If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мога да разбера и проумея, как може да дава акъл на целия форум човек, който разбира единствено от компютри и единствената инвестиция, която е правил, е да инвестира заплатата си под формата на депозит.
Познайте кой е той!
Е чак бас не. Просто аз сега продадох Еларг на 1 средно някъде за да вляза на бреф
на 0.65. Та въпроса е когато ЕЛАРГ станат 1.5, дали БРЕФ ще е над или под лев. Ако е под лев значи ти си ме прекарал и ще е редно да почерпиш бутилка мента и бутилка спрайт. Ако пък е над лев, значи аз съм изкярил от теб и аз ще ти пратя каквото искаш
Здравей Алонсо,
за два дни и вече виждам 33 % от баничката с бозичка а ти даже с помоща ми в покупка на 3К в БРЕФ ментата и спрайта остави за по топло време...
Поздрави!
ДАКС прави +31% от дъното на 5000 и все още има невярващи. Днес закривам 1/3 от позициите си и Влизам в малко къси за Хедж...Продължавайте да продавата по 10 акции на сделка.... Голяма забава... или лош човешки материал?
Е, то нали затова САЩ и ЕС стигнаха до това дередже. Големите банки използваха такива лостове при дериватите на фондовия и дълговия пазар, че биха накарали дори и Архимед да се изчерви.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Aл,предполагам,че никой от читателите в този форум няма да ти се върже на твоите доказани умения в инвестирането на чужди средства ,поради липса на твои.Независимо дали го правят наБФБ, било то Форекс или кои каквото си реши.Що не опиташ и ти да го правиш. и по възможност да спреш да се заяждаш с хората.Кои спечелил,кои загубил парите щом са си негови,какво толкова си ги замислил.
Имам прагматично решение на проблемите на всичи оптимисти които по неволя от спекуланти станаха дъъъъллллгосрочни инвеститори.
Грабвате по една кирка, лопата, корито дървено и започвате да пресявате за злато. В България има много места където може свободно да се пресява по този начи.
Хем ще имате повод за истинска златна радост (ако хванете жилката), хем и златните резерви на страната ще се повишат (макар последното да не е ясно)
Има една арабска поговорка: " Не всичко, което блести, е злато..." В твоя случай много е вероятно, това което блести, да е синя полицейска лампа....
Коментар