Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеимат пф които крепиха, а сега? Напълнили са фондове. Малко се обърках уточни се моля.
Доверие същото . Един купувач /Донев/ увеличиние на капитала и продавачи бол никой не дава кеш в днешно време. Изкараха то от индекса и в понеделник се търси купувач на 150 К ....така от 4 лв отива към леФче...
ССВ - тимаджииски история. Купуваха фондовете с цел 1,7 но ги удари кризата гърчетата и почнаха да излизат и мина път на увеличението от 1,7 . Там има една немска банка която се мъчи да направи същото вече две години и пак на 90 стинки...
Хим и ЗХБГ ...като ССВ.само без увеличението за сега.
Синергон- бате Бедо беше цар и ДСК вдигаше цената докато почнаха да да излизат от фондовете с милиони и те му теглиха ножа на акцията и там 90 ст.
Та и БРЕФ има купувач но малко почна с по 100 бройки да се занимава да не му свършват силиците и на него.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗа сега се котират добре на борсата ,но за сведение купувал съм БРЕФ на 32 стотинки. Всичките са в една пазарна ниша и ако се смени конюктурата ще се върнат на предишните цени и ИХБГ , ССВ имат ПФ който крепиха цените и бяха ракети но сега са под номинала а ССВ и ХИМ са напълнили едни фондове но цените не очароват повечето инвеститори.Един портфеил съставен от дружества със специална инвестиционна цел е подложен на натиск когато натиска при другите отслабне.Да не мислите че само чуждите акции ще падат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНе се паля, но казва тука някой с 5000 реплики, че си идиот, инвестирайки в нещо и после няма обосновка. Да каже защо съм идиот поне?www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЯвно си мислиш, че който постне последен - печели! Нямам претенции и интерес към тази тема, не е нужно да се впрягаш толкова, нямам амбициите да се доказвам пред някой тук, че съм те хванал в некомпетентност.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеКупил съм без притеснение: Атера - 1,24, Бреф - 0,44, Ланд - 0,64, за колко ти каза, че знаеш и нямаш нужда да знаеш! Изкажи мнение, моля
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАми той тия реплики така с плюене ги е направил щото е имало кой да му се връзва. Не вярвам да ти отговори конкретно.
Чети и питай Императора, Берт-а, Батя, Проди, Кумру - това са умни момчета които помагат! Имаше и още преди, но спряха да пишат или са с други никове.
Хайде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеБез притеснения означава, че ще взема по-голяма доходност от депозит.
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеСпекулативна за мен е по-рискова компания, от която може да се извлече много, но може и да се позагуби.
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНе е превишавала, защото чрез допълване средната цена става по-ниска, а при ликвидни компании, каквито са те, винаги можеш да продадеш.
2. Доколкото разбирам от последните ти думи, ти никога не продаваш на загуба, а ако падне цената с над 10% допълваш с нови покупки за да намалиш този %?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеАма защо само вас си гледате? Искате и на вас да ви оферират ли? Колко сте вие и колко са зависимите пряко и косвенно от БТН?
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеАма защо само вас си гледате? Искате и на вас да ви оферират ли? Колко сте вие и колко са зависимите пряко и косвенно от БТН?
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНе се паля, но казва тука някой с 5000 реплики, че си идиот, инвестирайки в нещо и после няма обосновка. Да каже защо съм идиот поне?
Чети и питай Императора, Берт-а, Батя, Проди, Кумру - това са умни момчета които помагат! Имаше и още преди, но спряха да пишат или са с други никове.
Хайде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАбе братле не те упреквам - не се пали. Аз също имам БРЕФ и ЛАНД и смятам че са супер избор. Особенно БРЕФ ми направи доходност повече от която и да е акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеАма какво значение има, че се занимават само със земя?
1, Това не са ми единственните компании
2. Ако инвестираш в злато или в депозит с колко неща се занимавата те?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПостваното от теб Мони не показва че компаниите се занимават само с земя. Информация за индекса всеки с нет може да намери но благодаря ти все пак!
1, Това не са ми единственните компании
2. Ако инвестираш в злато или в депозит с колко неща се занимавата те?
Коментар
Коментар