IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.darikfinance.bg/novini/60...F0%E3%EE%ED%E8

Коментар

• Няма как да продължават да бъдат такива консуматори на капитал,никои няма да ги купува.Ефективността е малка,а предполага манипулации на цената.....

Ето това е новината някакви коментари:
      Икономиката ни се забави през второто тримесечие
      Last edited by mibova; 12.08.2011, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        НЕ!
        Имам предвид, че са собственост на двама-трима гърци и "български" юридически лица, които си ги менкат от време на време
        Не знам, според мен точно ВЕИ са бъдещето на енергетиката ни, след като имаме префернциални закони за тази насока, би трябвало да има бъдеще бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
          Да разбирам ли, че съм сбъркал, ако съм продавал на БФБ тази сутрин?

абе Зиро
          ти кога успя да земеш кога да продаде... нещо много нервни пръсти имаш. Краха на БФБ явно силно е засегнал нервната ти система щом не издържаш повече от 3 дни в позиция... трябва ти почивка, за да почнеш да мислиш малко по-оптимистично

не се заяждам!
          ти ги чуваш нещата и малко оптимизъм ти липсва

успех
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Има поне два вида "кухи" акции на БФБ - едните се правят от гърци за гърци, а другите от управляващи дружества за пенсионни фондове.

При първите се конструира дружество с значителен капитал и после се правят опити да се продават акции гръцки инвеститори.
            При вторите се пишат проспекти за увеличения на капитала на съществуващи и контролирани от български бизнес групи компании и след това "успешно" се пласират акциите на контролирани от тях пенсионни фондове, след което новопостъпилият кеш в компаниите се усвоява.
            Характерно е и за двете че акциите им нямат случайни акционери - такива които са ги придобили чрез свободна не договорена сделка. От там независимо че привидно има голяма търговия реално това са предварително договорени сделки на високи поддържащи капитализацията цени. Ако имаше примерно поне 10 % случайни акционери капитализацията на тези дружества нямаше да може да се поддържа на такива високи нива...
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
              Тук ме озадачаваш, всички акции на БФБ се търгуват свободно, в смисъл какви ограничения да има върху търговията?
              Да не би да имаш впредвид че няма къси?
              НЕ!
              Имам предвид, че са собственост на двама-трима гърци и "български" юридически лица, които си ги менкат от време на време
              Last edited by man_united; 12.08.2011, 11:17.

Коментар

Тук ме озадачаваш, всички акции на БФБ се търгуват свободно, в смисъл какви ограничения да има върху търговията?
                Тази компания изглежда като тотална измама, най-доброто за нея е просто да не се коментира изобщо, да не вземат да се подлъгват хората в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Може би ако имаше поне ЕДНА СВОБОДНО ТЪРГУВАНА АКЦИЯ щеше да е друго!

Коментар

Какво мислите за най-голямата компания у нас, тази с най-голяма пазарна каитализация Енергони АД / 2EL ?
                    Има ли бъдеще бизнеса и струва ли си позицията?

П.П. Странно, че няма отделна тема във форума ни за най-голямата компания, а за всякакви други има
                    Може би ако имаше поне ЕДНА СВОБОДНО ТЪРГУВАНА АКЦИЯ щеше да е друго!

Коментар

Какво мислите за най-голямата компания у нас, тази с най-голяма пазарна каитализация Енергони АД / 2EL ?

П.П. Странно, че няма отделна тема във форума ни за най-голямата компания, а за всякакви други има
                      Намерили са страхотна ниша
                      http://darikfinance.bg/novini/55957
                      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                      |___________||__|___|)
                      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                        половин Европа забрани късите продажби....
                        "Европейският финансов регулатор ESMA съобщи, че Италия, Испания, Белгия и Франция са въвели ограничелия на късите продажби на някои инструменти във финансивия сектор, кредитни и застрахователни институции. Забраната влиза в сила от 12 август и е за период от 15 дни. Всички досегашни къси позиции могат да останат отворени. Промяната засяга както акции, така и CFD. "
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Какво мислите за най-голямата компания у нас, тази с най-голяма пазарна каитализация Енергони АД / 2EL ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Не се разстройвай, може пък да успееш да си ги вземеш по евтино, ако вземат да се панират някъде
                            Не ги искам същите. Вече си купих от друго място, по-изгодни и плащащи дивиденти като на ФМ лихвите.

Коментар

• Здравейте Искам да ви питам .Знаете ли дали е възможно на платформата на Бенча Традер(за чуждите пазари),да се пусне едновременно графика на ДАКС.....и примерно на УСД/ТРУ...като гледам каква волатилност има на ДАКС.СИГУРНО БИЕ ДОРИ И ТЕЗИ ЕКЗОТИЧНИ ВАЛУТНИ ДВОЙКИ

Коментар

• Сигурен ли си че днеска ще е даун. В момента в което едно движение стане предсказуемо и веднага престава да бъде такова.

Коментар

Working...
                                X