IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    Можеш да си ги купиш от чейндж бюро и да ги продадеш пак там. Но това не е за краткосрочна инвестиция, т.е. не е игра на борсата, но ще ти донесат по висока печалба от БФБ или левове (евро, USD) на лихва. Иначе се съхраняват в някой банков трезор през това време.

Евентуално за в бъдеще, когато стане възможно да се открива сметка в Юани ще може да си ги сложиш в някоя банка на депозит, както да речем са сега Еврото, долара и Швейцарския франк.

Златото общо взето по същия начин. Само че него си го купуваш на монети (Китайските панди и Канадския кленов лист са препоръчителни, защото са 24К).
    За златото аз лично съм против, а за Юаните на такъв етап не бих го направил. Ако евентуално стане възможно да имаш депозит с Юани обаче, със сигурност ще се възползвам с някакъв % от портфейла ми. Имаш ли идея кога се предвижда това да бъде възможно? И как мога да имам достъп до китайските пазари и въобще там има ли свободна и търговия на пазарни принципи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
      Попитай го и колко юани се печатат годишно както и колко юани са конвертирани в новонапечатани доларчета Може да го питаш и колко са безработните и т.н.
      Всеки случай доста по малко, отколкото се печатат долари или каквато и да е друга валута. То и заради това до скоро беше толкова трудно човек да се сдобие с Юани, а и все още е. Не е достатъчно само да искаш да си купиш.......... в повечето случаи няма от къде, дори да искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
        Мастър, за теб е важен имиджът ти тук
        Пет пари не давам какъв ще ми е имиджа тук... За мен е важно да се забавлявам с лъжливи гъдулки като теб.

Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
        Това, което не съм написал в него, за да не ви отекчавам е, че около 6-12 месеца преди него дадох известна сума на един приятел, който да ми ги управлява.
        Как е въжможно, ще си помислите, да се дадат пари на управление и да не знае дали преди 6 или преди 12 месеца си ги дал? Може, може... Когато се опитваш да вържиш цените по графиките на определени акции с една лъжлива история, може!

Изнервило се лъжливото овчарче от печелившите си инвестиции на бфб-то и дошло да иска съветети във форума.... Нооооо... само да сте посмели да кажете нещо лошо за акциите, в които се е ушило... Ще ви обвини във вопиюща некомпетентност и във всички възможни грехове!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
          Aз що имам лошото подозрение, че юан-а е закотвен към долара Китайците като надушат , че започва да им се качва валутата и веднага пускат успоредно с американците и техната печатница. Поредната екзотична инвестиция за наивници
          Не е, откотвиха го и от тогава все расте, т.е. поскъпва.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
            Първи стъпки, погледнах във фейсбука ти за малко инфо за теб, а тук във Форума ми правят добро впечатление доста колеги с доброто си отношение към теб.........
            Не мога да разбера какво имаш предвид. Фейсбука практически не го използвам, какво не одобряваш в него и в мен?

Коментар

Това е най-смисленият пост, който съм чел тук, благодаря ти за него! Искам да те питам за Юана и въобще за Китай - определено съм заинтересуван. Къде мога да имам достъп до китайските пазари и как въобще може да се тъгува с Юана?
              Можеш да си ги купиш от чейндж бюро и да ги продадеш пак там. Но това не е за краткосрочна инвестиция, т.е. не е игра на борсата, но ще ти донесат по висока печалба от БФБ или левове (евро, USD) на лихва. Иначе се съхраняват в някой банков трезор през това време.

Евентуално за в бъдеще, когато стане възможно да се открива сметка в Юани ще може да си ги сложиш в някоя банка на депозит, както да речем са сега Еврото, долара и Швейцарския франк.

Златото общо взето по същия начин. Само че него си го купуваш на монети (Китайските панди и Канадския кленов лист са препоръчителни, защото са 24К).

Коментар

• Първи стъпки, погледнах във фейсбука ти за малко инфо за теб, а тук във Форума ми правят добро впечатление доста колеги с доброто си отношение към теб.........

