пантеро тъй на разсъждения не става . дай доказателства
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеХа дакса и той 9600 е как стават тия работи.просто фондамент какво да се прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеа как ги шортиш като продаваш премия или купуваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеshort sam (options) commodity related stocks: RIG, HAL, BTU, Vale, ArcelorMittal.
FMG немам достап....................“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеБлагодаря
Goldman and Deutsche Bank had been the only big banks active in the market. Australia's
Macquarie Bank earlier this year bought Deutsche's uranium book and hired one of Goldman's two senior uranium traders. It had previously considered buying Goldman's book, but the deal fell apart.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеshort sam (options) commodity related stocks: RIG, HAL, BTU, Vale, ArcelorMittal.
FMG немам достап
Hedge Лонг: Glencore and CCJ
By the way Goldman/Deutsche sa out from uranium trading and hope for surprises there + Japan power plants
Коментар
-
by the way: днес в FT има интересна статиа: Grain prices fall hits tractor markets (Deere & Co)- another short
Warren Buffett’s Berkshire Hathaway Sells Stake in John Deere and Buys More DirecTV Stock
http://www.fool.com/investing/genera...-stake-in.aspxLast edited by niki5; 20.11.2014, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНакъде ще ходят според теб, нагоре или надолу?
FMG немам достап
Hedge Лонг: Glencore and CCJ
By the way Goldman/Deutsche sa out from uranium trading and hope for surprises there + Japan power plants
Коментар
-
Ти си знаеш кое е най-подходящо за теб.
Все пак аз бих шортил златни минни компании, малки петролни, дрилъри, желязна руда, стомана, руски компании, търговци на техника. И от време на време шортя по нещо от тези. В момента нямам нищо на късо.
Контрарно играя бразилия, но като пазар, не отделни компании и ако не тръгне нагоре следващите три месеца ще я закрия. И от ресурсните производители на поташ. Макар че те вече не са съвсем контрарни. Ако петрола си успокои спада за поне три месеца бих влязъл в големи петролни, като шеврон, ексън или тотал, но само ако са още евтини
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТ парите от нисе не са ми нужни следващите 8-10 години.
Може част от тях да ми станат нужни когато последните останали бици на бфб почнат да декламират Ъп софка 300
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТочно това ме и привлича ( освен дивидентите).
Аз съм си контрарник.
Ин дъ лонг ран всички те ще са в пъти по доходни от тези дето сега са "модерни"
Междувременно си сбирам дивитата и не бързам за никъде, парите от нисе не са ми нужни следващите 8-10 години.
От време на време със сигурност от тях може да се печели добре. Но само от време на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТози сектор е за шортене. И продължава да бъде за шортене. Не е за дълги позиции.
Аз съм си контрарник.
Ин дъ лонг ран всички те ще са в пъти по доходни от тези дето сега са "модерни"
Междувременно си сбирам дивитата и не бързам за никъде, парите от нисе не са ми нужни следващите 8-10 години.
Коментар
Коментар