If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не сме в правилната тема, ама при 40 за барел се плаша, че ония ще изтрещят по някакъв неприятен начин, от който никой няма да спечели нищо
прав си за темата приятелю но за да се върна в нея ще кажа че при дау 18 000 затварям сделката с рублите и се насочвам в дау къса.хайде успехи на всички
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
решил съм да тествам една стратегия измислена от конспиративния ми мозък да оставя дългата на долар рубла докато нефта падне до поне 40 долара ......да видим дотогава ще има ли акаунт няма ли да има .всеки пипс ми е левче.сега е 65.30.......на 64.29 купих и сега чакаме........
не сме в правилната тема, ама при 40 за барел се плаша, че ония ще изтрещят по някакъв неприятен начин, от който никой няма да спечели нищо
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
махни, махни там на дневно ситуацията изглежда чудовищно плашеща
решил съм да тествам една стратегия измислена от конспиративния ми мозък да оставя дългата на долар рубла докато нефта падне до поне 40 долара ......да видим дотогава ще има ли акаунт няма ли да има .всеки пипс ми е левче.сега е 65.30.......на 64.29 купих и сега чакаме........
Не знаех, че тези не са си публикували отчета / за Q3 ли говориш/?
Иначе аз съм се набабанил в един петролен ЕТФ.
Трябваше да публикуват на 17 ноември мисля. Не можаха.
Днес изсмукаха малко числа от пръстите си и отложиха отчета за края на януари.
От как отложиха отчета, акцията е 30% по-ниско и може да си коригира 20-тина до отчета.
Ама само на който му се играе евтин петрол в комбинация с корупция.
Коментар