Коментар

Това е най-смисленият пост, който съм чел тук, благодаря ти за него! Искам да те питам за Юана и въобще за Китай - определено съм заинтересуван. Къде мога да имам достъп до китайските пазари и как въобще може да се тъгува с Юана?
                  Aз що имам лошото подозрение, че юан-а е закотвен към долара Китайците като надушат , че започва да им се качва валутата и веднага пускат успоредно с американците и техната печатница. Поредната екзотична инвестиция за наивници

Коментар

Попитай го и колко юани се печатат годишно както и колко юани са конвертирани в новонапечатани доларчета Може да го питаш и колко са безработните и т.н.
                    Last edited by Vola.X; 18.09.2011, 19:13.
                    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Постът цитиран от не е особено оригинален, просто те уличава в лъжа. Затова пък ти ставаш все по оригинален...
                      Мастър, за теб е важен имиджът ти тук, за мен да науча нещо ново. Казах вече каква е истината и жалко, че си я изтрил. Защо се занимаваш с такива интриги, кажи нещо за Юана, китайски акции, виж момчето дава свежи идеи - изрази мнения за тях, това че съм лъжец всичко го знаят вече - бъди спокоен.

Коментар

Дори депозит в левове е по добра инвестиция от БФБ. Поне ти е гарантиран от държавата и е със сравнително добра лихва.

Иначе ако искаш да си сериозен и дългосрочен злато, сребро, акции на Китайски технологични компании, Китайски Юани (това е най добрата парична единица в момента, няма значение кой какво разправя) .

Имай предвид също така, че в момента се печатат яко пари, така че внимавай с каквато и да е хартиена валута или левове.

Аз лично не знам Американците защо толкова се радваха, че си увеличиха тавана на дълга с 2 трилиона......... трябваше да изпаднат в паника, а не да се радват.......... обаче типични Американци, дай им да се радват без дори да знаят защо.
                        Това е най-смисленият пост, който съм чел тук, благодаря ти за него! Не съм съгласен за депозита, има компании, гарантиращи по-добра доходност от дивидент. Тези компании са се доказали във времето, имат дългосрочни договори със сериозни партньори и се занимават със земя - единственното нещо, което със сигурност ни е необходимо и цената му трудно би паднала някога. Това разбира се е мое лично мнение, ако искаш помисли върху него, ако не с нищо не ти вредя, споделяйки го.
                        Искам да те питам за Юана и въобще за Китай - определено съм заинтересуван. Къде мога да имам достъп до китайските пазари и как въобще може да се тъгува с Юана?
                        Last edited by първи стъпки; 18.09.2011, 19:16.

Коментар

Браво за този пост, той е оригинален и не го оспорвам.
                          Постът цитиран от не е особено оригинален, просто те уличава в лъжа. Затова пък ти ставаш все по оригинален...
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Нямам вътрешни хора, но какво по-добро предлагаш?
                            Дори депозит в левове е по добра инвестиция от БФБ. Поне ти е гарантиран от държавата и е със сравнително добра лихва.

Иначе ако искаш да си сериозен и дългосрочен злато, сребро, акции на Китайски технологични компании, Китайски Юани (това е най добрата парична единица в момента, няма значение кой какво разправя) .

Имай предвид също така, че в момента се печатат яко пари, така че внимавай с каквато и да е хартиена валута или левове.

Аз лично не знам Американците защо толкова се радваха, че си увеличиха тавана на дълга с 2 трилиона......... трябваше да изпаднат в паника, а не да се радват.......... обаче типични Американци, дай им да се радват без дори да знаят защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                              как така си си купил Бреф на 44 ст като на 14.02.2011 задаваш този въпрос за другите ти компании не съм гледал може да имат цените които си писал че си купувал
                              Браво за този пост, той е оригинален и не го оспорвам. Това, което не съм написал в него, за да не ви отекчавам е, че около 6-12 месеца преди него дадох известна сума на един приятел, който да ми ги управлява. След това започнах да се запалвам и съответно не ми беше удобно да го притеснявам постоянно и реших да си отворя своя платформа. В момента, в който тя беше открита, вече имах акции на АТЕРА и БРЕФ /той е в час и бе избрал тези 2 компании за начало за мен, с цел да не търпя големи загуби в началото и това да ме откаже изцяло/ и направихме сделки за тези акции на пазарни цени и съответно бях обезщетен, тъй като особенно при Бреф имаше голяма разлика в пазарните цени.
                              Last edited by първи стъпки; 18.09.2011, 18:48.

Коментар

Един съвет от мен.......... ако нямаш вътрешни хора и/или информация, не се занимавай с БФБ.
                                Нямам вътрешни хора, но какво по-добро предлагаш?

Коментар

Working...
                                X