IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Дау дау пантеро дау и наско там е мехуря.има да де тестват долу неща а сега тези напъни за мен означават сополи .една две минути и играта приключва.та заложил съм къси от 18000 до двадесет хиляди през 100 .все ще стане .иначе така да му треперя за 50- 100 седмично няма смисъл я качи я не качи .а влъхвите долу правят заклинания.
    брат важно е да сме в играта.

Коментар

• Че празници имало че пуйки че коледни ралита .пука ми .те ще си платят пуйките

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        архитекте бравос още една къса на дакса ти като позиция се откри
        Дау дау пантеро дау и наско там е мехуря.има да де тестват долу неща а сега тези напъни за мен означават сополи .една две минути и играта приключва.та заложил съм къси от 18000 до двадесет хиляди през 100 .все ще стане .иначе така да му треперя за 50- 100 седмично няма смисъл я качи я не качи .а влъхвите долу правят заклинания.

Коментар

• сега разбирам защо казват че обикновено цялата печалба за годината от акции се случва за 1-2 седмици и ако ги изпуснеш тях лапаш мухите

Коментар

• архитекте бравос още една къса на дакса ти като позиция се откри

Коментар

Дай дай надоле.мухахааааа
              архи оставали ли ти следващата къса на 9923 на даксо

Коментар

• Дай дай надоле.мухахааааа

Коментар

• няма да стане 10000 сега . нали хамериканската икономика трябва да го направи 10000 . те са най великите уа говорил съм с психолог по тези въпроси

сега чутурка на дакса и пълним гапа

Коментар

• Дакса не го мисля 2015 8153.важното е накрая да има скимтене
                    индексите ще последват питроля неизбежно , първо е енергията после е тъй нареченото производство разбираш ли
                    Last edited by the architect; 26.11.2014, 11:23.

Коментар

• Най хубавото е че днес 250 милиона пуйки ще бъдат разпорени и напълнени празнично

Коментар

• добро утро.хайде влакчето на дакс за 10 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                          Щатите се възползват на макс от настоящата парадигма, при която могат безнаказано да си създават пари от нищото, с които после купуват реални стоки и услуги от останалия свят. В тази прекрасна хранителна верига разбира се, трябва да има и прецакани - закономерно това са тези които само продават суровини и доларите постъпват при тях само еднопосочно т.е. те са последната спирка на американската инфлация.
                          Сещам се за една страна огромная, където икономиката е основно добивна и под влиянието на разни санкции в момента, единственото което могат да правят с всичките долари, които идват при тях е да купува злато, след като са изолирани от големите финанси, а така или иначе нямат конкурентен експорт за продукти с висока добавена стойност. Една опростена аналогия от историята - в момента, в който Рим са започнали да инфлират валутата си, Картаген, които са били основният им снабдител за зърно са го отнесли първи и най-мощно
                          Аз четох за Римската империя тея САЩа вървят 1:1 като тях още малко и няма да имат пари да си приберат военните, големи са тъпаци, а Русията тя си има ресурсите ше оцелеят те макар и с юани. От 2015 живот и здраве с новата банка на BRICS сами ше си дават кредити и те ше могат да си печатат
                          Last edited by michaelis; 25.11.2014, 20:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Пип, държиш ли още Сийдрил? Чудя се дали да взема малко?
                            Да, още ми е хартия номер 2 и 1/6 от портфейла.

Хич не го мисли, има голяма вероятност да сложиш 4-5$ дивита в джобчето до края на другата година...дори и да падне до 16-17 - няма да си на минус.
                            Лонгтерм ( до края на декадата) ще сме поне 150% на плюс. Шуър !

Коментар

• Пип, държиш ли още Сийдрил? Чудя се дали да взема малко?

Коментар

А ще го чукнат това 9930 .аз поне къса на прасето добавих
                                да така е ще има нива тази вечер

Коментар

Working...
                                X