Аз не знам защо дизела стигна 2.50 лв/литър на колонката, при барел 85 $, а преди години, когато нарела беше 120 $, цената на колонката беше 2.60 лв. Няма промени в акцизи и други неща ? Някой знае ли ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Proxy ESG Oil
https://zertifikate.morganstanley.co...s/DE000MA4T668
at 1.63 / RBC cut to 50 EUR / overreaction
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
до сега какво е правила и аз виждам. И не ме интересува миналото, а бъдещето. Много добре знам как трябва да се отиграва рейндж. Проблемът ми е да му хвана моментната посока щото там търгувам с едно-дву дневни инструменти с голям гиъринг
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениевече ми се повръща от тази нафта - такава манипулация нема. Няма шанс да и хванеш посоката
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Кви манипулации ,нафта досега се движише в перфектен тренд.
Позъкъснела си и с посоката . Импулса от краша от април 2020 до 85 от вероятно е приключил . Следващите година - две ще се движи в рейндж като това не изключва и нов връх. Може да се отиграва с некви опции за рейнж или къси.
По време на тренда имаше възможност за дълги с близки стопове както в големия канал така и в малките . Сега е вече късно и е време за излизане от инструмента.
[ATTACH=CONFIG]n3827738[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Кви манипулации ,нафта досега се движише в перфектен тренд.
Позъкъснела си и с посоката . Импулса от краша от април 2020 до 85 от вероятно е приключил . Следващите година - две ще се движи в рейндж като това не изключва и нов връх. Може да се отиграва с некви опции за рейнж или къси.
По време на тренда имаше възможност за дълги с близки стопове както в големия канал така и в малките . Сега е вече късно и е време за излизане от инструмента.
[ATTACH=CONFIG]n3827738[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениевече ми се повръща от тази нафта - такава манипулация нема. Няма шанс да и хванеш посоката
Коментар
-
Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение
C3 е супер за опции. Visa та еsay. В Европа виж Easyjet и Dufry. Тях ги попилявам
5 x 35/30 bull spread / 17 Dec = 515$ - натоварването на марджина е под 800$
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Хмм, това го копирам... в по-скромен вариант.
Visa-та съм с ягуарски бичи спредове 190/180. За съжаление не от днес.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Visa-та съм с ягуарски бичи спредове 190/180. За съжаление не от днес.
- 1 like
Коментар
-
https://derivate.bnpparibas.com/prod.../DE000PP3LKA3/
VISA, 7.24, 2000. Knock Out at 128.24, target 8
- 1 like
Коментар
Коментар