Първоначално изпратено от ford_perfekt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by IvelinaJensen; 28.10.2021, 23:42.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеLCID кърти
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеГадовете продължават да ми разгонват фамилията с FUTU. Премаркет е минус 25% и нямам идея защо - никакви новини не намирам - явно нещо по китайската ТВ са казали или правят други номера.SHANGHAI (Reuters) -A Chinese central banker warned that online brokerages not licensed in China are acting illegally if they serve Chinese clients via the Internet, sending New York-listed shares of Futu Holdings (NASDAQ:FUTU) Ltd and UP Fintech Holding sharply lower.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеГоворя глупости разбира се. Данъкът за профит от акции не е 62, а 42%. Обърках се, щото искат да го дигат на 70% и явно в себе си съм отрекла, че ще се вдигне с 28%, и съм предпочела да си внуша, че ще само с 8%.
Гадовете продължават да ми разгонват фамилията с FUTU. Премаркет е минус 25% и нямам идея защо - никакви новини не намирам - явно нещо по китайската ТВ са казали или правят други номера.
- 1 like
Коментар
-
SOLO разбира се че ги спомена някой в NYSE и то e ясно кой
Сега очаквам за пореден път да излъже, че лъжа
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеMoney, за BIDU четох в някаква медия, не помня. SOLO може и от тук някой да го е споменал - не помня.
Коментар
-
Говоря глупости разбира се. Данъкът за профит от акции не е 62, а 42%. Обърках се, щото искат да го дигат на 70% и явно в себе си съм отрекла, че ще се вдигне с 28%, и съм предпочела да си внуша, че ще само с 8%.
Гадовете продължават да ми разгонват фамилията с FUTU. Премаркет е минус 25% и нямам идея защо - никакви новини не намирам - явно нещо по китайската ТВ са казали или правят други номера.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
При АМ на 26 октомври мина ex dividend date затова пада.
jori, oт никакъв саит не ги взимам. От тук от там съм чула по нещо за тях и съм решила да рискувам. От всичките са била на плюс в един момент - грешката не е че ги купих, а че не ги продадох навреме.
Money, за BIDU четох в някаква медия, не помня. SOLO може и от тук някой да го е споменал - не помня.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеSOLO и BIDU не са ли идеи заимствани от плямпалото? Много добре, че Ивелина не го е послушала да пусне къси на AMD и дълги на INTC. И то точно в началото на април...
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Ти хубаво казваш тикърите, ама по-добре да кажеш от кой сайт ги избираш, че оттам ще продължат да излизат тикъри.
Жорка, днес си късметлия. И това ти го давам за без пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеIDEX, AQMS, NOVN, GEVO, SOLO, AYRO, TUI, FUTU, BIDU, MP, LCID, FRSX
Копат ама като нищо може още да паднат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениезащо газта расте, а AM пада? Тамън допълних оня ден и тва тръгна надолу
Освен това така и не ми се изясни как фалирала компания купува 100 000 Тесли?
https://www.nytimes.com/2021/06/30/b...ankrupcty.html
Коментар
Коментар