IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе първи стъпки.Невиждаш ли че се опитвам да прочистя форума от троловете с прогнози 50-60-80 пункта на Софикс.

А като начало предлагам да анализираме колко процента корекция ще имаме на движението от 260пункта до към 520пункта.И или ще тестваме дъното...
    Или пък ще рекошира в някои от универсалните пропорциите 1/3, 1/2, 2/3

АМСТЕРДАМЕ НЕ СМЯТАШ ЛИ, ЧЕ КАШПИРОВКСИ Е ОБРЪЩЕНИЕ И Е ОБИДНО ТАКОВА.
    ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ВЪРШИШ РАБОТАТА ИЛИ ДА........?????????????????

Във всяко тяхно изречение присъства ли Кашпировски, ще има псувня.
    ТАКА ЧЕ ИЛИ МОЯТ НИК ИЛИ ТЕЗИ НА КАШПИРОВСКИТЕ МАЛОУМНИЦИ.

Коментар

• Защо така бе хора, какво правите? Имате толкова много постове, с които се гордеете, а в тях само обиди, простотии и в най-добрият случай някоя картинка ни в клин, ни в ръкав. Дайте нещо смислено: да сравниме коефициенти на Софикс с тези на Дакс, 500, румънци, японци и т.н. Дайте някакви аргументи за тезите си! То така всеки може "Софикс ще стане 80", "Софикс ще стане 800"?? Точно като отчаяни комарджии - следващото ще е четно, следващото ще е червено........
      Има анализатори тук, заслужили инвеститори - дайте коефициенти!
      Last edited by първи стъпки; 25.11.2011, 11:17.

Коментар

• КАШПИРОВСКИ, явно още в тъмна доба след полинощ си усетил дъха във врата си на св.Нагъзаки (да се свети името МУ).
        Нивата на СОФИКС вече са 315 пункта и очаквам да затворим на 313 днес, както вече писах.
        И много ми се ще да те питам - ти къде си придобил тези си знания по български и литература? От постовете ти струи една гладко изразена мисъл, един страхотен словоред, а за правописа просто думи нямам.

Коментар

• Ха Граки какво се очаквало и какво щяло да бъде трасето.Ей много сте елемтарни.
          Ама не му отчете грешката на П.К, ама хич не отчиташ, когато в е твой интерес.
          Ами на това се вика трол.
          Къде съм се нашил, че нещо започна както винаги само да предполагаш.Казах ти досега към 5 пъти, че спото там беше записано от Мажо.
          А с предполаганки няма как да стане.Това ви е един от проблемите ви.А то всъщност вие сте с диагноза.Да ви я споделям ли?????Сами си я знаете, поне не я демострирайте....

Елементарни същества, елементарно мислене.
          Викам да поизчистим форума от такива, като вас.Които е за, да подкрепи, ще пуснем и тема ако трябва.

Гаки, ти помак/иня ли си или....?
          И още един върпос, ти знаеш ли кои е Кашпиросвки, че така нагло все пишеш и няма кои да ти каже нищо, освен че не говориш по темата.
          Кажи Гаки, няма ли да се извиниш за измислените от теб прякори и инсинуации.
          Има ли нещо в теб.Извини се не се ли сещаш, че не е много умно да измисляш прякори и да подръжаваш с тях на П.К.Мамицата ви болна.
          Докато го има този прякор в вашите постове ще имате псувня от мен.Болни типове.

"Общо взето" ли бе, Гаки?????
          Това което говориш, за Софикс е все едно да е на 1700 пункта и да ми казваш, че ще стане 3400 пункта, а да не говорим за прогнозата на П.К тогава Софикс трябва да стане към 5000 пункта.Същото е и сега при при Софикс.еЙ ЗАТОВА СТЕ МНОГО ЛЕКИ, нямате никаква представа колко струват активите на БФБ-София.

Това е ясно на целият форум.
          И защо точно сега ги говорите тия неща.Си е ваш проблем.И си остава проблем.
          Тоест имате проблем, а той е евтино ли е???, скъпо ли е??????????

Незнаете кое е черно и бяло, а ще си говорим, че нещо става от вас.Ами освен тролове, каквито сте сега, друго много трудно.

Всъщност последните ви глупости нямат нищо общо с реалността.Къде са ви акциите, нещо не ви виждам, като търгуващи тук.
          И тогава няма ли кои да ви набие шута(шита).Ако трябва ще се погрижим.И не е само това Гаки.

Всичко може да потръгне, първо като изчистим троловете от този форум.
          Ще влиза някои и ще пуска помия срещу някоя позиция.Ами МОДИТА, айде да си помислите как ще трябва да попречим на болните тролове да пречат на дискусиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
            За утре кота 313 ми изглежда реален завършек в края на сесията при СОФИКС
            Общо взето налучкваш посоката,но темпа на спад е по-бавен.И понеже ще сме на течение поне до края на годината,всичко ще си дойде на място.Изненади по трасето не се очакват.Утре продължаваме.Кашпировски съвсем ще изтрещи.Горкият,както се е ушил в най-губещите тимаджийски позиции.Алъне,ти имаш влияние върху него,не може ли да го успокоиш малко."Ужас.Това е".

Коментар

Аз да не съм ДОНОР , че да купувам БГ ШИТ ?!
              А така ми се иска да търгувам на БФБ. Но при сегашните правила и условия, мисията е невъзможна за мен.
              А някога имал ли си акции на БФБ?

Коментар

А така ми се иска да търгувам на БФБ. Но при сегашните правила и условия, мисията е невъзможна за мен.
                Е не.Тука вече се доказа, та ти си пълен гьонсурат-търговец.При наличие на платформи и дълбочина на пазара, както и котировки, какво още ти трябва.А и си вътрещар на много позиции.
                Хм... май нещо и мисленето ти не е реално.
                А за справедливите ти стойности, без да си напиал не е препоръка.Какво да кажем.
                Ти каза 313 пункта, а затвори на колко.....

Следващият път като пишеш нива поне напиши, че не е препоръка.Ама ти нали си професионалист.Ужас от такива......Селска работа ...явно.

Коментар

• Как да не е компетентен- нали ПЕКА въртеше пари на клиенти.Какво стана нали го нагази КФН

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Съгласен....нещо много се е политизирал....
                    Дайте му да линчува някой хъхряк и ще се оправи
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                      Не се чувстваш достатъчно компетентен ?
                      Не бе .Никой не му дава да търгува на вересия.

Коментар

Не се чувстваш достатъчно компетентен ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                          Алъне, имаш ли някакви акции на БФБ?

Коментар

SOFIX очаквано се е засрамил и гледам се е изчврвил
                            Алъне, имаш ли някакви акции на БФБ?

Коментар

• SOFIX очаквано се е засрамил и гледам се е изчврвил

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Чакай да уточним - това че борсата днес е била на зелено е доказателство за горното???
                                Абе импе, ти тотално изтреще бе човек. Я се стегни!
                                Импето има предвид, че увеличаването на недоволството срещу Правителството, а и от там шансът скоро то да падне, се приема положително на борсата

Коментар

Working...
                                X