Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПрогнозата ми за дъно от около 42 долара за брент. А също така прогнозата ми е за спиране на ръста на долара спрямо всички валути и за зловеща корекция на американските индекси от рода на 87 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение20 надали
, ала 30 брент - напълно възможно.
И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.
Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение20 надали, ала 30 - напълно възможно.
И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.
Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
Сантандер просто си промениха стратегията. Преди си увеличаваха капитала до като стигнат изискванията на Базел 3 през дивиденти в акции. Сега са решили да дават по-нисък дивидент и то предимно кеш и си увеличиха катпитала директно. Лично за мен нищо не се е променило там. Още ги харесвам доста.
2014 се оказа леко отрицателна за европейските банки. Но се надявам сега след като вече голямата част от капитала е набран да почнат доста бързо да им растят и печалбите и цените. В общи линии съм доста оптимистично настроен към сектора като цяло. А ако пък ЕЦБ почне КУ то оптимизма ми съвсем ще се засили
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо скоро между 20 -30 ми изглежда да се получи стабилизирането. Но все пак това не бих го играл. Не ме парите ми да зависят от някакви арабски султани.
Коментар
-
Привърженици на ИДИЛ хакнаха профила на US Сentral Command в twitter. Допреди малко се виждаше, но току-що спряха профила. Имаше снимки на секретни военни планове на САЩ, насочени срещу Китай и Северна Корея. Не изглеждаха много достоверни, имаше и списъци с имена на американски генерали и войници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТака е ако задържим една година на 50 ще стане красиво ама графиката малко изнасилена ми се струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее равен , да чукне 35,8 няма да му се разсърдя . таман ще фалираме тукашните петролни тарикати . нъл тъй . е ще фалираме и всичко наред ама това е една друга тема за размисъл . СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ
Пък и Русия още не е фалирала - допълнителен плюс за саудитците от превземането на пазарен дял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАз ще се въздъжа засега, но към 40 ще се включа задъжително
Преди малко подмина 26
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗначи остава да се правим на жонгльори с тия ками ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВсъщност откакто аз го наблюдавам UCO-то е много точно, аз влезнах на 8,30 при петрол 48 $, сега цената е паднала със 7 %, а петрола с 3,5 %.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар