Първоначално изпратено от Alan20
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Имам прагматично решение на проблемите на всичи оптимисти които по неволя от спекуланти станаха дъъъъллллгосрочни инвеститори.
Грабвате по една кирка, лопата, корито дървено и започвате да пресявате за злато. В България има много места където може свободно да се пресява по този начи.
Хем ще имате повод за истинска златна радост (ако хванете жилката), хем и златните резерви на страната ще се повишат (макар последното да не е ясно)www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеи продължаваш с глупостите....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко смяташ че отвореният код е капан за глупаци то не знам, кое за теб не е?
безнадежден си.
ПП като се замисля за тебе 3месечния депозит е идеалното решение.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетова е класически капан за глупациСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеbitcoin - цифров еквивалент на златото... Ако трябва да се обясни с 2 думи.
Дай прогноза колко ще е Дау след 3 месеца да кажем, вземайки днешата новина от Фед
Според мен към 14 000 до края на МайThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНа какво е тази графика и каква връзка има тя с новият световен финансов ред???Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа щастие не е за всяка, макар че наистина щях ама много повече да се забавлявам ако се беше превърнало в световна мания и беше расло още поне 5 години. тогава щеше да свърши отличната работа на брутален проводник на еволюцията. Това твърдо щеше да ми затвърди мнението че хората в болшинството си са идиоти. Тва балон за три месеца е просто несериозно./. Какво наистина е това "нещо"
? Нали говорите за нова световна финансова система, разплащане и т.н. и изведнъж се пръква отнякъде някаква графика
??!!! На какво е тази графика и каква връзка има тя с новият световен финансов ред???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова не е лъжица за всяка уста. Само избрани хора могат да си го обяснят... Не е съвършено и има доста трески за дялане, но показва кой е пътят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова сигурно "нещо" защото още не мога да го схвана какво точно е, и какъв е божия план за съществуването муСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕдва ли ще ме майтапиш защото майтапа е за твоя сметка... когато съм го написал на 1-ви Юни цената е 9 долара. Сега е 5-6-7 долара.
След като го написах цената се изкстреля и отиде над 30 лева... Както виждаш който ме слуша прави големи пари. Просто трябва да си вземе печалбата когато спечели 300%... Но дори да не сте касирали печалбата тогава няма място за съжаление. Ще има и още по-големи печалби...със същия успех аз мога да кажа че това важи и за БФБ за тези влезли през септември 2007 и те са имали един месец яки печалби. Това сигурно "нещо" защото още не мога да го схвана какво точно е, и какъв е божия план за съществуването му, уж много сигурно а се срива от 33 на 2 долара и след това се качва на 5. Ако това е сигурно то начи аз съм супер консервативен тип, защото в боклуци с такива движения не влизам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениема няма 75% спад от юни миналата година. Аз ти бях обещал че ще майтапя за този най-абсурден балон в който може да се набие човек
След като го написах цената се изстреля и отиде над 30 долара... Както виждаш който ме слуша прави големи пари. Просто трябва да си вземе печалбата когато спечели 300%... Но дори да не сте касирали печалбата тогава няма място за съжаление. Ще има и още по-големи печалби...Last edited by Forex Master; 25.01.2012, 21:03.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от audifan Разгледай мнениеFederal Reserve Extends Pledge Not to Raise Interest Rates Until at Least Late 2014 (Click for More)
Ne biah pisal ot 2 godini.Edinstvenoto reshenie sa akcii.Dow Jones suvsem skoro shte mine 14000 punkta,a Nasdaq e veche nad vurha si!Do 2015 SOFIX shte e 2000 punkta.Prosto niama drug izbor osven akciite.Sega e momenta!:
+1
Мисля по същия начинThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеявчо, колко е била цената на въпросното нещо когато съм писал за него и колко е сега?
Има няма 75% спад от юни миналата година. Аз ти бях обещал че ще майтапя за този най-абсурден балон в който може да се набие човек
Коментар
Коментар