IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Може да пускате късите вече ... дигна достатъчно.
    Въпреки че до Нова Година ще направи нов връх.
    яяяяяяяя хухо ти си бил благородник уа

Коментар

• къде си бе тандеме кога дойде я дай едно късо на еврото

трябва трябва да се секат гнидите . все пак влизаме в осемгодишенцикъл на великата финансова криза . ей що беше това пънене вместо да отидем до 100$ и после отново прогрес и развитие ей туй не мога да разбера. а сега ще има 20 години беработица глад мизерия войни . що им трябваше това на тия хамериканци тандеме кажи ми

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Попитах, защото ми прави хубаво впечатление, когато трейдърите имат постоянство, каквото ти демонстрираш. Не мога да ти дам акъл, тъй като не се чувствам достатъчно компетентен, но ти желая успех. От скромния си опит все пак съм установил, че да търгуваш къси е много по-сложно.
        Надявам се до пролетта-началото на лятото 2016 да е по лесното Успех и на Вас

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Да
          Попитах, защото ми прави хубаво впечатление, когато трейдърите имат постоянство, каквото ти демонстрираш. Не мога да ти дам акъл, тъй като не се чувствам достатъчно компетентен, но ти желая успех. От скромния си опит все пак съм установил, че да търгуваш къси е много по-сложно.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• сърбят ме ръцете, но все си мисля че ще дига още до изборите

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Това втори сел ли е?
              Да

Коментар

• Може да пускате късите вече ... дигна достатъчно.
                Въпреки че до Нова Година ще направи нов връх.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  Sel Дау и от 17151 цел март-май 2016-да живее завърналата се корелация Евро/Дау
                  Това втори сел ли е?
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Sel Дау и от 17151 цел март-май 2016-да живее завърналата се корелация Евро/Дау

Коментар

• Ръст мишоци

Ръст !!!

Коментар

• еврейно страх ли те е . мухахааааааааааааааааааааа. къде е хухото

Коментар

• гаврайлчо и той така нон стоп се хили

Коментар

• лошо лошо е да лъжеш хората толкова подло . щото като отида в ада с моя приятел Гаврайлчо ще и направим безкрайността мъчителна

Коментар

• неква дъртуфелница ли е дала мекички на хората за последно причастие

Коментар

• Чакай не бързай, не заради бабичката, това е последният умрел скок.
                                Ние у квартала му викаме путка-примка.

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                                Красота !!!
                                Яд ме че съм в некво тъпо задръстване, а не в нас пред копютъра за да се насладя изцяло на този шедьовър, който ви спретна баба Йелън, по-известен като мечи пастет, а в квартала му викаме кур-капан.

Коментар

Working...
                                X