Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Обзаведох се пак с бабето @ 135 за 15 окт. 152$ премия.
Ала май напоследък с тия опции почваме да замърсяваме темата, нарушава се лека интонационната среда както казваше великия Т.Колев.
Дали да не отворим друга тема само за опциите...ма как ставаше че съм забравил ? Не съм отварял тема скоро...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗнам, знам. И CWCO в портфейла от година и половина и си бил индексите в пъти
Коментар
-
Знам, знам. И CWCO в портфейла от година и половина и си бил индексите в пъти
Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнениеТогава се чудих какво да взема. Накрая купих XLE на около 38 май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Виж settings->smart routing и опитай да махнеш dark pools; виж и complex order types, но май не става през мозайката.
Не е проблем, че не плащаш. Те уж гарантират равно изпълнение... освен ако няма бележка под линия за комбинациите, но не ми се вярва. Питай в Elite trader-a
То Ексон и сега става, но няма смисъл при толкова добри алтернативи. AROC например, но да падне още мъъъничко го чакам.
Dark pools съм ги изключил за да не плащам данък (регулирана борса)
- 1 like
Коментар
-
след спадовете от вчера и днес на 1 час графика ДОВ образува хубаво двойно дъно
https://ibb.co/5Fvzjrq
Pip master
Коментар
-
Трябва си изядеш топките, че не вкара всичко в газ или въглища. В момента аз това правя - ама само с едната топка, че си имам Антеро, COG, CRK, EQT... ааа Газпромчето забравих
ама вече не смееш да казваш на колко взимаш
aми Sonn не го забравяй , ама то взе че занули
Два пъти се излъга да кажеш на какви цени да взимаме то кво стана
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Аз пък се учудих че още има борси без комбинации - точно при борсите им е мястото защото могат да мачват легс без риск от частично изпълнение.
Проблемът вероятно се корени в това че не плащам за NBBO, оттам SMART router ми е delayed и рутирам директно към неподходяща борса.
Не е проблем, че не плащаш. Те уж гарантират равно изпълнение... освен ако няма бележка под линия за комбинациите, но не ми се вярва. Питай в Elite trader-a
Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
Тогава се чудих какво да взема. Накрая купих XLE на около 38 май.
Коментар
-
Ииии, модерна работа. Признавам си, че даже не предполагах, че има борси да поддържат комбинациите. Мислех, че комбинациите са един вид брокерска услуга.
===
Иначе Бидон се заканил да бори спекулата с мисото. Имало льоши, много льоши компании, които вдигали необосновано цените.
Проблемът вероятно се корени в това че не плащам за NBBO, оттам SMART router ми е delayed и рутирам директно към неподходяща борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОт дивидентните, най-яко е да си се хакнал преди година и три месеца в XOM на $46.50
Това е сделка трепач. Дори да не броим купенето на $60 точно преди Ковид кризата. Пак е на плюс, какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Ако поръчките ти се виждат с 15, 20 мин закъснение е защото нямаш абонамент за пресни данни.
При мен проблемът беше с комбо поръчка - ако борсата не поддържа комбо, няма как да се вижда такава поръчка - защото тогава IB не поства отделните легс, понеже няма цени за тях, а само следи наличните легс дали заедно образуват приемлива цена.
===
Иначе Бидон се заканил да бори спекулата с мисото. Имало льоши, много льоши компании, които вдигали необосновано цените.
Коментар
-
От дивидентните, най-яко е да си се хакнал преди година и три месеца в XOM на $46.50
Това е сделка трепач. Дори да не броим купенето на $60 точно преди Ковид кризата. Пак е на плюс, какво?
Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнениеНе е чак толкова зле , 8.5 % дивидент, купих малко за 401к -то си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Eто и днес на кweb @42 /01 Oct, имаше сума ти оферти на бида нa 0.01, което си е абсурдно, сложих на 0.09 btc...ко стане де, да джобна 80% профита, що да чакам 1 окт. за 100%. Не ме показваше изобщо в началото. А в момента на гърба ми има накачулени на 0.09 точно 4928 юнака...
При мен проблемът беше с комбо поръчка - ако борсата не поддържа комбо, няма как да се вижда такава поръчка - защото тогава IB не поства отделните легс, понеже няма цени за тях, а само следи наличните легс дали заедно образуват приемлива цена.
- 1 like
Коментар
-
Трябва си изядеш топките, че не вкара всичко в газ или въглища. В момента аз това правя - ама само с едната топка, че си имам Антеро, COG, CRK, EQT... ааа Газпромчето забравих
За Газпром там много отдавна съм казал че е има потенциал да стане в топ 50 по пазарна капитализация в света което означава от сегашните нива X 2,5, Срамота е да е оценен по-малко например от Caterpillar или Deer § Co.
- 1 like
Коментар
Коментар