IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Обзаведох се пак с бабето @ 135 за 15 окт. 152$ премия.
    шортиш BABA ?

Коментар

• Обзаведох се пак с бабето @ 135 за 15 окт. 152$ премия.

Ала май напоследък с тия опции почваме да замърсяваме темата, нарушава се лека интонационната среда както казваше великия Т.Колев.
      Дали да не отворим друга тема само за опциите...ма как ставаше че съм забравил ? Не съм отварял тема скоро...

Коментар

• GEVO 30%

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Знам, знам. И CWCO в портфейла от година и половина и си бил индексите в пъти

Иска ми се но..... Преди седмица беше 18.5 % YTD . 401к има много рестрикции.

Коментар

• Знам, знам. И CWCO в портфейла от година и половина и си бил индексите в пъти

Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
            Тогава се чудих какво да взема. Накрая купих XLE на около 38 май.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Виж settings->smart routing и опитай да махнеш dark pools; виж и complex order types, но май не става през мозайката.

Не е проблем, че не плащаш. Те уж гарантират равно изпълнение... освен ако няма бележка под линия за комбинациите, но не ми се вярва. Питай в Elite trader-a
              То Ексон и сега става, но няма смисъл при толкова добри алтернативи. AROC например, но да падне още мъъъничко го чакам.
              Казусът е решен за мен, вече съм в режим консултант
              Dark pools съм ги изключил за да не плащам данък (регулирана борса)

Коментар

• след спадовете от вчера и днес на 1 час графика ДОВ образува хубаво двойно дъно
                Click image for larger version

Name:	podkrepa  1 4as.png
Views:	1
Size:	27.4 КБ
ID:	3801819

https://ibb.co/5Fvzjrq
                Pip master

Коментар

Трябва си изядеш топките, че не вкара всичко в газ или въглища. В момента аз това правя - ама само с едната топка, че си имам Антеро, COG, CRK, EQT... ааа Газпромчето забравих
                  Ааа ми ко стана с sbsw да го напомня само, че там спомена че на 16 било супер далавера,
                  ама вече не смееш да казваш на колко взимаш
                  aми Sonn не го забравяй , ама то взе че занули
                  Два пъти се излъга да кажеш на какви цени да взимаме то кво стана

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Аз пък се учудих че още има борси без комбинации - точно при борсите им е мястото защото могат да мачват легс без риск от частично изпълнение.
                    Проблемът вероятно се корени в това че не плащам за NBBO, оттам SMART router ми е delayed и рутирам директно към неподходяща борса.
                    Виж settings->smart routing и опитай да махнеш dark pools; виж и complex order types, но май не става през мозайката.

Не е проблем, че не плащаш. Те уж гарантират равно изпълнение... освен ако няма бележка под линия за комбинациите, но не ми се вярва. Питай в Elite trader-a

То Ексон и сега става, но няма смисъл при толкова добри алтернативи. AROC например, но да падне още мъъъничко го чакам.

Коментар

Ииии, модерна работа. Признавам си, че даже не предполагах, че има борси да поддържат комбинациите. Мислех, че комбинациите са един вид брокерска услуга.

===

Иначе Бидон се заканил да бори спекулата с мисото. Имало льоши, много льоши компании, които вдигали необосновано цените.
                      Аз пък се учудих че още има борси без комбинации - точно при борсите им е мястото защото могат да мачват легс без риск от частично изпълнение.
                      Проблемът вероятно се корени в това че не плащам за NBBO, оттам SMART router ми е delayed и рутирам директно към неподходяща борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        От дивидентните, най-яко е да си се хакнал преди година и три месеца в XOM на $46.50

Това е сделка трепач. Дори да не броим купенето на $60 точно преди Ковид кризата. Пак е на плюс, какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Ако поръчките ти се виждат с 15, 20 мин закъснение е защото нямаш абонамент за пресни данни.
                          При мен проблемът беше с комбо поръчка - ако борсата не поддържа комбо, няма как да се вижда такава поръчка - защото тогава IB не поства отделните легс, понеже няма цени за тях, а само следи наличните легс дали заедно образуват приемлива цена.
                          Ииии, модерна работа. Признавам си, че даже не предполагах, че има борси да поддържат комбинациите. Мислех, че комбинациите са един вид брокерска услуга.

===

Иначе Бидон се заканил да бори спекулата с мисото. Имало льоши, много льоши компании, които вдигали необосновано цените.

Коментар

• От дивидентните, най-яко е да си се хакнал преди година и три месеца в XOM на $46.50

Това е сделка трепач. Дори да не броим купенето на $60 точно преди Ковид кризата. Пак е на плюс, какво?

Не е чак толкова зле , 8.5 % дивидент, купих малко за 401к -то си.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Eто и днес на кweb @42 /01 Oct, имаше сума ти оферти на бида нa 0.01, което си е абсурдно, сложих на 0.09 btc...ко стане де, да джобна 80% профита, що да чакам 1 окт. за 100%. Не ме показваше изобщо в началото. А в момента на гърба ми има накачулени на 0.09 точно 4928 юнака...
                              Ако поръчките ти се виждат с 15, 20 мин закъснение е защото нямаш абонамент за пресни данни.
                              При мен проблемът беше с комбо поръчка - ако борсата не поддържа комбо, няма как да се вижда такава поръчка - защото тогава IB не поства отделните легс, понеже няма цени за тях, а само следи наличните легс дали заедно образуват приемлива цена.

Коментар

Трябва си изядеш топките, че не вкара всичко в газ или въглища. В момента аз това правя - ама само с едната топка, че си имам Антеро, COG, CRK, EQT... ааа Газпромчето забравих
                                Чакам корекцията вече, погледни графиката на петрола, Brent трябва да стане 75 долара за да пробие низходящата тренд линия (си мислят песимистите за петрола) а след по-малко от месец ниво само от 73 ще си е реален пробив на тази тренд линия. Няма да купувам нищо скоро, даже преди половин час продадох TGP на добър профит от 16% - 16,82 и ще гледам за нов вход. Това EQT аз не бих го държал.
                                За Газпром там много отдавна съм казал че е има потенциал да стане в топ 50 по пазарна капитализация в света което означава от сегашните нива X 2,5, Срамота е да е оценен по-малко например от Caterpillar или Deer § Co.

Коментар

Working...
                                X