Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
На все повече хора им става ясно че инфлацията няма да е временна.... Купувай Russia Government Bonds. - 7.8 % лихва За следващите години това ще е най-безрисковата high yield стратегия. Почвам да се пристенявам че ако рублата се дигне още ще почнае да влияе отрицателно на руските ми акции.... а мегдан за вдигане има много голям,,,
Но за рубла мисля че това не важи - рублата би скочила само заради ресурсните компании, то друг експорт няма. И когато продаваш ресурси цената в рубли * цената на рублата се определя пазарно и няма значение кое колко е, а само произведението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
На все повече хора им става ясно че инфлацията няма да е временна.... Купувай Russia Government Bonds. - 7.8 % лихва За следващите години това ще е най-безрисковата high yield стратегия. Почвам да се пристенявам че ако рублата се дигне още ще почнае да влияе отрицателно на руските ми акции.... а мегдан за вдигане има много голям,,,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИмате ли идея защо TSM, най-големият производител на чипове буксува?
Каква новина ли излезе та потъна маркета?Last edited by desperado; 26.10.2021, 21:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имате ли идея защо TSM, най-големият производител на чипове буксува?
Каква новина ли излезе та потъна маркета?Last edited by IvelinaJensen; 26.10.2021, 20:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАве от една страна газът избърза... обаче от друга страна хиперинфлацията не му позволява да падне. Говорих преди за KOLD. Играя го понякога, вместо да си продавам акциите. Газпром държа доживот, Антеро ще го стискам до 30, crk до 18 (х3), ctra до 29 (х2).
Като цяло дори на тези цени е далавера. Гледам фючърсите за 2023, 2024 ... И направо ме сърбят ръцете, ако и да знам че там не е за мен.
- 1 like
Коментар
-
Аве от една страна газът избърза... обаче от друга страна хиперинфлацията не му позволява да падне. Говорих преди за KOLD. Играя го понякога, вместо да си продавам акциите. Газпром държа доживот, Антеро ще го стискам до 30, crk до 18 (х3), ctra до 29 (х2).
Като цяло дори на тези цени е далавера. Гледам фючърсите за 2023, 2024 ... И направо ме сърбят ръцете, ако и да знам че там не е за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Ами една компания дето фалира, казала че ще купи 100000 коли от TSLA и тя удари трильонна капитализация.
Терзо, дали не избърза с шортенето на газта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениена какво се дължи масовият скок днес?
- 1 like
Коментар
-
Спорът за хиперинфлация не е само при нас
https://www.marketwatch.com/story/ca...?mod=home-page
А terziev има нов последовател Dorsey. Даже имената им си приличат.
Всъщност има логика при хиперинфлация в понеделник ръстовете да са тройни.Last edited by jori; 26.10.2021, 01:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАз днес къртя с Петробраз. Продадох един лот за всеки случай, че леко препълних самосвала. Акълът ми не го побира как имаше хора, които не купиха миналата седмица.
Много ме е яд, че не се сетих овреме да вземе едно x2 бразилско etf. Все още е една от най-добрите сделки на пазара. Просто свикнах да взимам нещата на x100 парчета, а 6+ хилки не ми се слагат на пасивен etf.
... отхапах и малко KOLDLast edited by terziеv; 25.10.2021, 23:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
===
WASH... гледал съм им и хастара. Железни са. Просто не знам колко още нагоре имат. И нямаш газ? Срамота.Last edited by terziеv; 25.10.2021, 19:55.
- 1 like
Коментар
Коментар