IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Ами той тия реплики така с плюене ги е направил щото е имало кой да му се връзва. Не вярвам да ти отговори конкретно.
    Чети и питай Императора, Берт-а, Батя, Проди, Кумру - това са умни момчета които помагат! Имаше и още преди, но спряха да пишат или са с други никове.
    Хайде със здраве
    Благодаря ти Тони, наистина са ми помагали хора от тук! Тъй като съм нов и си помислих, че след като има хора, които уважават Мастъра и други такива, може би са читави. Пост след пост се убеждавам, че "гурутата" всъщност са голи, а подръжателите им не знам.

Коментар

имат пф които крепиха, а сега? Напълнили са фондове. Малко се обърках уточни се моля.
      ИХБГ- купуваше активно Алианц. Направиха две увеличение на капитала,много продавачи и отчетите не много добри и цената от 2лв и нещо на 70 стинки.Колко и да подпира не може да смогне на продавачите.
      Доверие същото . Един купувач /Донев/ увеличиние на капитала и продавачи бол никой не дава кеш в днешно време. Изкараха то от индекса и в понеделник се търси купувач на 150 К ....така от 4 лв отива към леФче...
      ССВ - тимаджииски история. Купуваха фондовете с цел 1,7 но ги удари кризата гърчетата и почнаха да излизат и мина път на увеличението от 1,7 . Там има една немска банка която се мъчи да направи същото вече две години и пак на 90 стинки...
      Хим и ЗХБГ ...като ССВ.само без увеличението за сега.
      Синергон- бате Бедо беше цар и ДСК вдигаше цената докато почнаха да да излизат от фондовете с милиони и те му теглиха ножа на акцията и там 90 ст.
      Та и БРЕФ има купувач но малко почна с по 100 бройки да се занимава да не му свършват силиците и на него.
      Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        За сега се котират добре на борсата ,но за сведение купувал съм БРЕФ на 32 стотинки. Всичките са в една пазарна ниша и ако се смени конюктурата ще се върнат на предишните цени и ИХБГ , ССВ имат ПФ който крепиха цените и бяха ракети но сега са под номинала а ССВ и ХИМ са напълнили едни фондове но цените не очароват повечето инвеститори.Един портфеил съставен от дружества със специална инвестиционна цел е подложен на натиск когато натиска при другите отслабне.Да не мислите че само чуждите акции ще падат..
        имат пф които крепиха, а сега? Напълнили са фондове. Малко се обърках уточни се моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
          Не се паля, но казва тука някой с 5000 реплики, че си идиот, инвестирайки в нещо и после няма обосновка. Да каже защо съм идиот поне?
          Ти дори не си цял идиот. Ти си полуидиот.
          www.finance5.bg

Коментар

Явно си мислиш, че който постне последен - печели! Нямам претенции и интерес към тази тема, не е нужно да се впрягаш толкова, нямам амбициите да се доказвам пред някой тук, че съм те хванал в некомпетентност.
            Тая глупост де си я изтърсил сега я видях... Не, няма грешка. Първоначалната ми преценка за теб е била абсолютно правилна... Плувай... На всеки 10% като падне подобрявай средната цена. Като ти свършат стинките, продай колата, нивите на дядо си и заложи апартамента. Ако и тва не стигне продай жената и децата... Важното е да си докажеш, че си голям инвеститор. Ако издумкаш всичко и останеш на улицата, да знаеш че грешката не е в теб. Виновна е шибаната държава, където не подкрепя бизнеса и простия народ, който не вижда потенциала на бфб-то... Амин.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Купил съм без притеснение: Атера - 1,24, Бреф - 0,44, Ланд - 0,64, за колко ти каза, че знаеш и нямаш нужда да знаеш! Изкажи мнение, моля
              За сега се котират добре на борсата ,но за сведение купувал съм БРЕФ на 32 стотинки. Всичките са в една пазарна ниша и ако се смени конюктурата ще се върнат на предишните цени и ИХБГ , ССВ имат ПФ който крепиха цените и бяха ракети но сега са под номинала а ССВ и ХИМ са напълнили едни фондове но цените не очароват повечето инвеститори.Един портфеил съставен от дружества със специална инвестиционна цел е подложен на натиск когато натиска при другите отслабне.Да не мислите че само чуждите акции ще падат..

