IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
    Други неща ми разправяше преди 3 години. Как сме вече до дъното. Да не споменавам отделни акции които щяха да излитат

здравей мече_цвети
    Ами те излетяха . За БТН става въпрос а за старата любов е жалко но с този свободен обем....
    Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Още има спекуланти който ме надскачат с една стотна при поръчки и при аукционите което означава че дъното е далече....
      Ама,Мече,ти и съмнения ли имаш?И защо изобщо правиш плахи опити да купуваш?Не пречи на бобанковците да се набабанят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Още има спекуланти който ме надскачат с една стотна при поръчки и при аукционите което означава че дъното е далече....
        Други неща ми разправяше преди 3 години. Как сме вече до дъното. Да не споменавам отделни акции които щяха да излитат

здравей мече_цвети

Коментар

• Още има спекуланти който ме надскачат с една стотна при поръчки и при аукционите което означава че дъното е далече....

Коментар

• Ами да се намеси ръководството на БФБ в посока промяна на правилата в защита на миноритарния акционер и повишаване на ликвидността, това ще подкрепи индексите...

Могат да се посочат примери, в които интересите на мажоритарите пробиват правилата, поради пропуски в нормативната уредба или друга причина...

Не е препоръка.......

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение

Стойностите в момента са безумно ненормални.... и това не може да продължава!!!
              Може, може... бедна ти е фантазията! Само гледай.
              И честито! (за набълбукването)

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Вярно е, че имаш още за падане - ако продължавате с АЛАН този цирк /дискусия /
                Всички са супер булиш и ми е интересно да чуя мнение на човек от другия лагер

Коментар

• Аз пък с всеки изминал ден ставам все по-БУЛИШ настроен...

Стойностите в момента са безумно ненормални.... и това не може да продължава!!!

Време е да сме алчни! Аз съм! !!

До момента днес имам покупки по Елана, Булленд, Прайм пропърти и Феърплей!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                    И според мен има още поле за падане, но чак 80 ми се струва малко крайна прогноза...
                    Вярно е, че имаш още за падане - ако продължавате с АЛАН този цирк /дискусия /
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                      Тука има много хора които с удоволствие ще ти обяснят защо няма да падне до там, колко съм зле и как изобщо нищо не разбирам. До колкото помня и ти се числиш към тях, така че невиждам никакъв смисъл да пиша на дълго и широко, а накрая вероятно и модито да ми изтрие поста.
                      И според мен има още поле за падане, но чак 80 ми се струва малко крайна прогноза...

Коментар

А защо смяташ че точно 80 е справдливата стойност - би ли обяснил с прости думи, като на малко дете...
                        Тука има много хора които с удоволствие ще ти обяснят защо няма да падне до там, колко съм зле и как изобщо нищо не разбирам. До колкото помня и ти се числиш към тях, така че невиждам никакъв смисъл да пиша на дълго и широко, а накрая вероятно и модито да ми изтрие поста.

Коментар

• Смята защото така му се иска! Лаладжия е тоя!!!

Коментар

А защо смяташ че точно 80 е справдливата стойност - би ли обяснил с прости думи, като на малко дете...
                            Че те малките деца интересуват ли се от инвестиции в акции и от нива на индекси!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                              По-добре не питай
                              Както вече многократно съм писал, очаквам СОФИКС да достигне справедливи стойности на нива около 80 пункта +/- 20%

Коментар

А как виждаш нещата в началото на 2012?
                                По-добре не питай
                                Както вече многократно съм писал, очаквам СОФИКС да достигне справедливи стойности на нива около 80 пункта +/- 20%

Коментар

Working...
                                X