Жорка, красота щеше да е ако беше направил това, което проповядваше на обяд. едни 150 пункта щяха добре да ти дойдат при едни 20 сиефдита. Ама сега е лесно, Към 14.00 беше друго. Аз все още чакам да катери преди да пускам брадвите, ама никой не ми каза сега тренда още ли е нагоре или...да знам колко да чакам: до 2000 или 2200
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Маи ще те сексат теб, ами затвори дългите и ми купи бутилката да е готова, че после да не кажеш че ти е изгорел акаунта и да минеш метър.
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЗатваряйте късите защото секса почва
Коментар
-
Хемилио, а сега тренда накъде е? на 1700 беше лесно да се каже нагоре. Сега ако кажеш нагоре значи ще чакаме 2200-2300, което ми се струва адски много. Ако чакаме пък да падне 200 пункта за да кажем че вече е надолу, то да не стане като преди 2 седмици, където почнаха да се чуват гласове, че обърнало тренда а то какво стана Ако чакаш 300-400 пункта за да си сигурен то може да се окажеш между последните на клона. Та ти какво мислиш? Накъде е тренда? Сериозно питам
Коментар
-
Ти каза, че си дългосрочен от 8400. Това го знем. Но ми струва странно след като човек е сигурен в тези движения да не ги отиграва. Повече пари може да правиш отколкото да си седиш дългосровен и да чакаш 10 000. просто исках да кажа, че след като е станало нещо на всичко ни е било ясно, че така ще стане ама не е като да си го играл, защото тогава нервите играят. Може да възстанови Дакса днес, защото и аз чакам да видим какво ще изкарат GDP днес, но стиска ли ти да влезеш дългъг като ей сега може да отиде на 8500. След това може и да си отиде на 9100 пак след 2-3 седмици но на 8500 ще си напълнил гащите.
Има две ключови неща
Съгласен съм с теб, че дългосрочно (10-40г) пазара е нагоре, но и никой не може да ме убеди, че пазарът не е надценен в момента. Въпросът е дали от сега, от 2000 или 2200 да вадя брадвата. Останалото на дневна, седмична база си е чист хазарт според мен
Ето аз чакам 2000 и може да изтърва голяма част от пързалката надолу както стана преди 2-4 седмици ама нямам кристална топка маааамааата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеПич, ти като ги знаеш тия неща защо не ги играеш или за 100-150 пункта не си струва. Ми то като си сигурен дори за 40 пункта можеш да ги играеш и с 40-50 конктракта с левъридж. И на мен ми изглежда лесно след като стане, но като светне червеното на платформата и краката ми се подсичат
Второ не ги знам, а предполагам
И няма смисъл да правя каквото и да било защото имам отворени Дакс-ове от 8400. Дългосрочен съм, и не ми се занимава да отигравам такива корекции защо обикновено губя.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Да не кажете че се крия...просто пиша през телефона и нямам много време.
Та, снощи написах че днес Дакс ще е надолу в следствие на снощното изказване на ФЕД, но още днес с отварянето на американците по-голямата част от загуби ще бъдат възстановени и продължаваме отново отгоре.
Радвайте се засега, имате още няколко часа.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Как му се казва на това - Капан за телета ли беше?
Дай сега един скриншот да видим колко спечели.
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеПак ще си говорим
Коментар
-
да не кажете че не си изпълнявам обещанията . е не стана на следващия ден ама 10 евро печалба си е ок . никога не съм на загуба .
Форум: Чужди капиталови пазари 28.10.2014, 21:52
Отговори: 7,726
NYSE
Разглеждания: 543,878
Изпратено от the architect
късо еврейно дакса за утре 8953....
късо еврейно дакса за утре 8953. трепиииииииииииииии
то й гап има значи за гапа . цъцъцъ
Коментар
Коментар