IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
    Грабвате по една кирка, лопата, корито дървено и започвате да пресявате за злато.
    Или грабвате по една яка графична карта за компа и почвате да копате за биткоини.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Имам прагматично решение на проблемите на всичи оптимисти които по неволя от спекуланти станаха дъъъъллллгосрочни инвеститори.
      Грабвате по една кирка, лопата, корито дървено и започвате да пресявате за злато. В България има много места където може свободно да се пресява по този начи.
      Хем ще имате повод за истинска златна радост (ако хванете жилката), хем и златните резерви на страната ще се повишат (макар последното да не е ясно)
      www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        и продължаваш с глупостите....
        Математика, бертрамков... Математика! Няма как да кажеш, че 2 и 2 не прави 4!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Ако смяташ че отвореният код е капан за глупаци то не знам, кое за теб не е?
          и продължаваш с глупостите.....
          безнадежден си.

ПП като се замисля за тебе 3месечния депозит е идеалното решение.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            това е класически капан за глупаци
            Ако смяташ че отвореният код е капан за глупаци то не знам, кое за теб не е?

Коментар

bitcoin - цифров еквивалент на златото... Ако трябва да се обясни с 2 думи.
              остави ги тези глупости

Дай прогноза колко ще е Дау след 3 месеца да кажем, вземайки днешата новина от Фед

Според мен към 14 000 до края на Май
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• хехе,
                със същия успех може да инвестираш в някоя от златно-гарантираните идеи на пеката.

това е класически капан за глупаци

успех
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                  На какво е тази графика и каква връзка има тя с новият световен финансов ред???
                  bitcoin - цифров еквивалент на златото... Ако трябва да се обясни с 2 думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    За щастие не е за всяка, макар че наистина щях ама много повече да се забавлявам ако се беше превърнало в световна мания и беше расло още поне 5 години. тогава щеше да свърши отличната работа на брутален проводник на еволюцията. Това твърдо щеше да ми затвърди мнението че хората в болшинството си са идиоти. Тва балон за три месеца е просто несериозно.
                    Тука стана интересно, а аз нещо не вдявам /както обикновенно /. Какво наистина е това "нещо"? Нали говорите за нова световна финансова система, разплащане и т.н. и изведнъж се пръква отнякъде някаква графика ??!!! На какво е тази графика и каква връзка има тя с новият световен финансов ред???

Коментар

Това не е лъжица за всяка уста. Само избрани хора могат да си го обяснят... Не е съвършено и има доста трески за дялане, но показва кой е пътят....
                      За щастие не е за всяка, макар че наистина щях ама много повече да се забавлявам ако се беше превърнало в световна мания и беше расло още поне 5 години. тогава щеше да свърши отличната работа на брутален проводник на еволюцията. Това твърдо щеше да ми затвърди мнението че хората в болшинството си са идиоти. Тва балон за три месеца е просто несериозно.

Коментар

Това сигурно "нещо" защото още не мога да го схвана какво точно е, и какъв е божия план за съществуването му
                        Това не е лъжица за всяка уста. Само избрани хора могат да си го обяснят... Не е съвършено и има доста трески за дялане, но показва кой е пътят....

Коментар

Едва ли ще ме майтапиш защото майтапа е за твоя сметка... когато съм го написал на 1-ви Юни цената е 9 долара. Сега е 5-6-7 долара.

След като го написах цената се изкстреля и отиде над 30 лева... Както виждаш който ме слуша прави големи пари. Просто трябва да си вземе печалбата когато спечели 300%... Но дори да не сте касирали печалбата тогава няма място за съжаление. Ще има и още по-големи печалби...
                          то ако се знаеха кога са върховете всички да сме милиардери със същия успех аз мога да кажа че това важи и за БФБ за тези влезли през септември 2007 и те са имали един месец яки печалби. Това сигурно "нещо" защото още не мога да го схвана какво точно е, и какъв е божия план за съществуването му, уж много сигурно а се срива от 33 на 2 долара и след това се качва на 5. Ако това е сигурно то начи аз съм супер консервативен тип, защото в боклуци с такива движения не влизам

Коментар

ма няма 75% спад от юни миналата година. Аз ти бях обещал че ще майтапя за този най-абсурден балон в който може да се набие човек
                            Едва ли ще ме майтапиш защото майтапа е за твоя сметка... когато съм го написал на 1-ви Юни цената е 9 долара. Сега е 5-6-7 долара.

След като го написах цената се изстреля и отиде над 30 долара... Както виждаш който ме слуша прави големи пари. Просто трябва да си вземе печалбата когато спечели 300%... Но дори да не сте касирали печалбата тогава няма място за съжаление. Ще има и още по-големи печалби...
                            Last edited by Forex Master; 25.01.2012, 21:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от audifan Разгледай мнение
                              Federal Reserve Extends Pledge Not to Raise Interest Rates Until at Least Late 2014 (Click for More)
                              Ne biah pisal ot 2 godini.Edinstvenoto reshenie sa akcii.Dow Jones suvsem skoro shte mine 14000 punkta,a Nasdaq e veche nad vurha si!Do 2015 SOFIX shte e 2000 punkta.Prosto niama drug izbor osven akciite.Sega e momenta!:
                              Умна приказка!

+1

Мисля по същия начин
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

явчо, колко е била цената на въпросното нещо когато съм писал за него и колко е сега?

Има няма 75% спад от юни миналата година. Аз ти бях обещал че ще майтапя за този най-абсурден балон в който може да се набие човек

Коментар

Working...
                                X