IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз не знам защо дизела стигна 2.50 лв/литър на колонката, при барел 85 $, а преди години, когато нарела беше 120 $, цената на колонката беше 2.60 лв. Няма промени в акцизи и други неща ? Някой знае ли ?

Коментар

• Proxy ESG Oil

https://zertifikate.morganstanley.co...s/DE000MA4T668

at 1.63 / RBC cut to 50 EUR / overreaction

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

до сега какво е правила и аз виждам. И не ме интересува миналото, а бъдещето. Много добре знам как трябва да се отиграва рейндж. Проблемът ми е да му хвана моментната посока щото там търгувам с едно-дву дневни инструменти с голям гиъринг
        Голям Гиъринг да не е брат на Ричард Гиър

Коментар

вече ми се повръща от тази нафта - такава манипулация нема. Няма шанс да и хванеш посоката
          Backwardation you know?

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Кви манипулации ,нафта досега се движише в перфектен тренд.
            Позъкъснела си и с посоката . Импулса от краша от април 2020 до 85 от вероятно е приключил . Следващите година - две ще се движи в рейндж като това не изключва и нов връх. Може да се отиграва с некви опции за рейнж или къси.

По време на тренда имаше възможност за дълги с близки стопове както в големия канал така и в малките . Сега е вече късно и е време за излизане от инструмента.

[ATTACH=CONFIG]n3827738[/ATTACH]

до сега какво е правила и аз виждам. И не ме интересува миналото, а бъдещето. Много добре знам как трябва да се отиграва рейндж. Проблемът ми е да му хвана моментната посока щото там търгувам с едно-дву дневни инструменти с голям гиъринг

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Позъкъснела си и с посоката . Импулса от краша от април 2020 до 85 от вероятно е приключил . Следващите година - две ще се движи в рейндж като това не изключва и нов връх. Може да се отиграва с некви опции за рейнж или къси.

По време на тренда имаше възможност за дълги с близки стопове както в големия канал така и в малките . Сега е вече късно и е време за излизане от инструмента.

[ATTACH=CONFIG]n3827738[/ATTACH]

А сега накъде ?

Коментар

вече ми се повръща от тази нафта - такава манипулация нема. Няма шанс да и хванеш посоката

Click image for larger version

Name:	USOILD kanal v kanala..png
Views:	2
Size:	10.4 КБ
ID:	3827738

Коментар

• вече ми се повръща от тази нафта - такава манипулация нема. Няма шанс да и хванеш посоката

Коментар

• Нещо съм патрав и не успявам да се оправя с филтрите на търсенето. Някой може ли за ми каже кои са въглищата с най-много накачулени къси?

Коментар

• на къде са индексите утре? залагайте

Коментар

• Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение

C3 е супер за опции. Visa та еsay. В Европа виж Easyjet и Dufry. Тях ги попилявам
                        Вярно егати премиите.

5 x 35/30 bull spread / 17 Dec = 515$ - натоварването на марджина е под 800$

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Хмм, това го копирам... в по-скромен вариант.

Visa-та съм с ягуарски бичи спредове 190/180. За съжаление не от днес.
                          C3 е супер за опции. Visa та еsay. В Европа виж Easyjet и Dufry. Тях ги попилявам

Коментар

By the way: my 3 specultions favorits- C3 Ai, Digital Turbine, Venator Materials

Коментар

Хмм, това го копирам... в по-скромен вариант.

Visa-та съм с ягуарски бичи спредове 190/180. За съжаление не от днес.

Коментар

• https://derivate.bnpparibas.com/prod.../DE000PP3LKA3/

VISA, 7.24, 2000. Knock Out at 128.24, target 8

Коментар

Working...
                                X