Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСтрахотни математици има във форума.Завиждам им.Все от клиентелата на ген.Али Киртик.Бог да ги поживи.
Румънеца и Енчев имаха някаква песенчица, в която се пееше - "кавали, кавали, кавали ... вият в усой" - става като за маршова песен на полковете на ген. АлиКъдето минат - коват наред...
Дори св. Нагазаки (на Петьо тарабата) ако им се опре, a може и него да наковат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСега да влезеш има много позиции с по голям дивидент от тлъстите лихвиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКогато цената която съм платил падне с 40% и 30% дивидент да ми заваш пак ще съм вътре с 10%... А вие сте вътре много повече така че дивидента ви компенсира една незначителна част от загубата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФорексов не искаш ли дивиденти 12-14%Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа жвидим утре ще продължат ли примоциитеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеСинергон Холдинг не е губеща компания!
Никога не е била!
Само за 2011 има над 30 млн. лв. инвестиции в дъщерните си компании!
Не е препоръка!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар