казах ти другата година сипа е на 1800. докат не го стигне и другите ще падат . това ми е дългосрочна цел на първо време . като гледам как бият къси най вероятно за 1 ден ще го вземе . ще си го изчакам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениелапайте бе тая година ви е последна
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеще видиш днеска ще заръвшим песимистично . чакам дау на 18000 за нова къса
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениедакса явно го пънат за католическото 9666 но това ще му бъде за днеска
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепускай си бе , аз ще почакам ще почакам и пирона ще дойде
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа й да отиде пантеро аз ще се радвам пак добавки за пироня
който знай върхове да си пуска дълги ама гледам тука сума години никой не знай само догатки и плюнчене
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепантеро тъй на разсъждения не става . дай доказателства
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебаце ще фалираш.казах ти го и вчера или онзи ден--дакс 10 000 до два три дена.......и няма нищо което да те изненада.то си има индикатори които толкова точно го показват че няма накъдеНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар