IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Балон беше Никола Мотор. NKLA

Лусид също не ми вдъхва много доверие но ако тръгнат продажбите ще купя.

Ривиан не ми прилича да е балон. Според мен има потенциал за растеж дългосрочно. Джипките които са направили са доста добри и продажбите би трябвало да започнат след месец. Аз ще изчакам да минат първите продажби и отзивите на първите клиенти и после ще преценя колко да купя. Засега изглежда обещаващо.
    +++ за подчертаното, само дето и повечко клиенти (различни от амазон) след първите ще са нужни.
    Дотогава за мене e балон, може и да не съм прав, ама времето ще каже.

За мен челната тройка в сектора е tsla, byd, xpev

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Досега не е имало буквално раздаване, всеки стими чек беше написан срещу емитиран бонд, тъй че ще има връщане рано или късно. По-скоро рано май...
      Ахам. Точно.

https://www.youtube.com/watch?v=7GSXbgfKFWg

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

тия шитни ама хич не ме интересуват
        Това разбира се не ми пречи да селвам вече 3пута в/у бито де..ще има и още, такава вола и премии за прибиране що да се изпускат.
        Абе нищо което носи пари не се отказвам. Дори и GameStop си поиграх като Цанко. Ко стана с него

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
          Ъпдейт, че в темата за имоти се канят да купуват в Истанбул

Време е за турски акции. Ердоган след 2 години няма да е там ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Естествено, че печатането на пари не води до инфлация, виж раздаването им е друга работа
            Досега не е имало буквално раздаване, всеки стими чек беше написан срещу емитиран бонд, тъй че ще има връщане рано или късно. По-скоро рано май...

Коментар

• Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение
              тия шитни ама хич не ме интересуват
              Това разбира се не ми пречи да селвам вече 3пута в/у бито де..ще има и още, такава вола и премии за прибиране що да се изпускат.

Коментар

• Ъпдейт, че в темата за имоти се канят да купуват в Истанбул

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                  Шокиращо!!! Шокиращо е, че имаше хора, много учени глави, които обясняваха как печатането на пари не води до инфлация. Велосититу това, велосититу онова. Дори в този форум ми обясняваха къв съм тъп и как печатането на пари всъщност не било печатане на пари.
                  Естествено, че печатането на пари не води до инфлация, виж раздаването им е друга работа

Коментар

• "Роснефт" записа рекордна печалба за деветмесечието
                    Пореден шок! Поредна изненада. Напълно неочаквано.
                    https://forum.investor.bg/forum/%D1%...B5%D1%84%D1%82

...

Байдъвей, Газпром е BTFD
                    Last edited by terziеv; 12.11.2021, 19:33.

Коментар

Oт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.
                      Толкова с префърцунените приказки че щяло да измества жълтия и било добър инфлационен хедж...
                      Демек 300% растеж са главно защото се очаква да има инфлация от 10% на годишна база

Коментар

Oт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.
                        Толкова с префърцунените приказки че щяло да измества жълтия и било добър инфлационен хедж...
                        Нали. Напълно неочаквани. Пък ако почнеш да пазаруваш, ще си още по-изненадан, че толкова нагло занижават "данните". И койните така. Направо паднаха от изненада.

Сега, аз от някакви си мои глупави съображения не участвам в тази шитня... обаче е направо смешно да спорим по въпроса дали е или не е най-добре представящото се нещо в инфлационна среда. Няма начин да падне наистина. А за това, че златото било "инфлационен хедж"... комон, мен. ю кан ду бетър.

Коментар

https://21shares.com/product

buy this. easy

Коментар

• Oт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от BlackRock Разгледай мнение
                              Преди време, може би малко след скандала с Wirecard, жена ми, без да знам, купи акции на компанията. Съответно с момента е на минус 98% или нещо от сорта. Сумата не е голяма, но все пак са си пари. След няколко дни делистват компанията (тя е в състояние на банкрут) и се чудя дали има някакъв шанс да възстанови някой лев или е загубила всичко?
                              При банкрут обикновено парите от продажба на активите не стигат до акционерите. По-добре да продава, дори на 98% загуба.

Коментар

• Преди време, може би малко след скандала с Wirecard, жена ми, без да знам, купи акции на компанията. Съответно с момента е на минус 98% или нещо от сорта. Сумата не е голяма, но все пак са си пари. След няколко дни делистват компанията (тя е в състояние на банкрут) и се чудя дали има някакъв шанс да възстанови някой лев или е загубила всичко?

Коментар

Working...
                                X