Първоначално изпратено от Майстора233
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Кви манипулации ,нафта досега се движише в перфектен тренд.
Позъкъснела си и с посоката . Импулса от краша от април 2020 до 85 от вероятно е приключил . Следващите година - две ще се движи в рейндж като това не изключва и нов връх. Може да се отиграва с некви опции за рейнж или къси.
По време на тренда имаше възможност за дълги с близки стопове както в големия канал така и в малките . Сега е вече късно и е време за излизане от инструмента.
[ATTACH=CONFIG]n3827738[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениевече ми се повръща от тази нафта - такава манипулация нема. Няма шанс да и хванеш посоката
Позъкъснела си и с посоката . Импулса от краша от април 2020 до 85 от вероятно е приключил . Следващите година - две ще се движи в рейндж като това не изключва и нов връх. Може да се отиграва с некви опции за рейнж или къси.
По време на тренда имаше възможност за дълги с близки стопове както в големия канал така и в малките . Сега е вече късно и е време за излизане от инструмента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение
C3 е супер за опции. Visa та еsay. В Европа виж Easyjet и Dufry. Тях ги попилявам
5 x 35/30 bull spread / 17 Dec = 515$ - натоварването на марджина е под 800$
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Хмм, това го копирам... в по-скромен вариант.
Visa-та съм с ягуарски бичи спредове 190/180. За съжаление не от днес.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Visa-та съм с ягуарски бичи спредове 190/180. За съжаление не от днес.
- 1 like
Коментар
-
https://derivate.bnpparibas.com/prod.../DE000PP3LKA3/
VISA, 7.24, 2000. Knock Out at 128.24, target 8
- 1 like
Коментар
-
За човек със стаж от 2008 до сега би трябвало да ти е ясно, че това е бла-бла. Гледаш някакви неща назад във времето и мечтаеш какво ли щеше да стане ако бях сложил 10% от парите си в Сибане на $2 и после бях нацелил точно на $20 да продам. И какво ли щеше да стане ако бях нацелил още десет такива като Сибане по същия начин.
Ми няма как да стене, братко. Мигар не си го разбрал още?
Сибането 2016 като се сурва от $20 първо са го взимали "подценено" на $6-7, после пазаря ги е подлъгал с кратък спайк и те са се нахакали с още, после се е сурнало надолу и са купували още надолу. Ама то не е спряло и са продали на $4 и на $3. Най-големите герои, де не са продали са имали Сибане колкото за Бог да про̀сти и като е тръгнало нагоре са продали на $6-7 с огромно облекчение, че са на нулата.
Тия дето са взели на $2.5-3 или са продали с 40-50% наогре, а тези дето не са, те са го гледали да ходи на $5 и после са продали на около нула печалба при първото мини сривче до към $3, защото ги е хвалано шубето...
Да продължавам ли...?
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Дъната трудно се хващат и съм обяснил че не е необходимо да се хващат за да имаш добър вход и за да имаш доходност в пъти по-голяма от всичко останало. Само казвам че портфолио от подобни акции може да е много по-добре от утвърдени акции с ясен тренд и съм ти обяснил защо, но за да е ясно ще повторя - 1, Няма нужда да си в пазара през цялото време. 2. Скоростта на ръста е много бърза. 3 Притежаваш акции, които имат margin of safety, а много често и дивидент, които е значителен. 4. В дългосрочен план дивидентните акции с реинвестиране на дивидент се представят по-добре от растежните. 5 Например на MSFT са и трябвали 16 години до 2016 г за да си стигне набалонената цена от 2000 година. Когато балона се пукне колко години ще е в даунтренд да те питам?
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеСибането 2018 е била 2 долара, след това 2019 става 12 за да падне на 4 март миналата година, да се качи на 20 и после да слезе до 12, Какво не ти харесва? По-добре ли е да чакаш 10 години най-добрите и солидни акции като Епъл, МSFT, GOOG да качат 10 пъти. Колко са тези индивидуални инвеститори, които са издържали да ги държат през цялото това време?
Толкова волатилни акции като SBSW не са за всеки, аз не я търгувам и и не ми е в портфолиото, но за определена група хора сигурно са донесли страшни пари. За тези дето са купили на 4 долара или пък на 2 долара тези движения последните месеци са незначителни. Ако някой е успял да хване само 50% от тези движения това са 1000% нагоре само за 3 години...Last edited by Money; 11.11.2021, 22:31.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеоще септември си го е бил решил. Мислиш ли че ще слуша туитерци. Уж понеделник почнал да продава ама не вярвам да е толкова тъп. И анкетата му за и против в туитер гаранция е била манипулирана според плана му. Почва много да ме дразни тоя човек - до вчера съжалявах че си продадох повече от половината позиция. Сега съжалявам, че не продадох цялата.
Коментар
Коментар