If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да !
знам, че технологичния сектор реши ли да се балончи - яко се балончи.... ама и обратното е в сила.. В поледните месеци свикнах да го пипам тоя "палавник"... та затова него си цъкам често....
Иначе Апъл (тежест 17%) има още много мегдан да расте до стария връх + Гугъл (тежест 5%) текущо е с пробив над линията на съпротива и ще гони стойности от 2007 вероятно... Тоест късите ми текущо са супер дискомфортни...
Иначе СиП500 ще даде много - решат ли да го играят бичо, защото финансовия сектор е брутално дистреснат... и надеждата тук = много проценти ръст (все пак тоя сектор е с почти 20% тежест в СиП)....
не се давай Вожде. РодЕн си за победител !!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
да !
знам, че технологичния сектор реши ли да се балончи - яко се балончи.... ама и обратното е в сила.. В поледните месеци свикнах да го пипам тоя "палавник"... та затова него си цъкам често....
Иначе Апъл (тежест 17%) има още много мегдан да расте до стария връх + Гугъл (тежест 5%) текущо е с пробив над линията на съпротива и ще гони стойности от 2007 вероятно... Тоест късите ми текущо са супер дискомфортни...
Иначе СиП500 ще даде много - решат ли да го играят бичо, защото финансовия сектор е брутално дистреснат... и надеждата тук = много проценти ръст (все пак тоя сектор е с почти 20% тежест в СиП)....
Напротив - купувач съм по доста от БФБ компаниите! Аз обявих това си намерение преди седмица...
Днес конкретно помогнах на Булбанк да се освободи от притежанието на БРЕФ! И съм много доволен от това...
И с малко бройки по Химимпорт се включих...
А иначе за САЩ - както бях обявил в Четвъртък /Петък - селнах Насдак на 2330 и СиП на 1260.. И двете позиции съм затворил в Петък.
Текущо съм продал Насдак 100 от 2342 - с малки бройки! Тука има игра и в двете позоки - сам знаеш добре... Ако тая седмица се развие добре - Насдак ще направи нов връх - над 2440 - в този случай ще градя позиция за след нова година... В обратния случай - ще залягам на късата версия (но тя по-малко вериоятната)...
Атила, не те видях да купуваш днес. стига си ревал. Нали започваше да отваряш къси позиции на американския пазар.....
здравей, десперадо!
Напротив - купувач съм по доста от БФБ компаниите! Аз обявих това си намерение преди седмица...
Днес конкретно помогнах на Булбанк да се освободи от притежанието на БРЕФ! И съм много доволен от това...
И с малко бройки по Химимпорт се включих...
А иначе за САЩ - както бях обявил в Четвъртък /Петък - селнах Насдак на 2330 и СиП на 1260.. И двете позиции съм затворил в Петък.
Текущо съм продал Насдак 100 от 2342 - с малки бройки! Тука има игра и в двете позоки - сам знаеш добре... Ако тая седмица се развие добре - Насдак ще направи нов връх - над 2440 - в този случай ще градя позиция за след нова година... В обратния случай - ще залягам на късата версия (но тя по-малко вериоятната)...
... защото от дъно /дъно на икономика, не на Софис/ лесно се отскача.....
Напротив - при нормални условия около дъно и близо до връх,се стои много с надеждата че движението ще продължи в досегашната посока ....Обаче 2007-2008 г. баш-майсторите балонирайки ,взеха че ви ошушкаха като шумкар - мандра .И затова паднахте толкова много ...Но споко - спадът далеч не завършил и нова 258 изобщо не е дъно . А със западняците не се сравнявай - когато тукашния фрий-флоут стане като техния, тогава прави съпоставки ...Единственото БФБ-успокоение е,че цените лека-полека доближават Бг-фундамента който за момента е около Нула .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Мдааа, само че аз не вярвам, че света като цяло го чакат 6-18 месеца на ръст в следващите поне 2-3г., по-скоро вярвам в БГ и то не защото сме по-конкуретни, а просто защото от дъно /дъно на икономика, не на Софис/ лесно се отскача. Тук има и нещо друго - при Дакс 5000, Софикс бе доста над днешното си ниво. Сега Дакса е над 6000....
Генерала има статистика. След 9 месеца родилни мъки, бфб-то тръгва нагоре да къса синджира
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Единствента надежда е, че тръгват работите по чуждите борси - циклите вече са доста по късни, както на спадове, така и на ръстове, та ако гледаме исторически, винаги с едно закъснение от 06-18 месеца идват чуждите пари и на БФБето - пак ще дойдат
Дотогава пълнете на промоция, не е препоръка
Мдааа, само че аз не вярвам, че света като цяло го чакат 6-18 месеца на ръст в следващите поне 2-3г., по-скоро вярвам в БГ и то не защото сме по-конкуретни, а просто защото от дъно /дъно на икономика, не на Софис/ лесно се отскача. Тук има и нещо друго - при Дакс 5000, Софикс бе доста над днешното си ниво. Сега Дакса е над 6000....
[B]Ебааси, няма по-големи п.тки наср.ни от БеГетовските!
Дълбай БеГетовецо, дълбай, дълбай,надолу в л.йната...
...
Мамицата им андрешковска, нали вожде!!! Пълно с прошляци, измекяри и клошари !! Битуващото oтношениe към артията е като тоалет-папир. В добавка Алън 10 е черешката на сладоледа Дори и Батята - да го наричаме за кратко "профита", я е забатачил, щом стои в ниското при меком и плюе артията, с надежда да я купи на цена на химко !!! Мъка, мъка, Не е препоръка
Единствента надежда е, че тръгват работите по чуждите борси - циклите вече са доста по късни, както на спадове, така и на ръстове, та ако гледаме исторически, винаги с едно закъснение от 06-18 месеца идват чуждите пари и на БФБето - пак ще дойдат
Дотогава пълнете на промоция, не е препоръка
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
пичове,
пълнете дивидентни акции или такива с нормални мажоритари и ДВИ... крайно време е да започнем да действаме като инвеститори, а не като офци за стригане.
споко
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ебааси.С оборот от 181 000 лева смело заличаваме почти 1.5% от капитализацията на борсата...
Дълбай БеГетовецо, дълбай, дълбай,надолу в ....
Може пък злато да намериш най-отдолу....
Жалки, жалки гаврошовци....
Това е,ATILA,карма.И да открият злато в подповърхностния слой,ще продължат да копаят за диаманти.
Коментар