If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Помня как преди 2 години, когато всички се ослушваха, обърках една поръчка за 300бр. вместо на SELL, на BUY... Умрях от смях . Като хукна този ми ти пазар...
А можеше и да е наобратно!?
За днес се предвижда да се удари 300 на Софикс. В следващите 2 месеца ще се търси удар на 200, а след това падането и ударите ще станат свободни и неконтролирани
Всеки си знае. Точно защото е плитък пазар, един ръст от 100% би бил доста рязък (времево). Относно какво седи зад компаниите.., със сигурност е по-лесно да се знае на нашият пазар отколкото на западните, а кой знае и кой си мисли че знае е друга работа, но на западните най-често и мастити анализатори само си мислят че знаят.
Чак пък толкова мъстити............ не е нужно да си мъстит анализатор, за да видиш примерно че Google е добре. Продуктите им вървят, реклама има, търсачката работи. Ако нещо тръгне надолу веднага ще се усети, това е най сигурния начин, да ползваш продуктите на дадена компания и да я наблюдаваш из късо. За Фейсбук между другото се отнася същото, добре е когато човек, знае в какво е инвестирал.
Колкото за Българските компании........... ами аз нямам почти нищо в къщи от тях...... в банките съм клиент по принуда и пак избягвам Български банки. Единствено бих си купил акции на АЕЦ Козлодуй........ но такива за съжаление няма ........ защото съм сигурен че цената на тока ще се качва........ с тия вятърни перки и измишлиотини .
Радвам се, че се намесваш, не съм виждал написаното на линка. Моля те да ме ориентираш какво точно е съдържанието на страниците и какво имаш предвид с него, тъй като часът не предполага да се ровя, а информацията не е смляна.
Поогледай малко. Може би ще си формираш по-друг поглед върху инвестиция, пазар, спекула, момент за влизане и излизане, къде да търгуваш/инвестираш в даден момент ако си решил, цена? на акция при спекулативен пазар...
Не е пак си грешка .....набълбукал съм се но с Мерцедеси/предполатам знаеш коя е тази компания на ДАХ/ а теб без никой да те пита използва думичката ЖМЕЛ не предизвикан .....Така че и аз ти станах фен без причина и може да си хортуваме на тема Петролхолдинг и Доверие и колко са вървели преди десет години и сега бабешкете бонови книжки ........
Няма особенна разлика според мен и периметъра ще е по голям.....
Другия, фен......мече, мече, ако нещата ставаха само с Комерца с който си се набалбукал.....както ти казах.....голям луз ...
Не е пак си грешка .....набълбукал съм се но с Мерцедеси/предполатам знаеш коя е тази компания на ДАХ/ а теб без никой да те пита използва думичката ЖМЕЛ не предизвикан .....Така че и аз ти станах фен без причина и може да си хортуваме на тема Петролхолдинг и Доверие и колко са вървели преди десет години и сега бабешкете бонови книжки ........
Няма особенна разлика според мен и периметъра ще е по голям.....
Извинявай, че се намесвам в диалога ви. Какво ти е мнението за написаното тук: http://ta.vhod2.com/content/blogcategory/2/9/
Огледай и другите страници, ако вече не си ги виждал разбира се.
Радвам се, че се намесваш, не съм виждал написаното на линка. Моля те да ме ориентираш какво точно е съдържанието на страниците и какво имаш предвид с него, тъй като часът не предполага да се ровя, а информацията не е смляна.
Ювиги, ти отдавна си изтрещял от скъсяване в златото. Така, че пий си хаповете и лягай.
Петка, Петкаааа, Петка........слагай *налните топченча от твоя любимец Светията и се завивай под завивките.......
Няма такава деградация като твойта.....
Коментар