IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хаха Гаки те изостави, вече помакинята не те иска.Прекалено си тъп.
    Ама къде е реалистичната кота 313 днес. А Петъре Глупалски.
    Не ми говори на Кашпировкси, че ще ти измисля три прякора, разбра ли и глупалски.
    Много и ми жалък вече, да те съжалявам ли или да не те мисля вече.

Много тъпо е от търговец да станеш трол, и то трол пищящ колко е велик анализатор, а до сега един анализ няма излязъл или познат.Ужас.Твоето е точно не казвай хоп преди да скочиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
      Ами напиши, че не е препоръка.Много жалък шарлатанин си станал.Жалък живот наистина не го заслужава никои този начин на живот.
      Състоянието до което си се докарал е плачевно.... и не го препоръчвам на никои.Но е пряко следствие търговията ти.И там няма друг виновен освен теб.

И поради горните причини вземи ни спести анализите си, както ги наричаш, да спреш да ни занимаваш с напълно нереалните неща с които занимаваш форума.

Разбра ли хейтърче трол.
      На Пешката това му е целта!!!Целият стадион да ревне:Ох да ти го т--а в г--аааа!!!

Коментар

• КАШПИРОВСКИ баш ми е драго, че се появи отново на хоризонта. И днес падрето ще ти поскубе перушината, ама ти си свикнал вече

Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
        Ами напиши, че не е препоръка.Много жалък шарлатанин си станал.Жалък живот наистина не го заслужава никои този начин на живот.
        Състоянието до което си се докарал е плачевно.... и не го препоръчвам на никои.Но е пряко следствие търговията ти.И там няма друг виновен освен теб.

И поради горните причини вземи ни спести анализите си, както ги наричаш, да спреш да ни занимаваш с напълно нереалните неща с които занимаваш форума.

Разбра ли хейтърче трол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
          За утре кота 313 ми изглежда реален завършек в края на сесията при СОФИКС

Разбра ли хейтърче трол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
            Съгласен....нещо много се е политизирал....
            Може да е огладнял човеко!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Така и очаквах - днес борсата - зелена. Хайде кажете ми в коя нормална държава индексите вървят нагоре при стачки, бунтове, протести, граждански вълнения? Не е ли това най-голямото доказателство, че ни управлява тотално некомпетентно, корумпирано и престъпно правителство?
              Представям си какво ще стане, ако килъри застрелят Бабешки цъкли или самият Професор по компирология и овцевъдство... в пръвият случай само за 3 дни Софиксът ще отвее 400 пункта, във вторият - ще стигне и до 500...
              Споко Импе, това е лубрикантчето преди да се яви св.Нагъзаки (да се свети името му)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Чакай да уточним - това че борсата днес е била на зелено е доказателство за горното???
                Абе импе, ти тотално изтреще бе човек. Я се стегни!
                Съгласен....нещо много се е политизирал....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Така и очаквах - днес борсата - зелена. Хайде кажете ми в коя нормална държава индексите вървят нагоре при стачки, бунтове, протести, граждански вълнения? Не е ли това най-голямото доказателство, че ни управлява тотално некомпетентно, корумпирано и престъпно правителство?
                  ...
                  Чакай да уточним - това че борсата днес е била на зелено е доказателство за горното???
                  Абе импе, ти тотално изтреще бе човек. Я се стегни!

Коментар

• Това че борсата зеленее е поправимо...

Коментар

• Така и очаквах - днес борсата - зелена. Хайде кажете ми в коя нормална държава индексите вървят нагоре при стачки, бунтове, протести, граждански вълнения? Не е ли това най-голямото доказателство, че ни управлява тотално некомпетентно, корумпирано и престъпно правителство?
                      Представям си какво ще стане, ако килъри застрелят Бабешки цъкли или самият Професор по компирология и овцевъдство... в пръвият случай само за 3 дни Софиксът ще отвее 400 пункта, във вторият - ще стигне и до 500...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Може бе Генерале, за КАШПИРОВСКИ винаги.....
                        Благодаря за мелодията.Днес обаче временно те напускам.Силно съм разстроен.Лишиха ме от любимия психоаналитик и от мъка ще я подкарам още по обядно време.Как ще разбера сега какъв типаж си и колко ти е акъла.Ужас.Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                          Дръж се Мечо,че днес бикове ще те газят.Бих ти препоръчал да се държиш за полата на майка си,но може би майка ти си е продала и полата и няма за какво да се хванеш.
                          За нек'ви кастрати ли става въпрос?

Коментар

• Дръж се Мечо,че днес бикове ще те газят.Бих ти препоръчал да се държиш за полата на майка си,но може би майка ти си е продала и полата и няма за какво да се хванеш.
                            Last edited by the money-maker; 24.11.2011, 09:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Остави пеперудките,Алъне.Не може ли още едно повторение на Paloma,което в превод означава гълъбица.Тъй де,престани с ухажването на Кашпировски.
                              Може бе Генерале, за КАШПИРОВСКИ винаги - този път в изпълнение на секс символа на латинска Америка, а именно Луис Мигел. А ако внимателно се загледаш и на кого пее.........

http://www.youtube.com/watch?v=swXFl...eature=related

Коментар

А твоя аватар защо не е пеперудка ?
                                Остави пеперудките,Алъне.Не може ли още едно повторение на Paloma,което в превод означава гълъбица.Тъй де,престани с ухажването на Кашпировски.

Коментар

Working...
                                X