If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не значи че ще е така и през 2012. Виждаме и тенденциите - и от ФЕД и от ЕЦБ.
България някак как да е изключение - все пак сме отвоерна икономика
В най-скоро време Мастъра ще лапне дървото - нещо подобно на това което стана с Елана ФЗЗ - от 0.65 поскъпване до 1.05 и повече.
Кешъет е шума,. която се обезценява всеки изминал ден - в БГ малко по бавно - гледайте ЕЛАРГа за пример
Шумят ти и на тебе бръмбарите,
щом кешът бил шума, защо всички го кътате под юрганите и само надъхвате новобранците по разни съмнителни позиции, вероятно с цел да си превърнете в кеш някоя стара избушена инвестиция. Не на нас тия
И какво общо има еларг ? Ти ако беше инвестирал там от създаването много ли щеше да си доволен. То не бяха въртележки, преврати, спадове ! След няколко години - отново на номинал ! Пък и едва ли ще е много повече! А мерси. Синергона не е по-голяма стока. Дори се чудя, дали няма да пуска още въздух
Не е препоръка
Не значи че ще е така и през 2012. Виждаме и тенденциите - и от ФЕД и от ЕЦБ.
България някак как да е изключение - все пак сме отвоерна икономика
В най-скоро време Мастъра ще лапне дървото - нещо подобно на това което стана с Елана ФЗЗ - от 0.65 поскъпване до 1.05 и повече.
Кешъет е шума,. която се обезценява всеки изминал ден - в БГ малко по бавно - гледайте ЕЛАРГа за пример
Незнам в коя банка му е депозита.....дано е българска.....той си пада малко комунист....но ако му национализират депозита, как ли ще реагира,примерно .....
SEBULBA - няма конспирация, нещата са прости. На повечето хора им се удава доста добре носенето на костюм, вписването в борд на директорите също не изисква умения. Виж постигането на резултат изисква умения и знания.
ПП. Принципът на Питър - В една йерархия всеки се стреми да достигне своето ниво на некомпетентност.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Ако ползваш за опорна точка тиквите на управляващите, няма да стане - много са меки...
По принцип не съм привържиник на конспиративните теории, но това бездействие от БФБ шефчетата и КФН си мисля, че е нарочно. Със сигуност могат да направят нещо, въпроса е защо не го правят? Кой има изгода от цялата тая работа?
Здравей Монти,
Това не е бас а просто почерпка. Ако ядеш баничка няма да си много добре. Та лично на мен интереса ми е да дойда и да ти я донеса на крака баничката където и в бг да си
гледай до къде я докара мисирката
след умелите си инвестиции в БАКБ и Комерцбанк последната година вече е манала на просия за баничка с боза
[=desperado;1059206080]ДАКС прави +31% от дъното на 5000 и все още има невярващи. Днес закривам 1/3 от позициите си и Влизам в малко къси за Хедж...Продължавайте да продавата по 10 акции на сделка.... Голяма забава... или лош човешки материал?[/QUOTE]
ДАКС-а е на 15% от историческия си връх, а СОФИКС-а е на 15% от дъното си от преди 3 години след спада от 80%
Здравей Алонсо,
за два дни и вече виждам 33 % от баничката с бозичка а ти даже с помоща ми в покупка на 3К в БРЕФ ментата и спрайта остави за по топло време...
Поздрави!
Здравей Монти,
Аз продължавам да чистя Еларг, обаче само ако има БРЕФ насреща да купя.Така че в брефа ми е по-добре да не ми помагаш, че и аз няма да пускам елани тогава
Иначе не си ме разбрал май. Това не е бас а просто почерпка. Ако ядеш баничка няма да си много добре. Това означава че БРЕФА ще е минал левчето а ЕЛАРГА ще е под 1.5 още. Тогава реално аз ще съм спечелил от теб и е е редно аз да те почерпя нали? Та лично на мен интереса ми е да дойда и да ти я донеса на крака баничката където и в бг да си
Коментар