If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лусид също не ми вдъхва много доверие но ако тръгнат продажбите ще купя.
Ривиан не ми прилича да е балон. Според мен има потенциал за растеж дългосрочно. Джипките които са направили са доста добри и продажбите би трябвало да започнат след месец. Аз ще изчакам да минат първите продажби и отзивите на първите клиенти и после ще преценя колко да купя. Засега изглежда обещаващо.
+++ за подчертаното, само дето и повечко клиенти (различни от амазон) след първите ще са нужни.
Дотогава за мене e балон, може и да не съм прав, ама времето ще каже.
тия шитни ама хич не ме интересуват
Това разбира се не ми пречи да селвам вече 3пута в/у бито де..ще има и още, такава вола и премии за прибиране що да се изпускат.
Абе нищо което носи пари не се отказвам. Дори и GameStop си поиграх като Цанко. Ко стана с него
тия шитни ама хич не ме интересуват
Това разбира се не ми пречи да селвам вече 3пута в/у бито де..ще има и още, такава вола и премии за прибиране що да се изпускат.
Шокиращо!!! Шокиращо е, че имаше хора, много учени глави, които обясняваха как печатането на пари не води до инфлация. Велосититу това, велосититу онова. Дори в този форум ми обясняваха къв съм тъп и как печатането на пари всъщност не било печатане на пари.
Естествено, че печатането на пари не води до инфлация, виж раздаването им е друга работа
Oт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.
Толкова с префърцунените приказки че щяло да измества жълтия и било добър инфлационен хедж...
Демек 300% растеж са главно защото се очаква да има инфлация от 10% на годишна база
Oт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.
Толкова с префърцунените приказки че щяло да измества жълтия и било добър инфлационен хедж...
Нали. Напълно неочаквани. Пък ако почнеш да пазаруваш, ще си още по-изненадан, че толкова нагло занижават "данните". И койните така. Направо паднаха от изненада.
Сега, аз от някакви си мои глупави съображения не участвам в тази шитня... обаче е направо смешно да спорим по въпроса дали е или не е най-добре представящото се нещо в инфлационна среда. Няма начин да падне наистина. А за това, че златото било "инфлационен хедж"... комон, мен. ю кан ду бетър.
Коментар