Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеДа си спомним първия ден на ноември от паметната 2007
малко ретроспекация) :
"...
– интервю на Апостол Апостолов, председател на КФН, на страниците на 24 часа от 1 ноември.
В него се казва - “ Капиталовият ни пазар в момента е тенджера под налягане, която няма клапаните, които да изпуснат напрежението. Той е нещо ново, не толкова установено и хората са замъглени от алчността. Но заедно с нея трябва да имат и дяволче, което да им казва – може и да загуби. Него го няма и затова тенджерата в момента набира пара, която няма откъде да излезе. Трябва изкуствено или заедно с гилдията да направим тези отдушници, които да намалят напрежението, или тенджерата ще изгърми. Никой не може да каже кога ще се случи това. Затова ще променим критериите в наредбите, ще вменим задължения на посредниците документите да се следят.
...
"
Е питаме се сега след 4 годинки - пак ли сме тенджера под налягане и какво се направи да се ипусне парата от тенджерата))))
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеЩе почакаме,ще видим.Все пак меродавно е мнението на Кашпировски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеА кога ще започнеш да продаваш......... би ли посочил дата или месец.......... година поне ?!....Питай ....На какви нива ще продаваш а не кога
Коментар
-
Да си спомним първия ден на ноември от паметната 2007
малко ретроспекация) :
"...
– интервю на Апостол Апостолов, председател на КФН, на страниците на 24 часа от 1 ноември.
В него се казва - “ Капиталовият ни пазар в момента е тенджера под налягане, която няма клапаните, които да изпуснат напрежението. Той е нещо ново, не толкова установено и хората са замъглени от алчността. Но заедно с нея трябва да имат и дяволче, което да им казва – може и да загуби. Него го няма и затова тенджерата в момента набира пара, която няма откъде да излезе. Трябва изкуствено или заедно с гилдията да направим тези отдушници, които да намалят напрежението, или тенджерата ще изгърми. Никой не може да каже кога ще се случи това. Затова ще променим критериите в наредбите, ще вменим задължения на посредниците документите да се следят.
...
"
Е питаме се сега след 4 годинки - пак ли сме тенджера под налягане и какво се направи да се ипусне парата от тенджерата))))
не е препоръка
Коментар
-
Подивяха енергийните компании!!! При нас на БФБ да не би да има такива???
п.с. щом нямаме енергийни компании нормално е нашите индекси да стоят
Първоначално изпратено от M5 Разгледай мнениеБорсите подивяха нагоре........не, че при нас някой това го следи, ама да си кажемеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
не е много оптимистично положението.. явно ще правим някакво W на БФБ, което за едни може да супер лоша новина, а за други момент да се включат и да не се ядосват, че изпуснаха януари и февруари 2009. При всичко положения няма да има драми, защото нивата на репофинансиране са доста по-малки от 2008ма...
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТози номер и аз съм го правил и то с цял портфейл. Исках да усреднявам надолу, пък взех че обърнах пазара и си обърках стратегията. Та и аз умрях от смях тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеПомня как преди 2 години, когато всички се ослушваха, обърках една поръчка за 300бр. вместо на SELL, на BUY... Умрях от смях. Като хукна този ми ти пазар...
А можеше и да е наобратно!?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз пък здраво си добавям от любимите позиции!!!
Дедо Бъфет е казал: "Когато вали злато из ведро, не подлагай напръсник, а кофа"
Очевидно БеГетовската фондова борса е капитулирала... за мен - сега е идеалният момент за покупки!
Благодаря на насралите се продавачи!
Успех на хората с визия!
И все пак да спазим закона - Мнението (поведението) ми не е препоръка за покуко-продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз пък здраво си добавям от любимите позиции!!!
Очевидно БеГетовската фондова борса е капитулирала... за мен - сега е идеалният момент за покупки!
Успех на хората с визия!
И все пак да спазим закона - Мнението (поведението) ми не е препоръка за покуко-продажба на ценни книжа!There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Аз пък здраво си добавям от любимите позиции!!!
Успех на хората с визия!
И все пак да спазим закона - Мнението (поведението) ми не е препоръка за покуко-продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеЗа днес се предвижда да се удари 300 на Софикс. В следващите 2 месеца ще се търси удар на 200, а след това падането и ударите ще станат свободни и неконтролираниLast edited by Gaki; 30.11.2011, 12:56.
Коментар
Коментар