If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен съм Хемилио, но тези дето управляват парите на борсата не са реднекс, които си видял по 4 щата. те не с аглупави хора по принцип та да виждат, че няма основа това нещо. Е вярно е алчни са но да купуваш на 18 П/Е? Да оставим, че тия ърнингс са като на Енрон или като на КТБ от месец април-май. Нещо гнило изглежда всичко а пък пак повтарям не са глупави.
Дори грингосите да са глупави нали казваш, че европейците са стъпили на земята. От какъв зор тогава докараха ДАКС вчера на зелено след като им показаха данните, че икономиката им е на дъното. Защото Американците изкараха добри данни ли? Ами Ок С&П да си ходи нагоре ама каква му е работата на Дакса. Всичко е измама и се чудиш как умни хора после реват. То ще стане само архитекте да ни издържат акаунтите дотогава, че тия маймуни може да решат и 20 000 да гонят
Я биковете като Анди, Хахото и тем подобни да ми кажат, че нещо не разбирам. Американската икономика виждаш ли вече била супер и затова акции много нагоре последния месец. В същото време Япония, ЕС, Китай виждаш ли щели да печатат пари, защото нещата са сговнясали. Та не мога да разбера икономика оправя ли се сега или ще печатаме пари? Или важното е да докараме индексите донякъде за да прецакаме овцете а после пък до 1500 СИП за да прецакаме пак овцете, Има ли още някой, който вярва, че пазарите били свободни и ефективни ( отразявали много точно икономическото състояние), че горките студенти по икономика как да ги учим
Просто е- Американците са най лакомото и алчно племе на земята,(за сега изкарват се,че са ок)оптимизмът им е кух,но благодарение на него,надуват акции,от там индекси и всичко.
Останалата част на света се крепи до някъде в момента и на техния ъп,иначе другата част на планетата са доста по реалистично мислещи и по здраво стъпили на земята,нещата при тях се случват по-бавно,но с премерени стъпки-без много рискове,както го правят Американосите.
Миналата година посетих 4 щата в USA, и това,което ми направи впечатление най много е,че всички те имаха близко мислене,и еднаква цел-"как днес да направя повече пари от вчера".
Такова им е свинско мисленето,там не се мисли за устойчивост и т.н.,както при останалите нации.
Благодарение на това -наистина правят бързо и по много пари,но рискът е голям,и благодарение и на същото това нещо падат от високо и по лице
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Я биковете като Анди, Хахото и тем подобни да ми кажат, че нещо не разбирам. Американската икономика виждаш ли вече била супер и затова акции много нагоре последния месец. В същото време Япония, ЕС, Китай виждаш ли щели да печатат пари, защото нещата са сговнясали. Та не мога да разбера икономика оправя ли се сега или ще печатаме пари? Или важното е да докараме индексите донякъде за да прецакаме овцете а после пък до 1500 СИП за да прецакаме пак овцете, Има ли още някой, който вярва, че пазарите били свободни и ефективни ( отразявали много точно икономическото състояние), че горките студенти по икономика как да ги учим
Хохо мошак появяваш се да видиш дали съм отцелял ли. Хохо аз ще остана последен и ще затворя вратата. А сипа 100% за един ден другата година 1800.много силна боумба имам там по силна от 16161
казах ти другата година сипа е на 1800. докат не го стигне и другите ще падат . това ми е дългосрочна цел на първо време . като гледам как бият къси най вероятно за 1 ден ще го вземе . ще си го изчакам
казах ти другата година сипа е на 1800. докат не го стигне и другите ще падат . това ми е дългосрочна цел на първо време . като гледам как бият къси най вероятно за 1 ден ще го вземе . ще си го изчакам
сложно ще е с определянето на дъното на тези спадове които предстоят
Коментар