IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти да не се повреди, какви дълги?
    6 години удължават, сега идват годините на късото. От тук натам незнам как може да се самонадъхват телетата, но имаме всичко вече на лице за по-гългосрочна промяна на тренда надолу.

Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    а ся ще избичат аз ще пробвам една дълга

Коментар

• а ся ще избичат аз ще пробвам една дълга

Коментар

• Зает съм да смъквам линията на шорт таргетите
        Според мен, сега вече официално можем да твърдим, че в следващите дни и седмици ще се търсят къде са дъната.
        До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• и хоп всички се изпокриха . иначе като е за заяждане първи . ни въ лииии срам бе лицемери

Коментар

• няма тука ама сега да затворя ли ама чакай да напиша стоп . ряз и у киреча дакса

Коментар

• издърпа го

Коментар

• 9025 дърпа

Коментар

• Еми аз ти отговорих - 7500 но от мен да мине 8000

п.с. Остават 51 дена до бутилката (ако броим 19-ти Декември за последен ден за търговия)

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Издребняваш или нарочно се правиш на не разбрал ?!? Разбира се че е възможно ниво 7500, но моя въпрос беше, човек като гледа тази графика посоката накъде е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                    Най-интересно е как някакси гледаш графиките и по красота определяш посоката

На мен ми е по-красиво DAX 7500
                    Издребняваш или нарочно се правиш на не разбрал ?!? Разбира се че е възможно ниво 7500, но моя въпрос беше, човек като гледа тази графика посоката накъде е ?
                    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Най-интересно е как някакси гледаш графиките и по красота определяш посоката

На мен ми е по-красиво DAX 7500

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                      [ATTACH]5328[/ATTACH]

Кажи ми честно, ама честно - като я гледаш тази графика, DAX по-скоро ще стане 12 500 или 5 000 ? Мога да ти пусна същите картинки и за американските акции.
                      Разбери, света е обречен на растеж в дългосрочен план, без значение Обама, Путин, еболата или топящите се полярни ледове. Има кракосрочни сапдове, като 2008-ма, но после ръстовете са по-силни и надминават предишните върхове. И така ще е още много години.

Коментар

• Първоначално изпратено от PETRONATOR Разгледай мнение
                        Блажени са вярващите........
                        Пак ще си говорим

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                          Ми не е толкова зле положението. Виждал съм след изказване на ФЕД далеч по-лоши неща и по-голяма воалитност. Днес сме назад, това е ясно. Утре през деня, DAX също ще дръпне надолу, но следобед, като отворя щатите, ще възвърнат доста от загубеното. И неща ще продължат, към нови върхове. Спирането на печатницата, за която говорят днес, отдавна е изконсумирано от пазара.
                          Поздрави и успех !
                          Блажени са вярващите........
                          "We at Chrysler borrow money the old-fashioned way. We pay it back."
                          Lee Iacocca

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                            Май ще има телешка кайма утре
                            Ми не е толкова зле положението. Виждал съм след изказване на ФЕД далеч по-лоши неща и по-голяма воалитност. Днес сме назад, това е ясно. Утре през деня, DAX също ще дръпне надолу, но следобед, като отворя щатите, ще възвърнат доста от загубеното. И неща ще продължат, към нови върхове. Спирането на печатницата, за която говорят днес, отдавна е изконсумирано от пазара.
                            Поздрави и успех !

Коментар

• Май ще има телешка кайма утре

Коментар

• Само дълги

Коментар

Working...
                                X