Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
къде си бе тандеме кога дойде я дай едно късо на еврото
трябва трябва да се секат гнидите . все пак влизаме в осемгодишенцикъл на великата финансова криза . ей що беше това пънене вместо да отидем до 100$ и после отново прогрес и развитие ей туй не мога да разбера. а сега ще има 20 години беработица глад мизерия войни . що им трябваше това на тия хамериканци тандеме кажи ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПопитах, защото ми прави хубаво впечатление, когато трейдърите имат постоянство, каквото ти демонстрираш. Не мога да ти дам акъл, тъй като не се чувствам достатъчно компетентен, но ти желая успех. От скромния си опит все пак съм установил, че да търгуваш къси е много по-сложно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеДаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеSel Дау и от 17151 цел март-май 2016-да живее завърналата се корелация Евро/ДауПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Чакай не бързай, не заради бабичката, това е последният умрел скок.
Ние у квартала му викаме путка-примка.
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКрасота !!!
Яд ме че съм в некво тъпо задръстване, а не в нас пред копютъра за да се насладя изцяло на този шедьовър, който ви спретна баба Йелън, по-известен като мечи пастет, а в квартала му викаме кур-капан.
Коментар
Коментар