IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    бах тоя песимизъм БеГетовски!

Няма по-сдухан нещастник от бегетовеца...
    И кое те кара да мислиш, че песимистите са българи?

Коментар

• бах тоя песимизъм БеГетовски!

Няма по-сдухан нещастник от бегетовеца...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Страхотни математици има във форума.Завиждам им.Все от клиентелата на ген.Али Киртик.Бог да ги поживи.
        Поздрави, генерал !
        Румънеца и Енчев имаха някаква песенчица, в която се пееше - "кавали, кавали, кавали ... вият в усой" - става като за маршова песен на полковете на ген. Али Където минат - коват наред... Дори св. Нагазаки (на Петьо тарабата) ако им се опре, a може и него да наковат

Коментар

• Дивиденти

Страхотни математици има във форума.Завиждам им.Все от клиентелата на ген.Али Киртик.Бог да ги поживи.
          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Сега да влезеш има много позиции с по голям дивидент от тлъстите лихви
            Да така е. Но за разлика от вас аз зная кой е единствения начин по който те могат да ви изплатят дивидента. Вече го описах!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Когато цената която съм платил падне с 40% и 30% дивидент да ми заваш пак ще съм вътре с 10%... А вие сте вътре много повече така че дивидента ви компенсира една незначителна част от загубата!
              Някакъв курс за самоуспокоение ли си почнал

Коментар

• Ха-Ха това си го казваш за успокоение нали- много те е страх от риска. Сега да влезеш има много позиции с по голям дивидент от тлъстите лихви

Коментар

Форексов не искаш ли дивиденти 12-14%
                  Когато цената която съм платил падне с 40% и 30% дивидент да ми заваш пак ще съм вътре с 10%... А вие сте вътре много повече така че дивидента ви компенсира една незначителна част от загубата!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Форексов не искаш ли дивиденти 12-14%

Коментар

Да жвидим утре ще продължат ли примоциите
                      Продължават вече 4-та година. Нищо не им пречи да продължат още 4!

Коментар

• Да жвидим утре ще продължат ли примоциите

Коментар

• Какви са резултатите от ИПО-то на ДИР БГ?

Днес трябваше да бъдат съобщени!

Коментар

• Задава се буря.

Коментар

• Прогноза за края на седмицата Софикс 333. Очевидно е нежеланието да се купуват неликвидни дружества, ще трябва време да се раздвижат.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                                Синергон Холдинг не е губеща компания!

Никога не е била!

Само за 2011 има над 30 млн. лв. инвестиции в дъщерните си компании!

Не е препоръка!
                                Стига си рИвал!... Да си продавал докато цената е била висока, да не си спал!

Коментар

Working...
                                X