Ей това е моя емотикон
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+111
Голямата гума пак се разтанцува по темата,а за демокрацията като понятие за нашата родина ли става въпрос...?!?
Еми да ама вчера се появи един специалист с ник "юрист" и ми цитираше там някви правни точки, някви алинеи, някви членове ?!?! И разбираш ли щом бил с ник "юрист" това му било работата ?!?
Аааа ама ше си потърсим правата в UN
Иначе Vale Vale потана покрай петроля
И шорт на SPX и още веднъж пускам поздрав с Вале Вале на Тошко Тодоров, че ми писна тая Американска икономика удари гъза в тавана, ебаси бетона ебаси чудото
ти не знам къде си ама с тея долари нещо американците нема да остаат работата така а той влака е тръгнал .....
Frankfurt wird Yuan-Zentrum
http://www.faz.net/aktuell/finanzen/...-12868827.html
Russia’s biggest bank launches financing in Chinese yuan
http://rt.com/business/206583-sberba...-chinese-yuan/
ако си оттатък блатото им кажи да не метат бомби у Франкфурт или у Москва, че ше загазиме тукаLast edited by michaelis; 18.11.2014, 23:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelisнещо тая вечер кво пак сме сърдити ве колега нали ти написах за коя акция стаа въпрос ???
Ква е тая демокрация ве тука ми пледират половината сополи в тоя сайт Америка Демокрация свобода на словот е ееее къде е свободата на словото ???
Голямата гума пак се разтанцува по темата,а за демокрацията като понятие за нашата родина ли става въпрос...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelisнещо тая вечер кво пак сме сърдити ве колега нали ти написах за коя акция стаа въпрос ???
Ква е тая демокрация ве тука ми пледират половината сополи в тоя сайт Америка Демокрация свобода на словот е ееее къде е свободата на словото ???
Не ми отговаряй.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеНа мен американският ми брокер ми удържа 10% от дивидентите на американски компании.
Българския ми брокер удържа 30%.
30% е ставката по подразбиране. Ако попълниш form W8BEN с която декларираш, че не си американски гражданин и че България има tax treaty трябва да ти удържат по малко - според мен колкото е данък дивидент в бг - 5%, но реално ми удържат 10%.
Дори да са удържани 30%, мисля че могат да се върнат данъци до 3 години назад с US tax return.
ПИБ: Като правило 10%. Понякога е повече, ако компанията е с главен офис другаде (например SAN, POT)
IB: 10%. В някои случаи - 0%. Май става дума за офшорки.
Карол (CFD) - 10%.
Елана - една позиция, 0%, предполагам от офшорни съображения. По аналогия с IB очаквам 10%, но не мисля да проверявам засега.
УКББ - 30%
DB - 10 или 15% (чужд опит, така че не съм напълно сигурен)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКолко ти удържат на дивиденти от американски компании?
самосиндикална данъчна единица
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКолко ти удържат на дивиденти от американски компании?
Българския ми брокер удържа 30%.
30% е ставката по подразбиране. Ако попълниш form W8BEN с която декларираш, че не си американски гражданин и че България има tax treaty трябва да ти удържат по малко - според мен колкото е данък дивидент в бг - 5%, но реално ми удържат 10%.
Дори да са удържани 30%, мисля че могат да се върнат данъци до 3 години назад с US tax return.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПроти, потопи ли си пръстчето вече в Браса ?
Гледам е тръгнал по пътя на валето и скоро ще се дипне под 9$
Всъщност ниските цени на олиото не са толкова лоши за него
За PBR съм си харесал цена под 9 $ - бях го написал още когато беше на 14 $ ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениелеееелее добре, че съм от правилната страна на океана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение30%
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение30%
Коментар
Коментар