Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеPib гледаш ли какви ги върши Valeto
Ми вчера NSU ( 1/3 кеширах), днес освен валето и PBR, NADL, TGA - добри отскоци.
Ма има още мъка на хоризонта.
PS Я аз да сложа контрарно още малко жилетки в джобчето.
Макар че по логиката на Равния като гледам последните 3-4 месеца би трябвало да ги шортя...Last edited by pipbel; 21.11.2014, 20:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНаистина не мога да се съглася. В тоз студ в Канада ли да копам сребро или да си купувам корпоративни облигации на топло в офиса и да ги продавам на ЕЦБ.
Верно помисли върху това.Last edited by michaelis; 21.11.2014, 20:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеами с тоя меур може и да не докарат до там. особенно е важна статията от днеска дау 20000 купувай купувай
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеда ти кажа върхот на дау е близко мноооого близко . едно птиченце ми каза
Коментар
-
да ти кажа върхот на дау е близко мноооого близко . едно птиченце ми каза. и понеже си имам отправна точка вече сме за 14200 през 2015 . идват избори помисли . негъра трябва да се дискредитира от белите републики . нали бе хахо в америка ще бъде страхотно за живот .Last edited by the architect; 21.11.2014, 18:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЛеле майко в банки заеби ги тея шушляци ECB квт искат да купуат глей ги тея двете SSRI (Gold, Silver) SLW (Silver) и GDXJ друго ти не требе е и некой петролен одушеняк, че скоро излитат и те
Верно помисли върху това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНищо им няма и на двамата, Майкъл. Тоя Голдман му беше името, дето ми е зад гърба. Виж в понеделник вторник, да видим какво е купила ЕЦБ, ама не вярвам да е купила сребро. Влязох в малко банки днес, че ако не сега, кога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЕми кат слушаш Марвел и ravnovesov те ги шортят тях ако искаш погледни SSRI и SLW те вече са напрайли по един прът, ше тряя да изчакаш да върнат че много отскочиха
Коментар
Коментар