IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    да !
    знам, че технологичния сектор реши ли да се балончи - яко се балончи.... ама и обратното е в сила.. В поледните месеци свикнах да го пипам тоя "палавник"... та затова него си цъкам често....
    Иначе Апъл (тежест 17%) има още много мегдан да расте до стария връх + Гугъл (тежест 5%) текущо е с пробив над линията на съпротива и ще гони стойности от 2007 вероятно... Тоест късите ми текущо са супер дискомфортни...

Иначе СиП500 ще даде много - решат ли да го играят бичо, защото финансовия сектор е брутално дистреснат... и надеждата тук = много проценти ръст (все пак тоя сектор е с почти 20% тежест в СиП)....
    не се давай Вожде. РодЕн си за победител !!
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      За NASDAQ100 говориш предполагам
      да !
      знам, че технологичния сектор реши ли да се балончи - яко се балончи.... ама и обратното е в сила.. В поледните месеци свикнах да го пипам тоя "палавник"... та затова него си цъкам често....
      Иначе Апъл (тежест 17%) има още много мегдан да расте до стария връх + Гугъл (тежест 5%) текущо е с пробив над линията на съпротива и ще гони стойности от 2007 вероятно... Тоест късите ми текущо са супер дискомфортни...

Иначе СиП500 ще даде много - решат ли да го играят бичо, защото финансовия сектор е брутално дистреснат... и надеждата тук = много проценти ръст (все пак тоя сектор е с почти 20% тежест в СиП)....

Коментар

здравей, десперадо!

Напротив - купувач съм по доста от БФБ компаниите! Аз обявих това си намерение преди седмица...

Днес конкретно помогнах на Булбанк да се освободи от притежанието на БРЕФ! И съм много доволен от това...

И с малко бройки по Химимпорт се включих...

А иначе за САЩ - както бях обявил в Четвъртък /Петък - селнах Насдак на 2330 и СиП на 1260.. И двете позиции съм затворил в Петък.
        Текущо съм продал Насдак 100 от 2342 - с малки бройки! Тука има игра и в двете позоки - сам знаеш добре... Ако тая седмица се развие добре - Насдак ще направи нов връх - над 2440 - в този случай ще градя позиция за след нова година... В обратния случай - ще залягам на късата версия (но тя по-малко вериоятната)...

Поздрави!
        За NASDAQ100 говориш предполагам

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          Атила, не те видях да купуваш днес. стига си ревал. Нали започваше да отваряш къси позиции на американския пазар.....
          здравей, десперадо!

Напротив - купувач съм по доста от БФБ компаниите! Аз обявих това си намерение преди седмица...

Днес конкретно помогнах на Булбанк да се освободи от притежанието на БРЕФ! И съм много доволен от това...

И с малко бройки по Химимпорт се включих...

А иначе за САЩ - както бях обявил в Четвъртък /Петък - селнах Насдак на 2330 и СиП на 1260.. И двете позиции съм затворил в Петък.
          Текущо съм продал Насдак 100 от 2342 - с малки бройки! Тука има игра и в двете позоки - сам знаеш добре... Ако тая седмица се развие добре - Насдак ще направи нов връх - над 2440 - в този случай ще градя позиция за след нова година... В обратния случай - ще залягам на късата версия (но тя по-малко вериоятната)...

