Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеПопитай го и колко юани се печатат годишнокакто и колко юани са конвертирани в новонапечатани доларчета
Може да го питаш и колко са безработните и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеМастър, за теб е важен имиджът ти тук
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеТова, което не съм написал в него, за да не ви отекчавам е, че около 6-12 месеца преди него дадох известна сума на един приятел, който да ми ги управлява.
Изнервило се лъжливото овчарче от печелившите си инвестиции на бфб-то и дошло да иска съветети във форума.... Нооооо... само да сте посмели да кажете нещо лошо за акциите, в които се е ушило... Ще ви обвини във вопиюща некомпетентност и във всички възможни грехове!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеAз що имам лошото подозрение, че юан-а е закотвен към долараКитайците като надушат , че започва да им се качва валутата и веднага пускат успоредно с американците и техната печатница. Поредната екзотична инвестиция за наивници
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеПърви стъпки, погледнах във фейсбука ти за малко инфо за теб, а тук във Форума ми правят добро впечатление доста колеги с доброто си отношение към теб.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеТова е най-смисленият пост, който съм чел тук, благодаря ти за него! Искам да те питам за Юана и въобще за Китай - определено съм заинтересуван. Къде мога да имам достъп до китайските пазари и как въобще може да се тъгува с Юана?
Евентуално за в бъдеще, когато стане възможно да се открива сметка в Юани ще може да си ги сложиш в някоя банка на депозит, както да речем са сега Еврото, долара и Швейцарския франк.
Златото общо взето по същия начин. Само че него си го купуваш на монети (Китайските панди и Канадския кленов лист са препоръчителни, защото са 24К).
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеТова е най-смисленият пост, който съм чел тук, благодаря ти за него! Искам да те питам за Юана и въобще за Китай - определено съм заинтересуван. Къде мога да имам достъп до китайските пазари и как въобще може да се тъгува с Юана?Китайците като надушат , че започва да им се качва валутата и веднага пускат успоредно с американците и техната печатница. Поредната екзотична инвестиция за наивници
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеТова е най-смисленият пост, който съм чел тук, благодаря ти за него! Искам да те питам за Юана и въобще за Китай - определено съм заинтересуван. Къде мога да имам достъп до китайските пазари и как въобще може да се тъгува с Юана?както и колко юани са конвертирани в новонапечатани доларчета
Може да го питаш и колко са безработните и т.н.
Last edited by Vola.X; 18.09.2011, 19:13.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПостът цитиран от не е особено оригинален, просто те уличава в лъжа. Затова пък ти ставаш все по оригинален...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеДори депозит в левове е по добра инвестиция от БФБ. Поне ти е гарантиран от държавата и е със сравнително добра лихва.
Иначе ако искаш да си сериозен и дългосрочен злато, сребро, акции на Китайски технологични компании, Китайски Юани (това е най добрата парична единица в момента, няма значение кой какво разправя) .
Имай предвид също така, че в момента се печатат яко пари, така че внимавай с каквато и да е хартиена валута или левове.
Аз лично не знам Американците защо толкова се радваха, че си увеличиха тавана на дълга с 2 трилиона......... трябваше да изпаднат в паника, а не да се радват.......... обаче типични Американци, дай им да се радват без дори да знаят защо.
Искам да те питам за Юана и въобще за Китай - определено съм заинтересуван. Къде мога да имам достъп до китайските пазари и как въобще може да се тъгува с Юана?Last edited by първи стъпки; 18.09.2011, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеБраво за този пост, той е оригинален и не го оспорвам.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНямам вътрешни хора, но какво по-добро предлагаш?
Иначе ако искаш да си сериозен и дългосрочен злато, сребро, акции на Китайски технологични компании, Китайски Юани (това е най добрата парична единица в момента, няма значение кой какво разправя) .
Имай предвид също така, че в момента се печатат яко пари, така че внимавай с каквато и да е хартиена валута или левове.
Аз лично не знам Американците защо толкова се радваха, че си увеличиха тавана на дълга с 2 трилиона......... трябваше да изпаднат в паника, а не да се радват.......... обаче типични Американци, дай им да се радват без дори да знаят защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениекак така си си купил Бреф на 44 ст като на 14.02.2011 задаваш този въпрос за другите ти компании не съм гледал може да имат цените които си писал че си купувалLast edited by първи стъпки; 18.09.2011, 18:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЕдин съвет от мен.......... ако нямаш вътрешни хора и/или информация, не се занимавай с БФБ.
Коментар
Коментар