IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Помня как преди 2 години, когато всички се ослушваха, обърках една поръчка за 300бр. вместо на SELL, на BUY... Умрях от смях . Като хукна този ми ти пазар...
    А можеше и да е наобратно!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      дали пък не ударихме дъното???
      За днес се предвижда да се удари 300 на Софикс. В следващите 2 месеца ще се търси удар на 200, а след това падането и ударите ще станат свободни и неконтролирани

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Всеки си знае. Точно защото е плитък пазар, един ръст от 100% би бил доста рязък (времево). Относно какво седи зад компаниите.., със сигурност е по-лесно да се знае на нашият пазар отколкото на западните, а кой знае и кой си мисли че знае е друга работа, но на западните най-често и мастити анализатори само си мислят че знаят.
        Чак пък толкова мъстити............ не е нужно да си мъстит анализатор, за да видиш примерно че Google е добре. Продуктите им вървят, реклама има, търсачката работи. Ако нещо тръгне надолу веднага ще се усети, това е най сигурния начин, да ползваш продуктите на дадена компания и да я наблюдаваш из късо. За Фейсбук между другото се отнася същото, добре е когато човек, знае в какво е инвестирал.

Колкото за Българските компании........... ами аз нямам почти нищо в къщи от тях...... в банките съм клиент по принуда и пак избягвам Български банки. Единствено бих си купил акции на АЕЦ Козлодуй........ но такива за съжаление няма ........ защото съм сигурен че цената на тока ще се качва........ с тия вятърни перки и измишлиотини .

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        дали пък не ударихме дъното???
        По скоро спада тепърва започва.......... да им е яко дупето на тези които са решили да чакат кризата да отмине.

Освен това нашата борса когато пада......... пада по дълго от другите и после никога не си връща предишните върхове.

Между другото още ли скъсяваш златото ?!
        Last edited by Xman1; 30.11.2011, 11:21.

Коментар

• Наи'ш ли къ'в убаф боб са пуснали на пазаря?..

Коментар

• дали пък не ударихме дъното???
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
              Радвам се, че се намесваш, не съм виждал написаното на линка. Моля те да ме ориентираш какво точно е съдържанието на страниците и какво имаш предвид с него, тъй като часът не предполага да се ровя, а информацията не е смляна.
              Поогледай малко. Може би ще си формираш по-друг поглед върху инвестиция, пазар, спекула, момент за влизане и излизане, къде да търгуваш/инвестираш в даден момент ако си решил, цена? на акция при спекулативен пазар...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                Утре отново на БФБ ще се върти песента от деветдесте години "Пляс,пляс педалите"
                Ти си ненадминат олигофрен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Не е пак си грешка .....набълбукал съм се но с Мерцедеси/предполатам знаеш коя е тази компания на ДАХ/ а теб без никой да те пита използва думичката ЖМЕЛ не предизвикан .....Така че и аз ти станах фен без причина и може да си хортуваме на тема Петролхолдинг и Доверие и колко са вървели преди десет години и сега бабешкете бонови книжки ........
                  Няма особенна разлика според мен и периметъра ще е по голям.....
                  Говориш несвързано.....пил ли си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Другия, фен......мече, мече, ако нещата ставаха само с Комерца с който си се набалбукал.....както ти казах.....голям луз ...
                    Не е пак си грешка .....набълбукал съм се но с Мерцедеси/предполатам знаеш коя е тази компания на ДАХ/ а теб без никой да те пита използва думичката ЖМЕЛ не предизвикан .....Така че и аз ти станах фен без причина и може да си хортуваме на тема Петролхолдинг и Доверие и колко са вървели преди десет години и сега бабешкете бонови книжки ........
                    Няма особенна разлика според мен и периметъра ще е по голям.....

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                      Извинявай, че се намесвам в диалога ви. Какво ти е мнението за написаното тук: http://ta.vhod2.com/content/blogcategory/2/9/
                      Огледай и другите страници, ако вече не си ги виждал разбира се.
                      Радвам се, че се намесваш, не съм виждал написаното на линка. Моля те да ме ориентираш какво точно е съдържанието на страниците и какво имаш предвид с него, тъй като часът не предполага да се ровя, а информацията не е смляна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Лошо а аз си мислех че бизнесО с бабешки бонови книжки е проспериращ .....
                        Другия, фен......мече, мече, ако нещата ставаха само с Комерца с който си се набалбукал.....както ти казах.....голям луз ...

Коментар

Ювиги, ти отдавна си изтрещял от скъсяване в златото. Така, че пий си хаповете и лягай.
                          Лошо а аз си мислех че бизнесО с бабешки бонови книжки е проспериращ .....

Коментар

Ювиги, ти отдавна си изтрещял от скъсяване в златото. Така, че пий си хаповете и лягай.
                            Петка, Петкаааа, Петка........слагай *налните топченча от твоя любимец Светията и се завивай под завивките.......
                            Няма такава деградация като твойта.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              И ти, и ти....)

Коментар

Утре отново на БФБ ще се върти песента от деветдесте години "Пляс,пляс педалите"
                                Ми да подгреем публиката отсега :

http://www.youtube.com/watch?v=TaCUBtzKAnA
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X