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
            ... защото от дъно /дъно на икономика, не на Софис/ лесно се отскача.....
            Напротив - при нормални условия около дъно и близо до връх,се стои много с надеждата че движението ще продължи в досегашната посока ....Обаче 2007-2008 г. баш-майсторите балонирайки ,взеха че ви ошушкаха като шумкар - мандра .И затова паднахте толкова много ...Но споко - спадът далеч не завършил и нова 258 изобщо не е дъно . А със западняците не се сравнявай - когато тукашния фрий-флоут стане като техния, тогава прави съпоставки ...Единственото БФБ-успокоение е,че цените лека-полека доближават Бг-фундамента който за момента е около Нула .
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
              Мдааа, само че аз не вярвам, че света като цяло го чакат 6-18 месеца на ръст в следващите поне 2-3г., по-скоро вярвам в БГ и то не защото сме по-конкуретни, а просто защото от дъно /дъно на икономика, не на Софис/ лесно се отскача. Тук има и нещо друго - при Дакс 5000, Софикс бе доста над днешното си ниво. Сега Дакса е над 6000....
              Генерала има статистика. След 9 месеца родилни мъки, бфб-то тръгва нагоре да къса синджира
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                Ясно е, че БФБто си е еб..о майката

Няма какво да разчитате нито на ПФ, камо ли на ДФ

Единствента надежда е, че тръгват работите по чуждите борси - циклите вече са доста по късни, както на спадове, така и на ръстове, та ако гледаме исторически, винаги с едно закъснение от 06-18 месеца идват чуждите пари и на БФБето - пак ще дойдат

Дотогава пълнете на промоция, не е препоръка
                Мдааа, само че аз не вярвам, че света като цяло го чакат 6-18 месеца на ръст в следващите поне 2-3г., по-скоро вярвам в БГ и то не защото сме по-конкуретни, а просто защото от дъно /дъно на икономика, не на Софис/ лесно се отскача. Тук има и нещо друго - при Дакс 5000, Софикс бе доста над днешното си ниво. Сега Дакса е над 6000....

Коментар

[B]Ебааси, няма по-големи п.тки наср.ни от БеГетовските!

Дълбай БеГетовецо, дълбай, дълбай,надолу в л.йната...

...
                  Мамицата им андрешковска, нали вожде!!! Пълно с прошляци, измекяри и клошари !! Битуващото oтношениe към артията е като тоалет-папир. В добавка Алън 10 е черешката на сладоледа Дори и Батята - да го наричаме за кратко "профита", я е забатачил, щом стои в ниското при меком и плюе артията, с надежда да я купи на цена на химко !!! Мъка, мъка, Не е препоръка
                  Last edited by precakanoto; 05.12.2011, 17:01.
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ясно е, че БФБто си е еб..о майката

Няма какво да разчитате нито на ПФ, камо ли на ДФ

Единствента надежда е, че тръгват работите по чуждите борси - циклите вече са доста по късни, както на спадове, така и на ръстове, та ако гледаме исторически, винаги с едно закъснение от 06-18 месеца идват чуждите пари и на БФБето - пак ще дойдат

Дотогава пълнете на промоция, не е препоръка
                    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      ... крайно време е да започнем да действаме като инвеститори, а не като офци за стригане.
                      За теб особено, е повече от крайно време! Даже малко си закъснял...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• пичове,
                        пълнете дивидентни акции или такива с нормални мажоритари и ДВИ... крайно време е да започнем да действаме като инвеститори, а не като офци за стригане.

споко
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                          Съвсем нормално поведение - всеки се е снишил и иска да купува колкото се може по-евтино...
                          по-скоро никой не иска да купува на никаква цена ...какво значи евтино за нещо което не струва нищо...

Коментар

• Атила, не те видях да купуваш днес. стига си ревал. Нали започваше да отваряш къси позиции на американския пазар.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Това е,ATILA,карма.И да открият злато в подповърхностния слой,ще продължат да копаят за диаманти.
                              Генерале, а представи си да цъфнат и диаманти под златото, а ? :
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Ебааси.С оборот от 181 000 лева смело заличаваме почти 1.5% от капитализацията на борсата...
                                Дълбай БеГетовецо, дълбай, дълбай,надолу в ....
                                Може пък злато да намериш най-отдолу....
                                Жалки, жалки гаврошовци....
                                Това е,ATILA,карма.И да открият злато в подповърхностния слой,ще продължат да копаят за диаманти.

Коментар

Working...
                                X