If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами да се намеси ръководството на БФБ в посока промяна на правилата в защита на миноритарния акционер и повишаване на ликвидността, това ще подкрепи индексите...
Могат да се посочат примери, в които интересите на мажоритарите пробиват правилата, поради пропуски в нормативната уредба или друга причина...
Тука има много хора които с удоволствие ще ти обяснят защо няма да падне до там, колко съм зле и как изобщо нищо не разбирам. До колкото помня и ти се числиш към тях, така че невиждам никакъв смисъл да пиша на дълго и широко, а накрая вероятно и модито да ми изтрие поста.
И според мен има още поле за падане, но чак 80 ми се струва малко крайна прогноза...
А защо смяташ че точно 80 е справдливата стойност - би ли обяснил с прости думи, като на малко дете...
Тука има много хора които с удоволствие ще ти обяснят защо няма да падне до там, колко съм зле и как изобщо нищо не разбирам. До колкото помня и ти се числиш към тях, така че невиждам никакъв смисъл да пиша на дълго и широко, а накрая вероятно и модито да ми изтрие поста.
Коментар