Коментар

Ами той тия реплики така с плюене ги е направил щото е имало кой да му се връзва. Не вярвам да ти отговори конкретно.
                Чети и питай Императора, Берт-а, Батя, Проди, Кумру - това са умни момчета които помагат! Имаше и още преди, но спряха да пишат или са с други никове.
                Хайде със здраве
                Предполагам не си пишат с тебе нали...

Коментар

Без притеснения означава, че ще взема по-голяма доходност от депозит.
                  Това от ИП-то ли ти го казаха, че тези акции можеш да купуваш "без притеснения"? Не подписа ли някакъв договор там? Там в този договор нямаше ли някаква точка в която пише че това е дейност от която можеш да си изгубиш всичките пари? Да не би да си подписвал 2 вида договори, един за търговия "без притеснения" и един за търговия със "спекулативни компании"?

Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                  Спекулативна за мен е по-рискова компания, от която може да се извлече много, но може и да се позагуби.
                  А, ясноооо... Ако се губи ще се загуби малко но ако се спечели ще се печели яко... Това пишеше ли го в договора, който подписа с ИП-то? Или пък някой ти го е обещал не в писмена форма?

Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                  Не е превишавала, защото чрез допълване средната цена става по-ниска, а при ликвидни компании, каквито са те, винаги можеш да продадеш.
                  1. Тоест... как винаги да продадеш? Имаш предвид да продадеш на загуба или в този случай употребяваш думата "ликвиден" като синоним на това че винаги можеш да продадеш на печалба?
                  2. Доколкото разбирам от последните ти думи, ти никога не продаваш на загуба, а ако падне цената с над 10% допълваш с нови покупки за да намалиш този %?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ама защо само вас си гледате? Искате и на вас да ви оферират ли? Колко сте вие и колко са зависимите пряко и косвенно от БТН?
                    Вместо да задаваш въпрос отговори конкретно,...Какво става когато публична компания продаде над 50 % на борсата.. Някога първо няколко години четох какво пишеха по опитните и след това аз започнах по малко да пиша а ти дирекно почна акъл дадаваш на целия форум.

Коментар

Ама защо само вас си гледате? Искате и на вас да ви оферират ли? Колко сте вие и колко са зависимите пряко и косвенно от БТН?
                      Извинявай, но да прави са да искат и на тях да им оферират! Те са собственици точно толкова колкото и държавата и трябва да имат право при смяна на собствеността да могат да излязат от инвестицията си, ако не ги кефи новия мажоритар примерно. Да оставим настрана че не е ясно кой е той и е трудно да се вземе решение. Ако беше през борсата или закона не позволяваше заобикалянето на добрите практики, щяха да са с 25% по-напред към днешна дата, малко ли е ?

Коментар

Не се паля, но казва тука някой с 5000 реплики, че си идиот, инвестирайки в нещо и после няма обосновка. Да каже защо съм идиот поне?
                        Хайде със здраве

Коментар

Абе братле не те упреквам - не се пали. Аз също имам БРЕФ и ЛАНД и смятам че са супер избор. Особенно БРЕФ ми направи доходност повече от която и да е акция

Коментар

• Зерото да каже за ПЧИ
                            Мастера да каже за часта от портфейла ми кое ще пада и защо

Или като няма проходилки, лапад става трудно?

Коментар

Ама какво значение има, че се занимават само със земя?
                              1, Това не са ми единственните компании
                              2. Ако инвестираш в злато или в депозит с колко неща се занимавата те?
                              Абе братле не те упреквам - не се пали. Аз също имам БРЕФ и ЛАНД и смятам че са супер избор. Особенно БРЕФ ми направи доходност повече от която и да е акция

Коментар

Постваното от теб Мони не показва че компаниите се занимават само с земя. Информация за индекса всеки с нет може да намери но благодаря ти все пак!
                                Ама какво значение има, че се занимават само със земя?
                                1, Това не са ми единственните компании
                                2. Ако инвестираш в злато или в депозит с колко неща се занимавата те?

Коментар

Working...
                                X