Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениее за 99...е рано още сега почва една малка мечка пък следобед или утре вече към 10 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПазарите на акции имат силна тенденция към автокорелация и според някои към връщане към средното. Залагането на автокорелацията предполага моментум стратегии, на връщането към средното контрарна игра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСпрямо валюейшъна си ГИЛД са си контрарен плей почти цяла година вече.
Идеята да се използват тези фактори за инвестиране е чисто статистическа. Пазарите на акции имат силна тенденция към автокорелация и според някои към връщане към средното. Залагането на автокорелацията предполага моментум стратегии, на връщането към средното контрарна игра. Аз лично вярвам че пазарите се връщат към средното, но не и че това може да се използва с най-падащите акции. В същото време автокорелацията е очевидна за всеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеГледам, гледам, хубаво, aла не само те.
Ми вчера NSU ( 1/3 кеширах), днес освен валето и PBR, NADL, TGA - добри отскоци.
Ма има още мъка на хоризонта.
PS Я аз да сложа контрарно още малко жилетки в джобчето.
Макар че по логиката на Равния като гледам последните 3-4 месеца би трябвало да ги шортя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеПИП като не продаде жилетките на 110 сега на 100 усреднявай въпреки че аз от 60 си повтарям сел сел пък то все нагоре
Познай и дали на 116$ не ми се изпълни една сел заявка
24.10.2014, 18:10
Aйдеее, дойде време да продаваме жилетки.
Първата порция 6% ми я купиха ха 111$.
Все още ми е около 42% от портфейла, ала през 5$ възнамерявам да кихам до около 140$ по 8-10% докато ми останат не повече от 16-18% на средна около 50-55$
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЕдин поздрав с "Вале Вале .."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеКонтрарната стратегия изисква лошо представяне за половин година и за година. ГИЛД е 24% на плюс за половин година и 41% за година - очевидна моментум игра
Коментар
Коментар