките и човека за който работеше ....
                Ало забрави ли когато те игнорирахме заради злобата и простащината, и плачеше че КАО,КАО не се качва .... той не само Батя си спомня....
                Last edited by Монти; 06.12.2011, 18:36.

Коментар

Я кажи колко апартамента проигра на борсата ,но това е защото бяха спечелени от измами с бабешки бонови книжки....Съдбата си знае работата . Изхвърля от живота всякакви търгаши и мошеници на дребно....
                  Да ти докладвам ..много пенсионери са го закъсали и продават останали им бонови книжки,злато ,сребро.....време е да се включиш ГМЕЖ живеещ от човешкото нещастие...
                  Брей, че злобно г*йче...

Коментар

Ми явно няма, тоя елемент е голям *лигофрен...
                    Я кажи колко апартамента проигра на борсата ,но това е защото бяха спечелени от измами с бабешки бонови книжки....Съдбата си знае работата . Изхвърля от живота всякакви търгаши и мошеници на дребно....
                    Да ти докладвам ..много пенсионери са го закъсали и продават останали им бонови книжки,злато ,сребро.....време е да се включиш ГМЕЖ живеещ от човешкото нещастие...

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                      Абе хайде спри се малко! Баси човека си.
                      Толкова ли няма къде да си четкаш его-то, че до анонимен форум опря?

Как са те изкарали от блатото не знам, имайки предвид, че дори слепите и глухите във форума знаят откога ги имаш..
                      Гадничко е да губиш а беше свестен ...... Обичам да въртя на шиш вече и такива като теб ,Хана със бабешките бонови книжки ,Полки със Тим и сие и Бат Гойко с ССВ и Доверие който нямате спирачка когато маркета е нагоре ,но техните възможности са до там.....Тръгне ли надолу всички са им виновни и лъжат .....Гадничко е да си зададеш въпроса защо аз губя а някой печели....Само лузърите търсят вината в другите.....успокояваш ли се че лъжа....
                      Това за първи път го изпитах през 2008 г. с пълен портфеил от Слънце БТ и Пловдив БТ 200 % печалба на аукционите ги съжалявам за загубите а всички реват че борсата пада и аз лъжа и ментя ...оттогава никаква прошка за лузъри и всевдоспекуланти и инвеститори........

Задал ли си си въпроса че такива като теб трябва да се скрият и думичка да не казват ....... само заради злобата която излъчвате...
                      Айде със здраве!

Жалко за теб.......а имаше време да се научи нещо от теб ,сега си поредната неудовлетворена оФца от стадото.........

Коментар

• Борсови болежки

Attached Files
                        Last edited by Gaki; 06.12.2011, 18:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение

Как са те изкарали от блатото не знам, имайки предвид, че дори слепите и глухите във форума знаят откога ги имаш..
                          Ми явно няма, тоя елемент е голям *лигофрен...

Коментар

Или съм шаран или рибар.....метнал съм мрежите и съм засипал половината борса поръчки купува. Какво падение с 10 К да крепя борсата....пък да видим....
                            Всичко е благодарение на Даймлер....Мерцедеса си е друга работа извади ме от блатото.... засега.
                            Не се ли "изхвърляш" малко

Коментар

......
                              Всичко е благодарение на Даймлер....Мерцедеса си е друга работа извади ме от блатото.... засега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                                Ама,Мече,ти и съмнения ли имаш?И защо изобщо правиш плахи опити да купуваш?Не пречи на бобанковците да се набабанят.

Или съм шаран или рибар.....метнал съм мрежите и съм засипал половината борса поръчки купува. Какво падение с 10 К да крепя борсата....пък да видим....

Коментар

Working...
                                X