IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=r_yJbSIoWMI

Коментар

• Заглавието на тази тема звучи все по-гротескно
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
        Да си спомним първия ден на ноември от паметната 2007
        малко ретроспекация ) :

"...
        – интервю на Апостол Апостолов, председател на КФН, на страниците на 24 часа от 1 ноември.

В него се казва - “ Капиталовият ни пазар в момента е тенджера под налягане, която няма клапаните, които да изпуснат напрежението. Той е нещо ново, не толкова установено и хората са замъглени от алчността. Но заедно с нея трябва да имат и дяволче, което да им казва – може и да загуби. Него го няма и затова тенджерата в момента набира пара, която няма откъде да излезе. Трябва изкуствено или заедно с гилдията да направим тези отдушници, които да намалят напрежението, или тенджерата ще изгърми. Никой не може да каже кога ще се случи това. Затова ще променим критериите в наредбите, ще вменим задължения на посредниците документите да се следят.
        ...
        "
        Е питаме се сега след 4 годинки - пак ли сме тенджера под налягане и какво се направи да се ипусне парата от тенджерата ))))
        не е препоръка
        Лалке/Гаки...Не знам ама това раздвоение на личността при теб ....плаче за психиатър

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Ще почакаме,ще видим.Все пак меродавно е мнението на Кашпировски.
          Привет генерале, какво става с Кашпировски. Май не сме го виждали скоро. Дано не се е поддал на провокации

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
            А кога ще започнеш да продаваш......... би ли посочил дата или месец.......... година поне ?!
            Въпросът ти е..малко неправилно зададен....Питай ....На какви нива ще продаваш а не кога

Коментар

• Да си спомним първия ден на ноември от паметната 2007
              малко ретроспекация ) :

"...
              – интервю на Апостол Апостолов, председател на КФН, на страниците на 24 часа от 1 ноември.

В него се казва - “ Капиталовият ни пазар в момента е тенджера под налягане, която няма клапаните, които да изпуснат напрежението. Той е нещо ново, не толкова установено и хората са замъглени от алчността. Но заедно с нея трябва да имат и дяволче, което да им казва – може и да загуби. Него го няма и затова тенджерата в момента набира пара, която няма откъде да излезе. Трябва изкуствено или заедно с гилдията да направим тези отдушници, които да намалят напрежението, или тенджерата ще изгърми. Никой не може да каже кога ще се случи това. Затова ще променим критериите в наредбите, ще вменим задължения на посредниците документите да се следят.
              ...
              "
              Е питаме се сега след 4 годинки - пак ли сме тенджера под налягане и какво се направи да се ипусне парата от тенджерата ))))
              не е препоръка

Коментар

• Подивяха енергийните компании!!! При нас на БФБ да не би да има такива???

п.с. щом нямаме енергийни компании нормално е нашите индекси да стоят

Първоначално изпратено от M5 Разгледай мнение
                Борсите подивяха нагоре........не, че при нас някой това го следи, ама да си кажеме
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• не е много оптимистично положението.. явно ще правим някакво W на БФБ, което за едни може да супер лоша новина, а за други момент да се включат и да не се ядосват, че изпуснаха януари и февруари 2009. При всичко положения няма да има драми, защото нивата на репофинансиране са доста по-малки от 2008ма...

поздрави и успех
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Борсите подивяха нагоре........не, че при нас някой това го следи, ама да си кажеме

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                      Този номер и аз съм го правил и то с цял портфейл. Исках да усреднявам надолу, пък взех че обърнах пазара и си обърках стратегията. Та и аз умрях от смях тогава
                      По малко, по малко се изнервя пазаря. Да не объркаме момента за грешка само!

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                        Помня как преди 2 години, когато всички се ослушваха, обърках една поръчка за 300бр. вместо на SELL, на BUY... Умрях от смях . Като хукна този ми ти пазар...
                        А можеше и да е наобратно!?
                        Този номер и аз съм го правил и то с цял портфейл. Исках да усреднявам надолу, пък взех че обърнах пазара и си обърках стратегията. Та и аз умрях от смях тогава
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          Аз пък здраво си добавям от любимите позиции!!!

Дедо Бъфет е казал: "Когато вали злато из ведро, не подлагай напръсник, а кофа"

Очевидно БеГетовската фондова борса е капитулирала... за мен - сега е идеалният момент за покупки!

Благодаря на насралите се продавачи!

Успех на хората с визия!

И все пак да спазим закона - Мнението (поведението) ми не е препоръка за покуко-продажба на ценни книжа!
                          А кога ще започнеш да продаваш......... би ли посочил дата или месец.......... година поне ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            Аз пък здраво си добавям от любимите позиции!!!

Очевидно БеГетовската фондова борса е капитулирала... за мен - сега е идеалният момент за покупки!

Успех на хората с визия!

И все пак да спазим закона - Мнението (поведението) ми не е препоръка за покуко-продажба на ценни книжа!
                            +1
                            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Аз пък здраво си добавям от любимите позиции!!!

Успех на хората с визия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                                За днес се предвижда да се удари 300 на Софикс. В следващите 2 месеца ще се търси удар на 200, а след това падането и ударите ще станат свободни и неконтролирани
                                Ще почакаме,ще видим.Все пак меродавно е мнението на Кашпировски.
                                Attached Files
                                Last edited by Gaki; 30.11.2011, 12:56.

Коментар

Working...
                                X