If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ааааа............нищо страшно........само в един момент ти светва на монитора Margin call .........иначе нищо страшно не се случва ! На кой му пука за поредната жертва в хранителната верига ?
Петре, или гапа на платформата ти влияе зле или си на повечко ракийки. Не мога да си представя че след толкова години на маркета ми казваш че като продадеш Пут и пазаря расте си на загуба
Просто му , пък и тази година врътката с петрол е доста съмнителна предвид някои обстоятелства, го.
Там са няколко въпроса
Инвестбанк дали ще даде 100 м. евро че има проблеми с ликвидността и докъде е стигнала продажбата на бензиностанции....,но аз залагам най малко на поне качване в последните дни на тази година до 6,7 лева.
И какво се случва при продажба на путове и растяща цена
Ааааа............нищо страшно........само в един момент ти светва на монитора Margin call .........иначе нищо страшно не се случва ! На кой му пука за поредната жертва в хранителната верига ?
Симпатичен си ми както Субзеро който също като мен воюва със жар за мнението си даже и езика да ми е остър а и неговият също ....не го приемай като обида аз съм боец и не подбирам опонентите си според предпочитанията си когато воювам за каузата си...
Това което писа Продигал е защита на моето мнение на търговото и равноправието на акционерите при продажба над 50 % ,момчето сто пъти неразбра и го обявих за долунаписаното ...
За Полки си прав. но аз както тебе не търся авторитет...
Поздрави!
Момчето ти отговори поне 3 пъти! Чети моля те, преди да обиждаш, боецо.
Недей ,
как ще направиш 5К мнения....каквато ти е целта.Обърна форума на чат...
Във всек мой пост призовавам хората да изразяват мнения за компании, акции, индекси! Как може да кажеш, че точно аз съм обърнал форума в чат? Провери моля те последнте постове и ще разбереш кой иска да дискутира нещо и кой прави само клюкарски /Фейсбуци, имена и т.н./ и обидни /идиоти, котки и мишки и т.н./ коментари. И отново: ще кажеш ли нещо за някоя компания, суровина, индекс? Въпреки ника си, като гледам съм предложил най-много такива предложения. Вие, като по-опитни е редно да давате повече идеи, според мен де. И сега понеже пак ще скочите с обидите от сега да ви кажа: Просто споделям мнение и нямам претенции, че то е най-доброто или умното, но поне е повече от нищо! Нямам претенциите да "ви показвам пътя" или нищо подобно.
Кажи моля те кое ме пряави наглец?
Колкото участниците на БФБ са се научили да четат, толкова и ще печелят
Би ли ми казал къде съм написал "купува" ??? Ама добре прочети пак и тогава пиши бе чоджум.
И какво се случва при продажба на путове и растяща цена
Просто му давам съвет на момчето да не си прецаква личния живот с форума.
Няма сми.....С теб сме си имали приказка, освен това те знам задочно през други хора. Може и да си поизнервен заради табаците и комерца, пък и тази година врътката с петрол е доста съмнителна предвид някои обстоятелства, но причината да си в категорият 'ЗА НАС СИ ЗНАЕМ', е че загуби доста точки в "спора" си с Полки. Относно коментарите ми - да, няма качество, щото няма и коментари. Отдавна съм минал на преки контакти и не изпитвам нужда да оправдавам или да търся одобрение на инвестиционните си решения в този форум.
ПС.Мнението на Продигал е 5 стр. назад защо въобще реши, че визирам него.
Симпатичен си ми както Субзеро който също като мен воюва със жар за мнението си даже и езика да ми е остър а и неговият също ....не го приемай като обида аз съм боец и не подбирам опонентите си според предпочитанията си когато воювам за каузата си...
Това което писа Продигал е защита на моето мнение на търговото и равноправието на акционерите при продажба над 50 % ,момчето сто пъти неразбра и го обявих за долунаписаното ...
За Полки си прав. но аз както тебе не търся авторитет...
Поздрави!
каквато ни е борсата такива са ни и журналистите
каква казваш е разликата между купуване на кол и на пут?
купувам пут на златото, декемврийски с някакъв страйк, айде да ми кажеш колко ще загубя моля
Колкото участниците на БФБ са се научили да четат, толкова и ще печелят
Би ли ми казал къде съм написал "купува" ??? Ама добре прочети пак и тогава пиши бе чоджум.
