Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеДжо иска да бори енергийната криза и висчки газаджии са червени, явно толкоз му вярват
- 1 like
Коментар
-
Баси яката е това KOLD/BOIL играта. Един вид голям страдъл, ама без да плащаш премия.
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениекъс soxl. за тоя петък. 70/73. повече не смея. затварям при >40%Last edited by terziеv; 10.11.2021, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеЛонг на Тесла с лост, стоп 930.
Коментар
-
Henkel също ги разкарах, на 28 февруари 2020, на EUR 84.54. После пазарът като тръгна нагоре взех повече SAP на окло EUR 100 и с НЕN повече не съм се занимавал.
DHR-а трябваше да го взаимствам от тебе, тогава навремето 2016 като каза. То и сега сигурно не е късно де. Тъкмо са се спихнали.
Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение
Да, аз такива работи дори не ги следя. Те ще седят докато стана на 60. Иначе VF и Henkel са ми любимите за трейдъбг с голям leverage както и Frisenius. Просто винаги се връщат към mean след големи движения нагоре и надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе, тези ги разкарах по-рано тази година на $79.85. На някакви мизерни +26% без да броим дивидентите, но карай. Те ми бяха малка позиция.
Ти още ли холдваш DHR?. Иначе VF и Henkel са ми любимите за трейдъбг с голям leverage както и Frisenius. Просто винаги се връщат към mean след големи движения нагоре и надолу.
- 1 like
Коментар
-
Не, тези ги разкарах по-рано тази година на $79.85. На някакви мизерни +26% без да броим дивидентите, но карай. Те ми бяха малка позиция.
Ти още ли холдваш DHR?
VFC държиш ли още
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Успех, но изброените са ми скъпи. Сигурно ще качат още, но дори чудовището Газпром няма потенциал да удвои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Там някъде, бях мернал нейде че фортескю очакват 66$ тон
Коментар
-
Като цяло не ми де занимава с commodities. Държа от 63 евро Novatek и Gazprom търгувах заради Flow към Европа. Имам много по лесни места за правене на пари: cropenergies, neste, verbio, orsted, rwe etc.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Там някъде, бях мернал нейде че фортескю очакват 66$ тон
Коментар
Коментар