IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хей ,мецанчице ела,
    нищо че си без пола,
    нищо че си без гърди
    туй на бика не вреди.

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
      Колкото участниците на БФБ са се научили да четат, толкова и ще печелят
      Би ли ми казал къде съм написал "купува" ??? Ама добре прочети пак и тогава пиши бе чоджум.
      ех петре петре ...

... айде няма да засрамваме журналистическата гилдия ако не давате съвети за неща от които стана ясно... никак не разбирате

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        На събирането си в Полша финансовите министри на еврозоната приеха да не печатат пари /за сега/. Няма пакет "стимули" от хамерикански тип - за сега. Излишно е да ви казвам утре ДАКС като как ще изглежда... Ако това изобщо има някакво значение за бфб-то де... Там нещата си бълбукат по график... Надежда всяка оставете и пари от някъде намерете!
        Е те хубаво са казали, но това значи ли че ще го спазят?! Може да са го казали само за успокоение на народеца.

Коментар

За сега само 75% от държателите на гръцки дълга са съгласни да купят от новите гръцки облигации. Останалите 25% се опъват. Ще ги кандърдисват до 8-ми Октомври. Ако не кандисат ще дръпнат шалтера на гърчулята, Ако кандисат поне 90% ще им отпуснат поредната глътка въздух... Въпросът е на изнудване на принципа на моркова и тоягата... Ще видим. Въпросът е че в самат Германия назрява политическа криза!

Ще рейнджи по всяка вероятност между 1,29 и 1,41 до началото на Декември.
          Мерси !
          Знаеш че при едно 1,41 е новогодишното рали. А при 1,29 и надолу е фалит на Гърция.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
            Хмм, те хубаво нема да печатат, ами Гърция ? Те къде отиват, може би ?
            За сега само 75% от държателите на гръцки дълга са съгласни да купят от новите гръцки облигации. Останалите 25% се опъват. Ще ги кандърдисват до 8-ми Октомври. Ако не кандисат ще дръпнат шалтера на гърчулята, Ако кандисат поне 90% ще им отпуснат поредната глътка въздух... Въпросът е на изнудване на принципа на моркова и тоягата... Ще видим. Въпросът е че в самат Германия назрява политическа криза!

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Аз също го чувствам така ,преди ФЕД да яхна дълъг маркет и силно евро...до колко вижсаш еврото?
            Ще рейнджи по всяка вероятност между 1,29 и 1,41 до началото на Декември.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

На събирането си в Полша финансовите министри на еврозоната приеха да не печатат пари /за сега/. Няма пакет "стимули" от хамерикански тип - за сега. Излишно е да ви казвам утре ДАКС като как ще изглежда... Ако това изобщо има някакво значение за бфб-то де... Там нещата си бълбукат по график... Надежда всяка оставете и пари от някъде намерете!
              Хмм, те хубаво нема да печатат, ами Гърция ? Те къде отиват, може би ?

Коментар

• Тръгне ли еврото нагоре и пазарите са след него. Това,че няма да печатат не е толкова лошо . . .
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ами те си го казаха... Whatever it takes... Демек, ще си печата до второ пришествие! Еврото и долара са вързани с вериги и ще си потъват заедно... Чакаме търпеливо да свърши дефлационната фаза на рецесията и след това избухването на хиперинфлацията!

Момента е малко трики за евро/долар тъй като след първоначалният напън за разпродажби могат да решат че щом от еврозоната са решили да не печатат "за сега" то на еврото трябва да се гласува по-голямо доверие!
                  Аз също го чувствам така ,преди ФЕД да яхна дълъг маркет и силно евро...до колко вижсаш еврото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Излезнах.
                    По скоро какво ще стане на ФЕД да кажеш.....
                    Ами те си го казаха... Whatever it takes... Демек, ще си печата до второ пришествие! Еврото и долара са вързани с вериги и ще си потъват заедно... Чакаме търпеливо да свърши дефлационната фаза на рецесията и след това избухването на хиперинфлацията!

Момента е малко трики за евро/долар тъй като след първоначалният напън за разпродажби могат да решат че щом от еврозоната са решили да не печатат "за сега" то на еврото трябва да се гласува по-голямо доверие!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Сорка.....гледах новините и съм си мислил за друго, че ти по дифолт си мечка ........ми кво да става освен че си прибрал премията, но страха и треперенето определено не си заслужават риска. Че тя стомната веднъж,дваж но на третият път.......

П.П. сано на 3 ракии съм
                      Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Петре, или гапа на платформата ти влияе зле или си на повечко ракийки. Не мога да си представя че след толкова години на маркета ми казваш че като продадеш Пут и пазаря расте си на загуба
                        Сорка.....гледах новините и съм си мислил за друго, че ти по дифолт си мечка ........ми кво да става освен че си прибрал премията, но страха и треперенето определено не си заслужават риска. Че тя стомната веднъж,дваж но на третият път.......

П.П. сано на 3 ракии съм
                        www.finance5.bg

Коментар

Ааааа............нищо страшно........само в един момент ти светва на монитора Margin call .........иначе нищо страшно не се случва ! На кой му пука за поредната жертва в хранителната верига ?
                          Е, зависи все пак какъв е страйка и къде е курсът в момента ... Ин-дъ-маркет ли е или дийп-аут-ъф-дъ-маркет. По принцип ако пута е бил под пазара в момента на продажбата, няма никакво значение тъй като продалият просто си прибира безнаказано премията. Купувача няма интерес да упражнява опцията тъй като може да продаде по пазарен курс на по-изгодно ниво.

Коментар

Аз очаквам скоро на БФБто като платежно средство да започнат да приемат картофи, кромид, фасул ... Само и само заигравка да има

Коментар

Излезнах.
                              По скоро какво ще стане на ФЕД да кажеш.....

Коментар

• На събирането си в Полша финансовите министри на еврозоната приеха да не печатат пари /за сега/. Няма пакет "стимули" от хамерикански тип - за сега. Излишно е да ви казвам утре ДАКС като как ще изглежда... Ако това изобщо има някакво значение за бфб-то де... Там нещата си бълбукат по график... Надежда всяка оставете и пари от някъде намерете!

Коментар

Working...
                                X