Ама казвам ти градят нов свят за свойте чаавета.със силна исономика с ръстове без безработица с много ляб.тоя дакс тая седмица най много го виждам до 9583 утре после рак 9144.нивото на всички нива.дау пускам за 16161 пак
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАми ако традициите не са това ,което бяха!!!Много хора им мислят злото и на петрола, и на американците!!!Така че,да не се затрият хептен!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКе ги смачкаме майкъле.толкоз изкуствено че чак пародия.аз още си чакам17777 за добавка. Помпайте американци направете нещо добро за идните хаховски поколения те заслужават
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеТе хамериканите са велики ще преплуват голямата вода и ще ни избавят от всички икономически мъки,а vale рано или късно ще тръгне нагоре...икономиката е зависима от логистиката,а тя от своя страна от горивата....но да видим че много опростих нещата,а това води до изкривяване на реалността
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+111
Голямата гума пак се разтанцува по темата,а за демокрацията като понятие за нашата родина ли става въпрос...?!?
Еми да ама вчера се появи един специалист с ник "юрист" и ми цитираше там някви правни точки, някви алинеи, някви членове ?!?! И разбираш ли щом бил с ник "юрист" това му било работата ?!?
Аааа ама ше си потърсим правата в UN
Иначе Vale Vale потана покрай петроля
И шорт на SPX и още веднъж пускам поздрав с Вале Вале на Тошко Тодоров, че ми писна тая Американска икономика удари гъза в тавана, ебаси бетона ебаси чудото
ти не знам къде си ама с тея долари нещо американците нема да остаат работата така а той влака е тръгнал .....
Frankfurt wird Yuan-Zentrum
http://www.faz.net/aktuell/finanzen/...-12868827.html
Russia’s biggest bank launches financing in Chinese yuan
http://rt.com/business/206583-sberba...-chinese-yuan/
ако си оттатък блатото им кажи да не метат бомби у Франкфурт или у Москва, че ше загазиме тукаLast edited by michaelis; 18.11.2014, 23:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelisнещо тая вечер кво пак сме сърдити ве колега нали ти написах за коя акция стаа въпрос ???
Ква е тая демокрация ве тука ми пледират половината сополи в тоя сайт Америка Демокрация свобода на словот е ееее къде е свободата на словото ???
Голямата гума пак се разтанцува по темата,а за демокрацията като понятие за нашата родина ли става въпрос...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelisнещо тая вечер кво пак сме сърдити ве колега нали ти написах за коя акция стаа въпрос ???
Ква е тая демокрация ве тука ми пледират половината сополи в тоя сайт Америка Демокрация свобода на словот е ееее къде е свободата на словото ???
Не ми отговаряй.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеНа мен американският ми брокер ми удържа 10% от дивидентите на американски компании.
Българския ми брокер удържа 30%.
30% е ставката по подразбиране. Ако попълниш form W8BEN с която декларираш, че не си американски гражданин и че България има tax treaty трябва да ти удържат по малко - според мен колкото е данък дивидент в бг - 5%, но реално ми удържат 10%.
Дори да са удържани 30%, мисля че могат да се върнат данъци до 3 години назад с US tax return.
ПИБ: Като правило 10%. Понякога е повече, ако компанията е с главен офис другаде (например SAN, POT)
IB: 10%. В някои случаи - 0%. Май става дума за офшорки.
Карол (CFD) - 10%.
Елана - една позиция, 0%, предполагам от офшорни съображения. По аналогия с IB очаквам 10%, но не мисля да проверявам засега.
УКББ - 30%
DB - 10 или 15% (чужд опит, така че не съм напълно сигурен)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКолко ти удържат на дивиденти от американски компании?
самосиндикална данъчна единица
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКолко ти удържат на дивиденти от американски компании?
Българския ми брокер удържа 30%.
30% е ставката по подразбиране. Ако попълниш form W8BEN с която декларираш, че не си американски гражданин и че България има tax treaty трябва да ти удържат по малко - според мен колкото е данък дивидент в бг - 5%, но реално ми удържат 10%.
Дори да са удържани 30%, мисля че могат да се върнат данъци до 3 години назад с US tax return.
Коментар
Коментар