IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Берт е мъдър инвеститор - винаги се вслушвам в него!
    По-добре недей винаги , че аз съм прекалено дългосрочен ...чак се плаша понякога.

ама до 85 години имам още има няма 50 години стаж като инвеститор...та съм споко.

поздрави и успех
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Берт е мъдър инвеститор - винаги се вслушвам в него!

Коментар

• Умни приказки Бертрам браво- аз не съм спрял да купувам и продавам

Коментар

някаква идея кой натиска днес?
          http://www.investor.bg/novini-i-anal...anuari,129819/

Тони ето ти една от основните причини.А там кои излиза така на тези нива е съвсем отделен въпрос, които няма как да знаем, забранено е, освен за служителите/вътрешните хора/ в инвестиционните посредници, които имат фондове.А да не говорим за приятелите им.Или истинските вътрещари.
          Но едно е вярно, че тези фондове са подкарали една тенденция дето няма да обърне скоро.Докато не започнат да вършат някаква работа, а докато не го правят и пазара и бизнеса им ще замира.

А я виж троловете долу не могат да се сетят даже.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            за всеки случай си купи лубрикант, щото дали нагъзаки или ЧСИ маскиран като нагъзаки...разлика няма

пичове,
            не унивайте...дето се вика да сме здрави другото ще мине. Много спекани и безпарични времена за БФБ. ПФ са се покрили, а ДФ сърбат сами попарата дето я надробиха преди години. Важното е да се мисли като се купува / продава...останалото ще си дойде на мястото.

ПП и денс си купих разни хартийки
            Болката е голяма и отминава, но срамът е голям и остава.

П.П. вече и танцувайки почна да купуваш ? Представям си като започне св.Нагъзаки да диша във врата ти как ще продаваш тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
              Като гледам как св.Нагъзаки (да се свети името Му) се е разчукал в този студ, незнам св.Валентин дали ще има на чия врата да почука ?
              за всеки случай си купи лубрикант, щото дали нагъзаки или ЧСИ маскиран като нагъзаки...разлика няма

пичове,
              не унивайте...дето се вика да сме здрави другото ще мине. Много спекани и безпарични времена за БФБ. ПФ са се покрили, а ДФ сърбат сами попарата дето я надробиха преди години. Важното е да се мисли като се купува / продава...останалото ще си дойде на мястото.

ПП и денс си купих разни хартийки
              Last edited by bertram; 07.02.2012, 12:53.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                Като гледам как св.Нагъзаки (да се свети името Му) се е разчукал в този студ, незнам св.Валентин дали ще има на чия врата да почука ?
                Настъпи жадувания празник за кудкудяка.Да изуват потурите и търпеливо да си изчакват реда.Ще получат отговор на въпроса "къде зимуват раците".

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                  Полученият отговор е частичен,нещо като междинна спирка.Напредваме,не много бързо,но уверено.Ех,Ali,Ali,пак ти се отваря работа.Пък и Св.Валентин чука на вратата.Вай,вай...

Коментар

...Орлам случается и ниже кур спускаться.
                    Но курам никогда до облак не подняться....
                    И. А. Крылов - откъс от баснята "Орел и кокошка"
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Ох а ние завалиите Мастъре с тези дивиденти пт по 15-20 процента годишно- ХА-ХА

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Да жвидим утре ще продължат ли примоциите
                        Полученият отговор е частичен,нещо като междинна спирка.Напредваме,не много бързо,но уверено.Ех,Ali,Ali,пак ти се отваря работа.Пък и Св.Валентин чука на вратата.Вай,вай...
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Що бе? Аз съм голям оптимист... Няма делник няма празник, лихвата от банковият ми депозит се трупа всеки ден. Как човек да не гледа ведро на бъдещето?
                          Точно така ! Да продават всичко и да правят депозити хората нали ? От 4 години го разправяш това и все не те слушат ! Досега цели 20% да са взели от лихви ама каво да правиш прост народ. Нищо ти си лапай лихвите и се подсмихвай. Нали ако вземат всички да наливат пари в банките, ще вземат да паднат лихвите и няма да са чак толкова тлъсти. Мълчи си там кротко, забогатявай и се радвай на простия народ дето ти плаща лихвите.
                          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Бялата зима и тежкият сняг

Коментар

• някаква идея кой натиска днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                бах тоя песимизъм БеГетовски!
                                Що бе? Аз съм голям оптимист... Няма делник няма празник, лихвата от банковият ми депозит се трупа всеки ден. Как човек да не гледа ведро на бъдещето?
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X