IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мога да разбера и проумея, как може да дава акъл на целия форум човек, който разбира единствено от компютри и единствената инвестиция, която е правил, е да инвестира заплатата си под формата на депозит.

Познайте кой е той!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
      Е чак бас не. Просто аз сега продадох Еларг на 1 средно някъде за да вляза на бреф
      на 0.65. Та въпроса е когато ЕЛАРГ станат 1.5, дали БРЕФ ще е над или под лев. Ако е под лев значи ти си ме прекарал и ще е редно да почерпиш бутилка мента и бутилка спрайт. Ако пък е над лев, значи аз съм изкярил от теб и аз ще ти пратя каквото искаш
      Здравей Алонсо,
      за два дни и вече виждам 33 % от баничката с бозичка а ти даже с помоща ми в покупка на 3К в БРЕФ ментата и спрайта остави за по топло време...
      Поздрави!

Коментар

• ДАКС прави +31% от дъното на 5000 и все още има невярващи. Днес закривам 1/3 от позициите си и Влизам в малко къси за Хедж...Продължавайте да продавата по 10 акции на сделка.... Голяма забава... или лош човешки материал?

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
          БФБ трябва да се продаде .......

http://borsite.net/
          Продайте я на форекса - мастъра. Ще привлича кеша, като въведе тлъсти лихви по свободния кеш
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Някой раздвижи Ланд-а преди малко с 200 бона.
            Сетила се Мара да се побара...

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              ЛОСТ, финансов лост ми дайте и ще раздвижа БФБ

Бфб дори и с малък лост, дори и с кози крак може да я метнеш на черешата.
              Само да е с нещо финансово !!!
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Мастъре раздвижи пазарите с тлъсти лихви
                Оти бре, Кире, да ги раздвижвам? На мен ми харесват такива каквито са.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мастъре раздвижи пазарите с тлъсти лихви

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    ЛОСТ, финансов лост ми дайте и ще раздвижа БФБ
                    Е, то нали затова САЩ и ЕС стигнаха до това дередже. Големите банки използваха такива лостове при дериватите на фондовия и дълговия пазар, че биха накарали дори и Архимед да се изчерви.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ЛОСТ, финансов лост ми дайте и ще раздвижа БФБ
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• днес е по-добре
                        вчера до 10 часа се търгуваха само акции под 1лев
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Днес май ще има нов рекорд по нисък оборот. В момента БФБ е паднал точно толкова колкото Атинската Борса от върха.
                          Last edited by desperado; 27.01.2012, 10:30.

Коментар

• БФБ трябва да се продаде .......

http://borsite.net/

Коментар

• Aл,предполагам,че никой от читателите в този форум няма да ти се върже на твоите доказани умения в инвестирането на чужди средства ,поради липса на твои.Независимо дали го правят наБФБ, било то Форекс или кои каквото си реши.Що не опиташ и ти да го правиш. и по възможност да спреш да се заяждаш с хората.Кои спечелил,кои загубил парите щом са си негови,какво толкова си ги замислил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
                                Имам прагматично решение на проблемите на всичи оптимисти които по неволя от спекуланти станаха дъъъъллллгосрочни инвеститори.
                                Грабвате по една кирка, лопата, корито дървено и започвате да пресявате за злато. В България има много места където може свободно да се пресява по този начи.
                                Хем ще имате повод за истинска златна радост (ако хванете жилката), хем и златните резерви на страната ще се повишат (макар последното да не е ясно)
                                Има една арабска поговорка: " Не всичко, което блести, е злато..." В твоя случай много е вероятно, това което блести, да е синя полицейска лампа....

Коментар

Working...
                                X