дзън дзън таргета нацелен . а като растеше колко страшно беше викам си страшно е не мога издържа ще ми избият стопа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеFMG is better short than Vale
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTой е свикнал да яде бой, краставичар с краставици ще плашиш
По чудно ще е ако познае, ма надали...
ПС А златото си плаче да му увеличи човек късото...
Е освен ако FED не ги помолят "тактично" както на немците им отказаха лекичко, да не мине референдума успешно, защото там в Швайц едни 1500 тона тряя да се купуват иначе докато стигнат 20% и тя ше стане еднаа ...Last edited by michaelis; 19.11.2014, 18:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение(именно за нашата родина)
Еми да ама вчера се появи един специалист с ник "юрист" и ми цитираше там някви правни точки, някви алинеи, някви членове ?!?! И разбираш ли щом бил с ник "юрист" това му било работата ?!?
Аааа ама ше си потърсим правата в UN
Иначе Vale Vale потана покрай петроля
И шорт на SPX и още веднъж пускам поздрав с Вале Вале на Тошко Тодоров, че ми писна тая Американска икономика удари гъза в тавана, ебаси бетона ебаси чудото
ти не знам къде си ама с тея долари нещо американците нема да остаат работата така а той влака е тръгнал .....
Frankfurt wird Yuan-Zentrum
http://www.faz.net/aktuell/finanzen/...-12868827.html
Russia’s biggest bank launches financing in Chinese yuan
http://rt.com/business/206583-sberba...-chinese-yuan/
ако си оттатък блатото им кажи да не метат бомби у Франкфурт или у Москва, че ше загазиме тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевнимавай да не се прекараш
По чудно ще е ако познае, ма надали...
ПС А златото си плаче да му увеличи човек късото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениезлатото обърна за 1444 и индексите ще ги ударя
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениесветовната паплач се е опулила оптимистично и чака спасителя да направи коледното рали
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениезлатото обърна за 1444 и индексите ще ги ударя
Ще ядеш сопатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениенещо не ми се вързва късата ти.очаквам 10 000 до следващата сряда
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъс дакс за 9458
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАма казвам ти градят нов свят за свойте чаавета.със силна исономика с ръстове без безработица с много ляб.тоя дакс тая седмица най много го виждам до 9583 утре после рак 9144.нивото на всички нива.дау пускам за 16161 пак
то не мое печатарката на макс и само по ресторанти
Коментар
Коментар