Дано тия от ел ана си получат парите от продажбата на пергаменти чак във вторник ,че ако ги получат утре и почнат да купуват с този почти голям кеш там където аз ще купувам утре, май няма да мога да купя много.Дано и тези които в следващите дни получат големите дивиденти от Благоевград БТ и Албена инвест холдинг не започнат да купуват веднага там където аз ще купувам, че може и да не успея да купя почти нищо ,ако много ми вдигнат цената.Най много ме е страх да не ме изпреварят разните ел ани и cap-money.Да не забравяме че наближава 29 септември и че тогава е възможно някои фондове така да ни вдигнат цените ,че да им се завие свят от високото на някои.
Всички гарги вече се изплашиха, Не останаха вече за плашене...Всеки който е имал намерение нещо да купува вече е купил... Сега остава да намерят на кого да продадат буклуците!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Защо и Продигал стана стока.....за нас си знаем....
ПП Почна да се изказваш като последна инстанция за един наглец който току що е стъпил във форума.Я каже за нивото на твойте коментари ....
Просто му давам съвет на момчето да не си прецаква личния живот с форума.
Няма сми.....С теб сме си имали приказка, освен това те знам задочно през други хора. Може и да си поизнервен заради табаците и комерца, пък и тази година врътката с петрол е доста съмнителна предвид някои обстоятелства, но причината да си в категорият 'ЗА НАС СИ ЗНАЕМ', е че загуби доста точки в "спора" си с Полки.
Относно коментарите ми - да, няма качество, щото няма и коментари. Отдавна съм минал на преки контакти и не изпитвам нужда да оправдавам или да търся одобрение на инвестиционните си решения в този форум.
ПС.Мнението на Продигал е 5 стр. назад защо въобще реши, че визирам него.
Михаел, много време си си изгубил, направо си прецакал уикенда си в спорове с хора, които по старите участници във форума добре познаваме що за стока са.
Ако смяташ, че този форум е място за обмяна на идеи и конструктивни спорове - да беше така едно време, сега за съжаление вече е друго. Затова и много свестни хора почти не пишат вече. При положение, че не си се отказал да следиш мненията във форума преди всичко научи кой какъв е и каква форумна "репутация" има, за да не си губиш времето друг път.
Благодаря ти, вече започнах да отсявам! Радвам се, че не всички с много мнения имат само обиди в речника си.
Дано тия от ел ана си получат парите от продажбата на пергаменти чак във вторник ,че ако ги получат утре и почнат да купуват с този почти голям кеш там където аз ще купувам утре, май няма да мога да купя много.Дано и тези които в следващите дни получат големите дивиденти от Благоевград БТ и Албена инвест холдинг не започнат да купуват веднага там където аз ще купувам, че може и да не успея да купя почти нищо ,ако много ми вдигнат цената.Най много ме е страх да не ме изпреварят разните ел ани и cap-money.Да не забравяме че наближава 29 септември и че тогава е възможно някои фондове така да ни вдигнат цените ,че да им се завие свят от високото на някои.
Михаел, много време си си изгубил, направо си прецакал уикенда си в спорове с хора, които по старите участници във форума добре познаваме що за стока са.
Ако смяташ, че този форум е място за обмяна на идеи и конструктивни спорове - да беше така едно време, сега за съжаление вече е друго. Затова и много свестни хора почти не пишат вече. При положение, че не си се отказал да следиш мненията във форума преди всичко научи кой какъв е и каква форумна "репутация" има, за да не си губиш времето друг път.
Защо и Продигал стана стока.....за нас си знаем....
ПП Почна да се изказваш като последна инстанция за един наглец който току що е стъпил във форума.Я каже за нивото на твойте коментари ....
Най-вероятно и те са ме съветвали така, за да не им висна постоянно, но аз все пак съм им благодарен. И през ум не ми е минавало да ви "показвам пътя"! Избрал съм си този ник не случайно, за да декларирам преди всеки разговор, че не разбирам много.
Не съм защитавал Борисов, а изразих несъгласие с тезите, че БГ се срива. Правих го, защото показателите ни поне към този момент са много добри и се позовавах на официални статистики от наши и чуждестранни независими източници. Моля те да не започваме пак тази политическа тема
Коментар