IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    20 надали, ала 30 брент - напълно възможно.
    И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.

Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
    а така кастро оня чалмата лъже, че нема видиме бензин на 100вка време е да налазим някой оливен магнат идеи,а с твойте сидрили май са останали по еспадрили ....
    Кой петролни компании да налазваме бе кастро междувременно един тънък лонг на европееца, че нещо много го намразиха тва евро .... рядко прайм такива тъпотии с валути ама не е лошо като идея ....

Коментар

• туй късо ей така го пуснах пък виж ти какво стана . оня кашпировски батка . гледам в бъдещето
      ръъъъъъст на продажбите

Коментар

• ох ох ох малко остана още и всичко ще лъсне и дори ще се разбере що тоя зехтин пропадна тъй . още мъничко . късо

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          За брента фибоначито е някъде там, за евро долар мисля че по-нататъшно качване ще означава пълен провал на всички политики на фед, което няма да го допуснат освен това ниво е много ключово, има ОГРМОМЕН falling wedge на евро/долар. на много дългосрочна графика - 10 год. Едва ли е приключила силата на долара но оттук следва отскок, още 2-3 години долара може да е относително силен. Много техничари не я виждат тази фигура защото не е много явна заради един шип 2010 година иначе на всички други трендлинии е много явна.
          Едва ли курса ще излезе от тази фигура, което според мен означава около 1,3-1,32 като следващ таргет за Еврото. Аз рядко залагам на валути, но винаги когато съм го правел е при такава фигура и винаги е носело сериозни резултати, например пусни графика на евро/йена 10 годишна
          А за борсата и корекцията в стил 87г? Виж аз също съм къс по принцип, но сега чакам Еропата да почне да печата и затова нещо се замислям. А няма как да не почне да печата след толова говорене. Не го ли направят нали знаеш, че вече никой няма да им вярва на приказките.

Коментар

• аз сега се загледах в зехтина , как е реагирал когато ония льохман брадърс са казали фалит . от 90 долареси на 130 точно като е излязла новинката . така че дори и нещо да се случи гответе се за шипове по мошевски . тия са гадове ама аз ще им разкажа играта

Коментар

• да ти кажа десперадо не ми се вярва голям спад . аз вярвам на хахото той каза 20000 . а аз винаги съм вярвал на честните хора в нашето съвремие .чин чин

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
                Интересно ми е да кажещ какво те води към такива прогнози? да не казвам аргументи но поне предположения
                За брента фибоначито е някъде там, за евро долар мисля че по-нататъшно качване ще означава пълен провал на всички политики на фед, което няма да го допуснат освен това ниво е много ключово, има ОГРМОМЕН falling wedge на евро/долар. на много дългосрочна графика - 10 год. Едва ли е приключила силата на долара но оттук следва отскок, още 2-3 години долара може да е относително силен. Много техничари не я виждат тази фигура защото не е много явна заради един шип 2010 година иначе на всички други трендлинии е много явна.
                Едва ли курса ще излезе от тази фигура, което според мен означава около 1,3-1,32 като следващ таргет за Еврото. Аз рядко залагам на валути, но винаги когато съм го правел е при такава фигура и винаги е носело сериозни резултати, например пусни графика на евро/йена 10 годишна
                Last edited by desperado; 12.01.2015, 23:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
                  Интересно ми е да кажещ какво те води към такива прогнози? да не казвам аргументи но поне предположения
                  Уишфул финкинк, демек ще му се
                  Дълъг е злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                    Прогнозата ми за дъно от около 42 долара за брент. А също така прогнозата ми е за спиране на ръста на долара спрямо всички валути и за зловеща корекция на американските индекси от рода на 87 година

Коментар

20 надали
                      , ала 30 брент - напълно възможно.
                      И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.

Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
                      Прогнозата ми за дъно от около 42 долара за брент. А също така прогнозата ми е за спиране на ръста на долара спрямо всички валути и за зловеща корекция на американските индекси от рода на 87 година

Коментар

20 надали, ала 30 - напълно възможно.

То и 60 изглеждаше крайно ниско когато се търгуваше на 100

Сантандер просто си промениха стратегията. Преди си увеличаваха капитала до като стигнат изискванията на Базел 3 през дивиденти в акции. Сега са решили да дават по-нисък дивидент и то предимно кеш и си увеличиха катпитала директно. Лично за мен нищо не се е променило там. Още ги харесвам доста.

2014 се оказа леко отрицателна за европейските банки. Но се надявам сега след като вече голямата част от капитала е набран да почнат доста бързо да им растят и печалбите и цените. В общи линии съм доста оптимистично настроен към сектора като цяло. А ако пък ЕЦБ почне КУ то оптимизма ми съвсем ще се засили

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          По скоро между 20 -30 ми изглежда да се получи стабилизирането. Но все пак това не бих го играл. Не ме парите ми да зависят от някакви арабски султани.
                          20 надали, ала 30 брент - напълно възможно.

Коментар

• Привърженици на ИДИЛ хакнаха профила на US Сentral Command в twitter. Допреди малко се виждаше, но току-що спряха профила. Имаше снимки на секретни военни планове на САЩ, насочени срещу Китай и Северна Корея. Не изглеждаха много достоверни, имаше и списъци с имена на американски генерали и войници.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              Така е ако задържим една година на 50 ще стане красиво ама графиката малко изнасилена ми се струва
                              По скоро между 20 -30 ми изглежда да се получи стабилизирането. Но все пак това не бих го играл. Не ме парите ми да зависят от някакви арабски султани.

Коментар

• Така е ако задържим една година на 50 ще стане красиво ама графиката малко изнасилена ми се струва

Коментар

Working...
                                X