If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То ако върне до 80 долара с тоя брой контракти дето съм отворил, целия форум ще ви заведа на Малдивите.....пиене, курви, бело....квото искате, аз плащам
алал ти вера, дано ти върже, но няма как да не върже SMA200 на месечна, те тоя канап държи дееба и дзвера ....
Шибнах всичко на петрола. Под всичко имам предвид, че дори и касичката на детето разбих. Оставил съм си 5 лв. да имам за цигари
Влезнах на 68.5, цел минимум 80 долара за барел.
Верно ли бе Жоре.
Мисля бая си подранил...ойл бул ти го казва
То че ще върне, ще върне... ама не мисля че ще е преди края на другата година да тръгне нагоре.
Струва ми се че дъното някъде към 55-60$ б ще се заформи и поседи там повечко време...поне докато не оплезят езиците най левърджнатите фракаджии.
Аз нямам никакво намерение да си намалям късия SCO хедж на нефтеняците ми (дето го формирах на 103-105$), дори ще го увелича още, а а някои от тях ще подстрижа допълнително.
Мисля доста по изгодно надоле ще може да си ги допълни човек идните месеци.
По аналогия с бфб - все едно имаш газ на 2 лева сега. Изгодно е и всички знаем че ще стане 10лева като му дойде времето, ама що пък да не напълним още по сгодно на 1.20
То ако върне до 80 долара с тоя брой контракти дето съм отворил, целия форум ще ви заведа на Малдивите.....пиене, курви, бело....квото искате, аз плащам
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Шибнах всичко на петрола. Под всичко имам предвид, че дори и касичката на детето разбих. Оставил съм си 5 лв. да имам за цигари
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
аз си мисля, че няма да има декемврийско рали, защото всички това очакват а ония маймуни правят точно обратното на това, което овцете очакват. Или поне така ми се иска да няма коледно рали пък и то имаше 11-12% ръст за 1.5 месеца малко ли е
Аз не мога да разбера петролните акции като са в канала защо СИП е на 2075 вече. нали все пак имат някаква тежест, е...ти и икономиката
e като цяло евтиният петрол е добре за акциите, въпреки че всеки всякаква логика може си измисли
днеска неусетно дакса почти 10 000 удари, за месец-два 15% нагоре от дъното
ей тоя зехтин как ме радва . според мен американците са измислили супер гориво и затова не им пука за зехтина а икономиката силна , силна тая американска икономика мухо пълни пуйката и слагай в консерви за чаааеветата че 2015 ше ви разкостя
Кат им гледам петролните акции, всичко в канала само Exxon стои като пън там. Ама поеме ли Бъфет към вечните ловни полета, отекоха акциите на Exxon ....
И руските не падат баси гадовете и те и тех ги подпира съветската армия мамата си ебало, човек не мое си купи на тънкана ....
ей тоя зехтин как ме радва . според мен американците са измислили супер гориво и затова не им пука за зехтина а икономиката силна , силна тая американска икономика мухо пълни пуйката и слагай в консерви за чаааеветата че 2015 ше ви разкостя
Коментар