IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• казах ти другата година сипа е на 1800. докат не го стигне и другите ще падат . това ми е дългосрочна цел на първо време . като гледам как бият къси най вероятно за 1 ден ще го вземе . ще си го изчакам

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      лапайте бе тая година ви е последна
      е тука пак ще те поправя.то лапането по дългите не е така бързо като на късите.така че идват по добри времена.а по отношение на дългите не бъди сигурен че догодина няма да има и нов връх но вече последен

Коментар

ще видиш днеска ще заръвшим песимистично . чакам дау на 18000 за нова къса
        е до там бе до там е дългата то е ясно

Коментар

• малиииии тая седмица кви ръстове ема така е интересно, иначе много заспала работата

Коментар

• лапайте бе тая година ви е последна

Коментар

• ще видиш днеска ще заръвшим песимистично . чакам дау на 18000 за нова къса

Коментар

дакса явно го пънат за католическото 9666 но това ще му бъде за днеска
                архитекте пак го ограничаваш във възможностите

Коментар

• ех архитекте ако позицията ти бе дълга какво щеше да е......

Коментар

• дакса явно го пънат за католическото 9666 но това ще му бъде за днеска

Коментар

пускай си бе , аз ще почакам ще почакам и пирона ще дойде
                      ще дойде това е така тук си прав.

Коментар

• пускай си бе , аз ще почакам ще почакам и пирона ще дойде

Коментар

а й да отиде пантеро аз ще се радвам пак добавки за пироня
                          който знай върхове да си пуска дълги ама гледам тука сума години никой не знай само догатки и плюнчене
                          е баце позна ме в дълги съм...... но до понеделник сряда----зависи кога удари нивото ми.----всичко е графики

Коментар

пантеро тъй на разсъждения не става . дай доказателства
                            нека са разсъждения и стой та гледай.а доказателства влизаш в индикаторите си и там гледаш.толкова е лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              баце ще фалираш.казах ти го и вчера или онзи ден--дакс 10 000 до два три дена.......и няма нищо което да те изненада.то си има индикатори които толкова точно го показват че няма накъде
                              Няма как да фалира....не и на демото.
                              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• а й да отиде пантеро аз ще се радвам пак добавки за пироня
                                който знай върхове да си пуска дълги ама гледам тука сума години никой не знай само догатки и плюнчене

Коментар

Working...
                                X