IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
    Ааааа............нищо страшно........само в един момент ти светва на монитора Margin call .........иначе нищо страшно не се случва ! На кой му пука за поредната жертва в хранителната верига ?
    Петре, или гапа на платформата ти влияе зле или си на повечко ракийки. Не мога да си представя че след толкова години на маркета ми казваш че като продадеш Пут и пазаря расте си на загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      Просто му , пък и тази година врътката с петрол е доста съмнителна предвид някои обстоятелства, го.

Там са няколко въпроса
      Инвестбанк дали ще даде 100 м. евро че има проблеми с ликвидността и докъде е стигнала продажбата на бензиностанции....,но аз залагам най малко на поне качване в последните дни на тази година до 6,7 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        И какво се случва при продажба на путове и растяща цена
        Ааааа............нищо страшно........само в един момент ти светва на монитора Margin call .........иначе нищо страшно не се случва ! На кой му пука за поредната жертва в хранителната верига ?
        www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Симпатичен си ми както Субзеро който също като мен воюва със жар за мнението си даже и езика да ми е остър а и неговият също ....не го приемай като обида аз съм боец и не подбирам опонентите си според предпочитанията си когато воювам за каузата си...
          Това което писа Продигал е защита на моето мнение на търговото и равноправието на акционерите при продажба над 50 % ,момчето сто пъти неразбра и го обявих за долунаписаното ...
          За Полки си прав. но аз както тебе не търся авторитет...
          Поздрави!
          Момчето ти отговори поне 3 пъти! Чети моля те, преди да обиждаш, боецо.

Коментар

Недей ,
            как ще направиш 5К мнения....каквато ти е целта.Обърна форума на чат...
            Във всек мой пост призовавам хората да изразяват мнения за компании, акции, индекси! Как може да кажеш, че точно аз съм обърнал форума в чат? Провери моля те последнте постове и ще разбереш кой иска да дискутира нещо и кой прави само клюкарски /Фейсбуци, имена и т.н./ и обидни /идиоти, котки и мишки и т.н./ коментари. И отново: ще кажеш ли нещо за някоя компания, суровина, индекс? Въпреки ника си, като гледам съм предложил най-много такива предложения. Вие, като по-опитни е редно да давате повече идеи, според мен де. И сега понеже пак ще скочите с обидите от сега да ви кажа: Просто споделям мнение и нямам претенции, че то е най-доброто или умното, но поне е повече от нищо! Нямам претенциите да "ви показвам пътя" или нищо подобно.
            Кажи моля те кое ме пряави наглец?

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
              Колкото участниците на БФБ са се научили да четат, толкова и ще печелят
              Би ли ми казал къде съм написал "купува" ??? Ама добре прочети пак и тогава пиши бе чоджум.
              И какво се случва при продажба на путове и растяща цена

Коментар

Просто му давам съвет на момчето да не си прецаква личния живот с форума.
                Няма сми.....С теб сме си имали приказка, освен това те знам задочно през други хора. Може и да си поизнервен заради табаците и комерца, пък и тази година врътката с петрол е доста съмнителна предвид някои обстоятелства, но причината да си в категорият 'ЗА НАС СИ ЗНАЕМ', е че загуби доста точки в "спора" си с Полки.
                Относно коментарите ми - да, няма качество, щото няма и коментари. Отдавна съм минал на преки контакти и не изпитвам нужда да оправдавам или да търся одобрение на инвестиционните си решения в този форум.

ПС.Мнението на Продигал е 5 стр. назад защо въобще реши, че визирам него.
                Симпатичен си ми както Субзеро който също като мен воюва със жар за мнението си даже и езика да ми е остър а и неговият също ....не го приемай като обида аз съм боец и не подбирам опонентите си според предпочитанията си когато воювам за каузата си...
                Това което писа Продигал е защита на моето мнение на търговото и равноправието на акционерите при продажба над 50 % ,момчето сто пъти неразбра и го обявих за долунаписаното ...
                За Полки си прав. но аз както тебе не търся авторитет...
                Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                  каквато ни е борсата такива са ни и журналистите
                  каква казваш е разликата между купуване на кол и на пут?
                  купувам пут на златото, декемврийски с някакъв страйк, айде да ми кажеш колко ще загубя моля

Колкото участниците на БФБ са се научили да четат, толкова и ще печелят
                  Би ли ми казал къде съм написал "купува" ??? Ама добре прочети пак и тогава пиши бе чоджум.
                  www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                    Дано тия от ел ана си получат парите от продажбата на пергаменти чак във вторник ,че ако ги получат утре и почнат да купуват с този почти голям кеш там където аз ще купувам утре, май няма да мога да купя много.Дано и тези които в следващите дни получат големите дивиденти от Благоевград БТ и Албена инвест холдинг не започнат да купуват веднага там където аз ще купувам, че може и да не успея да купя почти нищо ,ако много ми вдигнат цената.Най много ме е страх да не ме изпреварят разните ел ани и cap-money.Да не забравяме че наближава 29 септември и че тогава е възможно някои фондове така да ни вдигнат цените ,че да им се завие свят от високото на някои.
                    Всички гарги вече се изплашиха, Не останаха вече за плашене...Всеки който е имал намерение нещо да купува вече е купил... Сега остава да намерят на кого да продадат буклуците!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Защо и Продигал стана стока.....за нас си знаем....
                      ПП Почна да се изказваш като последна инстанция за един наглец който току що е стъпил във форума.Я каже за нивото на твойте коментари ....
                      Просто му давам съвет на момчето да не си прецаква личния живот с форума.
                      Няма сми.....С теб сме си имали приказка, освен това те знам задочно през други хора. Може и да си поизнервен заради табаците и комерца, пък и тази година врътката с петрол е доста съмнителна предвид някои обстоятелства, но причината да си в категорият 'ЗА НАС СИ ЗНАЕМ', е че загуби доста точки в "спора" си с Полки.
                      Относно коментарите ми - да, няма качество, щото няма и коментари. Отдавна съм минал на преки контакти и не изпитвам нужда да оправдавам или да търся одобрение на инвестиционните си решения в този форум.

ПС.Мнението на Продигал е 5 стр. назад защо въобще реши, че визирам него.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                        Благодаря ти, вече започнах да отсявам! Радвам се, че не всички с много мнения имат само обиди в речника си.
                        Недей ,
                        как ще направиш 5К мнения....каквато ти е целта.Обърна форума на чат...

Коментар

Михаел, много време си си изгубил, направо си прецакал уикенда си в спорове с хора, които по старите участници във форума добре познаваме що за стока са.
                          Ако смяташ, че този форум е място за обмяна на идеи и конструктивни спорове - да беше така едно време, сега за съжаление вече е друго. Затова и много свестни хора почти не пишат вече. При положение, че не си се отказал да следиш мненията във форума преди всичко научи кой какъв е и каква форумна "репутация" има, за да не си губиш времето друг път.
                          Благодаря ти, вече започнах да отсявам! Радвам се, че не всички с много мнения имат само обиди в речника си.

Коментар

• Дано тия от ел ана си получат парите от продажбата на пергаменти чак във вторник ,че ако ги получат утре и почнат да купуват с този почти голям кеш там където аз ще купувам утре, май няма да мога да купя много.Дано и тези които в следващите дни получат големите дивиденти от Благоевград БТ и Албена инвест холдинг не започнат да купуват веднага там където аз ще купувам, че може и да не успея да купя почти нищо ,ако много ми вдигнат цената.Най много ме е страх да не ме изпреварят разните ел ани и cap-money.Да не забравяме че наближава 29 септември и че тогава е възможно някои фондове така да ни вдигнат цените ,че да им се завие свят от високото на някои.

Коментар

Михаел, много време си си изгубил, направо си прецакал уикенда си в спорове с хора, които по старите участници във форума добре познаваме що за стока са.
                              Ако смяташ, че този форум е място за обмяна на идеи и конструктивни спорове - да беше така едно време, сега за съжаление вече е друго. Затова и много свестни хора почти не пишат вече. При положение, че не си се отказал да следиш мненията във форума преди всичко научи кой какъв е и каква форумна "репутация" има, за да не си губиш времето друг път.
                              Защо и Продигал стана стока.....за нас си знаем....
                              ПП Почна да се изказваш като последна инстанция за един наглец който току що е стъпил във форума.Я каже за нивото на твойте коментари ....
                              Last edited by Монти; 18.09.2011, 21:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Най-вероятно и те са ме съветвали така, за да не им висна постоянно, но аз все пак съм им благодарен. И през ум не ми е минавало да ви "показвам пътя"! Избрал съм си този ник не случайно, за да декларирам преди всеки разговор, че не разбирам много.
                                Не съм защитавал Борисов, а изразих несъгласие с тезите, че БГ се срива. Правих го, защото показателите ни поне към този момент са много добри и се позовавах на официални статистики от наши и чуждестранни независими източници. Моля те да не започваме пак тази политическа тема
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X