IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Какво да ти каже ,според мен не е възможен портфеил само в земя.Будалкаш ли ни.
    Определено БРЕФ и ЛАНД-а не инвестират само в земя пич - напиши си домашното!

Коментар

Ако не си идиот то си спамаджия. Прочети какво се прави при продажба над 50 % от дадена фирма. Ако продължиш ще те обявя официално за форумният идиот и то от ник с 5К за по голяма тежест.
      A aз как мога да се "абонирам" за тая титла

Коментар

Ако не си идиот то си спамаджия. Прочети какво се прави при продажба над 50 % от дадена фирма. Ако продължиш ще те обявя официално за форумният идиот и то от ник с 5К за по голяма тежест.
        Не прекалявай! Един от форумните идиоти - да, но не и членувано Има достъчно други от този, че и от по-голям калибър ....
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Кажи какво се прави и какво против имаш да продава държавата над пазарни цени. Ако искаш ме обяви за идиот - наистина нямам нищо против.
          Чакам лекции за ПЧИ от Зеро - една много важна за мен тема, моля го да има диалог на нея, а не да остане така...........
          Чакам и коментар от Мастъра за позициите ми....................
          Last edited by първи стъпки; 17.09.2011, 16:56.

Коментар

Това не ми е целият портфейл - това са компаниите, с които не се заигравам - разглеждам ги като депозит! Всички останали ги купувам и продавам и към различните дати са различни. Понеже Мастъра не мога да го убедя в печалби искам да коментира постоянните ми

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
              Търг имаше, ти даде ли по-добра оферта? Не можеш ли да се сетиш че ти не струваш нищо спрямо всички зависещи от БТН? Що за егоизъм е това?

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                А освен наклон , може да има и уклон - я десен, я ляв
                Да, това зависи от предпочитанията, но с този тренд и при двата случая е пасивна стратегията на собственика

Коментар

Купил съм без притеснение: Атера - 1,24, Бреф - 0,44, Ланд - 0,64, за колко ти каза, че знаеш и нямаш нужда да знаеш! Печалбата може да си я сметнеш, като прибавиш и дивидентите разбира се! С тези компании не се заигравам, просто много рядко продавам и когато това стане на следващия ден или след малко време си ги възвръщам на по-ниска цена.
                  Правил съм спекулативни печалби с Алум, Као, ЕМКА и Бенча имоти. Последния имам на 0,13 от скоро.
                  Само със спекулативните ми компании процедирам, че като паднат с 5-10% си допълвам количество! Имам и губещи компании - губил съм от Софарма, Унифарм и Химимпорт, но загубата ми не е превишавала 10%.
                  Изкажи мнение, моля

Коментар

.Скоро друг мажоритар като Банев ,Бедо , Черепа ,ТИМ ще ти вземе паричките като на много друг преди тебе ако се заобикалят законите .

Че аз, що си мисля, че тея персони вече им взеха парите Едно време требваше да им опират пистолет в главата, за да им вземат парите - са доброволно им ги давате

Коментар

Абе момче ти си болен . Какво правиш на борсата щом смяташ че държавата е права и ме дискриминира..Скоро друг мажоритар като Банев ,Бедо , Черепа ,ТИМ ще ти вземе паричките като на много друг преди тебе ако се заобикалят законите . Отивай на женският пазар да продаваш домати.
                      Във всяка нормална държава се прави търгово, но ние не сме нормална откакто дойде Борисов.
                      Боже какви дойдоха вместо нас когато ние отидохме на западните борси...
                      Търг имаше, ти даде ли по-добра оферта? Не можеш ли да се сетиш че ти не струваш нищо спрямо всички зависещи от БТН? Що за егоизъм е това?

Коментар

Няма доволни в тази далавера от работниците...Вервай ми.
                        ОК, може и да съм се объркал. Не ми било 2Х доволни работници, ми най-ми било 200Х електорат на Доган.

Скив тука
                        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1039118

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Готово, веднага ти отговарям на въпроса, кой лъже... Лъже този който каза следното:

Къде, в цитираният от теб текст съм казал "банките могат да инвестират всичките си активи на борсите"?...

Очаквам извинения от теб! Но тъй като егото ти няма да го позволи... очаквам да продължаваш да сричаш и да пелтечиш... в опити да привлечеш интереса на хората които имат над 5 хил. дописки. Само така можеш да се издигнеш в собствените си очи...
                          Мастъре, и аз и ти знаеме истината, дай да оставиме тази тема. Коментирай по-добре какво ще се случи с позициите ми и защо? Доста хора те имат за капацитет, може и да са прави, дай съвет - сериозно. Съвета е хубаво нещо - взимаш го и не го връщаш, а и никой не те задължава да го ползваш!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                            Той Борисов си е направил сметката. Примерно ако вие набълбуканите сте Х, работниците в БТН са 2Х. Вие ще бутате Борисов, те ще го подкрепят. Та дали не е на далавера ?
                            Няма доволни в тази далавера от работниците...Вервай ми.

Коментар

Ама какво неравноправие? Държавата има акции и съомява да си ги продаде на някаква цена, ти имаш други и към днешна дата не успяваш да направиш същото? Кой е виновен сега, че ти не можеш да си продадеш акциите? Само не обвинявай държавата, защото тя е успяла по-добре от теб. Т.е. ти си много повече за обвинение!
                              Абе момче ти си болен . Какво правиш на борсата щом смяташ че държавата е права и ме дискриминира..Скоро друг мажоритар като Банев ,Бедо , Черепа ,ТИМ ще ти вземе паричките като на много друг преди тебе ако се заобикалят законите . Отивай на женският пазар да продаваш домати.
                              Във всяка нормална държава се прави търгово, но ние не сме нормална откакто дойде Борисов.
                              Боже какви дойдоха вместо нас когато ние отидохме на западните борси...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Кое си купил, колко, на каква цена, каква ти е печалбата, докъде святаш да държиш печелившата позиция, докъде смяташ да държиш губещата и прочие такива дреболии?... Нали апелираш за факти?!... Така че, имаш думата!
                                Купил съм без притеснение: Атера - 1,24, Бреф - 0,44, Ланд - 0,64, за колко ти каза, че знаеш и нямаш нужда да знаеш! Печалбата може да си я сметнеш, като прибавиш и дивидентите разбира се! С тези компании не се заигравам, просто много рядко продавам и когато това стане на следващия ден или след малко време си ги възвръщам на по-ниска цена.
                                Правил съм спекулативни печалби с Алум, Као, ЕМКА и Бенча имоти. Последния имам на 0,13 от скоро.
                                Само със спекулативните ми компании процедирам, че като паднат с 5-10% си допълвам количество! Имам и губещи компании - губил съм от Софарма, Унифарм и Химимпорт, но загубата ми не е превишавала 10%.
                                Изкажи мнение, моля

Коментар

Working...
                                X