IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    20 надали, ала 30 - напълно възможно.
    И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.

Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
    То и 60 изглеждаше крайно ниско когато се търгуваше на 100

Сантандер просто си промениха стратегията. Преди си увеличаваха капитала до като стигнат изискванията на Базел 3 през дивиденти в акции. Сега са решили да дават по-нисък дивидент и то предимно кеш и си увеличиха катпитала директно. Лично за мен нищо не се е променило там. Още ги харесвам доста.

2014 се оказа леко отрицателна за европейските банки. Но се надявам сега след като вече голямата част от капитала е набран да почнат доста бързо да им растят и печалбите и цените. В общи линии съм доста оптимистично настроен към сектора като цяло. А ако пък ЕЦБ почне КУ то оптимизма ми съвсем ще се засили

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      По скоро между 20 -30 ми изглежда да се получи стабилизирането. Но все пак това не бих го играл. Не ме парите ми да зависят от някакви арабски султани.
      20 надали, ала 30 брент - напълно възможно.
      И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.

Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава

Коментар

• Привърженици на ИДИЛ хакнаха профила на US Сentral Command в twitter. Допреди малко се виждаше, но току-що спряха профила. Имаше снимки на секретни военни планове на САЩ, насочени срещу Китай и Северна Корея. Не изглеждаха много достоверни, имаше и списъци с имена на американски генерали и войници.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          Така е ако задържим една година на 50 ще стане красиво ама графиката малко изнасилена ми се струва
          По скоро между 20 -30 ми изглежда да се получи стабилизирането. Но все пак това не бих го играл. Не ме парите ми да зависят от някакви арабски султани.

Коментар

• Така е ако задържим една година на 50 ще стане красиво ама графиката малко изнасилена ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              е равен , да чукне 35,8 няма да му се разсърдя . таман ще фалираме тукашните петролни тарикати . нъл тъй . е ще фалираме и всичко наред ама това е една друга тема за размисъл . СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ
              Е те саудитците си го казаха открито " повече петрол 100 долара няма да видим" В Близкия изток себестойността им е под 20 долара. Навсякъде другаде доста над това. Цената ще стои ниска до като не изпофалират всички скъпи производители. За фалит им трябват поне 6 месеца ниски цени. В момента цената спира инвестициите и някои производители са губещи и в кеш, но на повечето кешовите им разходи са под 50, на шистовите под 70. Саудитска Арабия има резерви над 700 милиарда. Най-разумното за тях е петрола да се срине максимално бързо максимално много, да се задържи там шесте месеца до година и след това да се вдиген но не и толкова че пак да почне да се добива шистов петрол.

Пък и Русия още не е фалирала - допълнителен плюс за саудитците от превземането на пазарен дял.

Коментар

• незнам само тия тексаските тирикати какво ще правят . вече не могат кривят капата

Коментар

• е равен , да чукне 35,8 няма да му се разсърдя . таман ще фалираме тукашните петролни тарикати . нъл тъй . е ще фалираме и всичко наред ама това е една друга тема за размисъл . СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ

Коментар

• петрола нищо чудно да ходи до 20 долара така както е тръгнал

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Аз ще се въздъжа засега, но към 40 ще се включа задъжително
                      Там някъде, дори и да не кеширам SCO-то, хич биля няма да го мисля UCO-то и го награбвам с черпака щом удари 30 барела зло.
                      Преди малко подмина 26

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Значи остава да се правим на жонгльори с тия ками ...
                        Аз ще се въздъжа засега, но към 40 ще се включа задъжително

Коментар

Всъщност откакто аз го наблюдавам UCO-то е много точно, аз влезнах на 8,30 при петрол 48 $, сега цената е паднала със 7 %, а петрола с 3,5 %.
                          Значи остава да се правим на жонгльори с тия ками ...
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Всъщност откакто аз го наблюдавам UCO-то е много точно, аз влезнах на 8,30 при петрол 48 $, сега цената е паднала със 7 %, а петрола с 3,5 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Днешната графика потвърждава колко си бил проницателен
                              А разбра ли как се формира цената ? Сегашните цени на петрола не са на абсолютното дъно докато тази на UCO продължава да копае
                              Нещо корелацията хич я няма ....
                              Днес е абсолютното дъно 46,10
                              UCO отразява дневния спад/ръст по 2, но за по-дълъг период не е много точен инструмент.

Коментар

Вчера продадох UCO-то със символична печалба, днес май петрола ще търси ново дъно.
                                Днешната графика потвърждава колко си бил проницателен
                                А разбра ли как се формира цената ? Сегашните цени на петрола не са на абсолютното дъно докато тази на UCO продължава да копае
                                Нещо корелацията хич я няма ....
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X