IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, колкото и да си чешите езиците - няма как без инвестиране в акции, няма как без пенсионни дружества, няма как без осигуровки, а за Мастъра специално, няма и как да се инвестира само в Злато - все пак какво злато, така и асфалт не стават за ядене

Трябва да се инвестира в предприятия и бизнеси, които потенциал да растат и да просъществуват....като като стант матуре, трябва да дават и дивиденти
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
      Е чак бас не. Просто аз сега продадох Еларг на 1 средно някъде за да вляза на бреф
      на 0.65. Та въпроса е когато ЕЛАРГ станат 1.5, дали БРЕФ ще е над или под лев. Ако е под лев значи ти си ме прекарал и ще е редно да почерпиш бутилка мента и бутилка спрайт. Ако пък е над лев, значи аз съм изкярил от теб и аз ще ти пратя каквото искаш

Дадено !
      За мен боза с баничка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Не зная колко пъти трябва да повтарям че нямам сестра?!...

Не зная колко заслепен трябва да си да твърдиш че нефта, златото и среброто са балони тогава когато печатниците за долари и евро бълват трилионни всеки божи месец от 3-4 години насам... Някой е жертва на пропагандата, но кой ли е той?...
        Очевидно който се ушива в балони е жертвата

Коментар

Гледай сега, аз не съм ти виновен че се уши на петрола на 150 и го продаде на 30 после, нито пък че си на дълги на злато и сребро, които са отявлени балони за мен.
          Не зная колко пъти трябва да повтарям че нямам сестра?!...

Не зная колко заслепен трябва да си да твърдиш че нефта, златото и среброто са балони тогава когато печатниците за долари и евро бълват трилионни всеки божи месец от 3-4 години насам... Някой е жертва на пропагандата, но кой ли е той?...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Само че той ще реши нещо от което да спечели той самия, а не ти! Както казах вече, играта е зиро съм гейм. Ако ти спечелиш той трябва да губи, но той е този който взема решенията ти си никой... Ти си гадателката по тивито, къде се опитва да гадае на боб...

По-точно играта е под зиро, защото част от ресурсите които се вливат в пирамидата изтичат като комисионни за брокерите.
            Точно тук бъркаш... Борсата НЕ Е зиро-съм гейм...
            Айде обаче няма да влизам в подробности защо е така...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Само че той ще реши нещо от което да спечели той самия, а не ти! Както казах вече, играта е зиро съм гейм. Ако ти спечелиш той трябва да губи, но той е този който взема решенията ти си никой... Ти си гадателката по тивито, къде се опитва да гадае на боб...

По-точно играта е под зиро, защото част от ресурсите които се вливат в пирамидата изтичат като комисионни за брокерите.
              Гледай сега, аз не съм ти виновен че се уши на петрола на 150 и го продаде на 30 после, нито пък че си на дълги на злато и сребро, които са отявлени балони за мен. Аз на златото влизах на 900 и излязох на 1550 и повече няма да го пипам. Трябва да разбереш само едно нещо:
              Купува се евтино и се продава скъпо, а не като тебе да чакаш да се надуе балона и да почнеш да вярваш. Много умен и начетен пич си, но си доста доверчив, вярваш на разни преси и и телевизии и това ти пречи. Това за твое добро ти го казвам и предварително ти се извинявам ако съм те обидил. Не ми е това целта.
              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Мастере , доста ентусиазиран ми се виждаш в последно време . Да не би да си си купил акции ?

Коментар

Според ще стигнат и 2 лева и не питам дали а кога и какво ще се случи с другите позиции през това време

В тази връзка ако си достатъчно дългосрочен инвеститор единственото от което имаш нужда да следиш е как компанията се справя с конкуренцията си И ДАЛИ ПАЗАРА НА КОЙТО РАБОТИ РАСТЕ ИЛИ НАМАЛЯВА. НИЩО ДРУГО НЕ ОТ ТОЛКОВА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ. Това е и стратегията, която работи най-добре на борсата.
                  + 111111111111111111111111
                  Много вярно !
                  Ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Демек златото е пирамида
                    Цената на златото не расте, тя си стои на едно място. Цените на хартията пада, затова ти изглежда че златото расте... Щото печатарката работи на 3 смени... Цената на златото сега е точно толкова колкото е била преди 6000 години.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Баснята за постоянно растящата цена е басня за пирамидата... Само в пирамидите всички печелят защото цените само растат, но това продължава само докато идват нови камилчета. В момента в който притока намалее всичко рухва и обикновено най-върлите фенове го отнасят най-много.
                      Всичко е пирамида, важното е да си от първите. Дет вика онзи в "маржин кол"
                      - Има три начина да се печели:
                      Да си по-умен, по- бърз или да си мошеник.
                      И вика:
                      - Аз не съм мошеник, не съм и много умен, остава да съм по-бърз. И ПРЕДИЗВИКА КРИЗАТА

Коментар

• Многознайковците

Коментар

Номера е да се сетиш какво ще реши да направи някой още преди той да е решил.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            интересно е и дали еларг ще станат изобщо 1,5
                            Според ще стигнат и 2 лева и не питам дали а кога и какво ще се случи с другите позиции през това време

В тази връзка ако си достатъчно дългосрочен инвеститор единственото от което имаш нужда да следиш е как компанията се справя с конкуренцията си И ДАЛИ ПАЗАРА НА КОЙТО РАБОТИ РАСТЕ ИЛИ НАМАЛЯВА. НИЩО ДРУГО НЕ ОТ ТОЛКОВА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ. Това е и стратегията, която работи най-добре на борсата.
                            + 111111111111111111111111
                            Много вярно !

Коментар

Баснята за постоянно растящата цена е басня за пирамидата... Само в пирамидите всички печелят защото цените само растат, но това продължава само докато идват нови камилчета. В момента в който притока намалее всичко рухва и обикновено най-върлите фенове го отнасят най-много.
                              Демек златото е пирамида Защото от акции поне има шанс да се получават редовни и то растящи дивиденти

Коментар

Пропагандата е точно такава, но реалността е коренно различна . Въпросът не е в това кой колко може да смята, а в това кой с каква вътрешна информация разполага!

"Ако не си инсайдер то ти си аутсайдер"
                                Гордън Геко, из филма Уолстрийт
                                Номера е да се сетиш какво ще реши да направи някой още преди той да е решил. При тази игра инсайдерството не важи. Има множество примери как самите директори на компании губят от търговия със собствените си акции. Когато си зает да се занимаваш с бизнеса обикновено не ти остава време да мислиш, да четеш и да смяташ. Между другото гледайте "Маржин кол" ако не сте го гледали. Той за мен е в пъти по-добър и наистина представя по-професионално какво движи нещата от "Уолстрийт" според мен.

Коментар

Working...
                                X