Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеЕй тоя Марвел, дето ти го препоръчах на 10-ти ноември. Няколко часа по късно тогава Голдман каза Sell. Не можах да повярвам на каръка си тогава. Се едно някой ходи зад теб и се присягва да те спъне кога протегнеш крак да направиш крачка.
И дока се изправиш и ти взел сиренцето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеАз ще си взема двамина стари златаря
http://finviz.com/quote.ashx?t=au&ty=c&ta=1&p=d
http://finviz.com/quote.ashx?t=abx&ty=c&ta=1&p=d
С идеята да продавам на четни и да купувам на нечетни дати
А в онзи бранш Куалком ме уплаши.
Тя по скоро ще се движи в зависимост от резултата от съдебни дела в близко бъдеще, отколкото от технологични новини. Това ми прави добро впечатление в сектора, но не съм влизал в детайли засега:
http://finviz.com/quote.ashx?t=mrvl&ty=c&ta=1&p=d
И дока се изправиш и ти взел сиренцето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДАКС-а заради ЕЦБ уж се готвят да правят QE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеСъгласен съм Хемилио, но тези дето управляват парите на борсата не са реднекс, които си видял по 4 щата. те не с аглупави хора по принцип та да виждат, че няма основа това нещо. Е вярно е алчни са но да купуваш на 18 П/Е? Да оставим, че тия ърнингс са като на Енрон или като на КТБ от месец април-май. Нещо гнило изглежда всичко а пък пак повтарям не са глупави.
Дори грингосите да са глупави нали казваш, че европейците са стъпили на земята. От какъв зор тогава докараха ДАКС вчера на зелено след като им показаха данните, че икономиката им е на дъното. Защото Американците изкараха добри данни ли? Ами Ок С&П да си ходи нагоре ама каква му е работата на Дакса. Всичко е измама и се чудиш как умни хора после реват. То ще стане само архитекте да ни издържат акаунтите дотогава, че тия маймуни може да решат и 20 000 да гонят
Коментар
-
проблема пипи е че масово пазарните участници са глождени от онова чуство наречено сладка алчност . искат да пичелят бързо с много . а бачо ти играе с минетите има си цели не се лакоми , трупа къси и после като излезе таргета е два пъти по силен .аз играя страхливо и това е по вярното чувство . с алчност срещу еврейте не се играе . затуй никога няма да изгоря излекувал съм десеетки хиляди хора близ близ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеЯ биковете като Анди, Хахото и тем подобни да ми кажат, че нещо не разбирам. Американската икономика виждаш ли вече била супер и затова акции много нагоре последния месец. В същото време Япония, ЕС, Китай виждаш ли щели да печатат пари, защото нещата са сговнясали. Та не мога да разбера икономика оправя ли се сега или ще печатаме пари? Или важното е да докараме индексите донякъде за да прецакаме овцете а после пък до 1500 СИП за да прецакаме пак овцете, Има ли още някой, който вярва, че пазарите били свободни и ефективни ( отразявали много точно икономическото състояние), че горките студенти по икономика как да ги учим
Европа е по умерана и там има някаква логика и фундамент.
Америка е балон, ама върви нагоре кво да го правиш, като се спука всички ще разпродават и ще шортим.
Утре ще си измислят причина да падат, я Ебола я нещо друго и айде всички надолу.
Коментар
-
Че има компании има, но тук говорим средно за всички компании. Еле пък Дау да гони 16 П/Е. Там да не са някакви стартъпи дето ще правят по 30-40% ръст. Освен това тези ърнингс са измама в голямата си част. Една голяма част се дължат на обратното изкупуване и една на евтиното финансиране. Докога може да продължава според теб това? Гледай продажбите. там няма никой вкъщи
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПросто е- Американците са най лакомото и алчно племе на земята,(за сега изкарват се,че са ок)оптимизмът им е кух,но благодарение на него,надуват акции,от там индекси и всичко.
Останалата част на света се крепи до някъде в момента и на техния ъп,иначе другата част на планетата са доста по реалистично мислещи и по здраво стъпили на земята,нещата при тях се случват по-бавно,но с премерени стъпки-без много рискове,както го правят Американосите.
Миналата година посетих 4 щата в USA, и това,което ми направи впечатление най много е,че всички те имаха близко мислене,и еднаква цел-"как днес да направя повече пари от вчера".
Такова им е свинско мисленето,там не се мисли за устойчивост и т.н.,както при останалите нации.
Благодарение на това -наистина правят бързо и по много пари,но рискът е голям,и благодарение и на същото това нещо падат от високо и по лице
hemilo добре си го обяснил. Такава алчност като Американската няма другаде по света.
Тръгне ли стадото няма спирачи, днес е нагоре утре надолу, като един ластик който се опъва до краен предел, няма умереност там, опъват докато скъсат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение. Е вярно е алчни са но да купуваш на 18 П/Е?
То ще стане само архитекте да ни издържат акаунтите дотогава, че тия маймуни може да решат и 20 000 да гонят
Ако залагаш само на къси - не е далеко времето де ще изплезиш езика.
Архито не го гледай, то на демото лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениенад 2080 СП500 и ше има фалирвейшън при мене
нема имам за коледни подаръци беееее ейййй
Коментар
Коментар