IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Там някъде, бях мернал нейде че фортескю очакват 66$ тон
    2016 защо са били такива паднали цените?

Коментар

• Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение

Като цяло не ми де занимава с commodities. Държа от 63 евро Novatek и Gazprom търгувах заради Flow към Европа. Имам много по лесни места за правене на пари: cropenergies, neste, verbio, orsted, rwe etc.
      Успех, но изброените са ми скъпи. Сигурно ще качат още, но дори чудовището Газпром няма потенциал да удвои.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Като цяло не ми де занимава с commodities. Държа от 63 евро Novatek и Gazprom търгувах заради Flow към Европа. Имам много по лесни места за правене на пари: cropenergies, neste, verbio, orsted, rwe etc.

Коментар

Iron ore има още да върви надолу 60-70 usd, vale около 9 eur може. По добре steel компании

Коментар

• Ми не съвсем https://www.nasdaq.com/articles/braz...ing-2021-11-05

Продават и въглищата

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

vale е евтино. Тепърва да купуваш Митал ми се вижда далеч по-рисково.
              Vale е функция на желязната руда. Отделно като отвориш bbg терминала виждаш че пристанищата имат много запаси про ниско търсене е Китаи. Така че да се изчака докато колабира irin ore и тогава

Коментар

Iron ore има още да върви надолу 60-70 usd, vale около 9 eur може. По добре steel компании
                vale е евтино. Тепърва да купуваш Митал ми се вижда далеч по-рисково.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Пазара ми се чини да е изключително опасен в момента. Продадох CAJ на приличен профит. Събирам за всичко коз - VALE, чакам само някакъв знак че ми омръзна да дъвчат Китайското строителстово

Коментар

• Аз така и не разбрах защо този вторник MILE беше на зелено, а leaps-овете ми яко на червено. Нещо изчисленията за IV са се променили мощно... това променя стратегията ми за стоповете, които обвързах с цената на самата акция, а не на опциите.

===

Vermilion Energy intends to reinstate a fixed quarterly dividend in Q1 2022.

Мамка му, толкова го дебнах и за някакви центове ми се изплъзваше сума пъти.
                    Last edited by terziеv; 10.11.2021, 08:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
                      Някой има ли идея какво ще се случи с warrants на МILE след сливането.
                      Нищо не е ясно, сливането го планират да приключи Q2 на 2022г, има много време. Предполагам че при самото сливане, тъй като ще останат само акции на LMND, ще конвертират и варантите в същото съотношение 19:1, но с незнайно какъв страйк. Принцино нямам притеснения, те участват в баланса на MILE и се считат за пасиви по новите правила на SEC, няма как да ги "забравят". В такива случаи притесненията са за акционерите на LMND, щото това придобиване е голям разход и акциите на купувача винаги се сриват, а на купената компания се качват. Но ако излезна на прилична печалба ще ги разкарам, никакво конвертиране няма да чакам. Такова нещо не ми се е случвало до сега: прясно листнала се компания чрез SPAC, някой да налети като кьораво пиле на зелен домат да я купува.

Коментар

Идеята ми е, че бразилците дават 11% дивидент на 1-ви декември. Предвид, че по принцип са доста подценени, едва ли преди това ще пропуснат да качат малко. Свърших работа с опции за 26-ти.
                        Kogi ti e 1928
                        http://www.extravaganzi.com/1935-due...s-auburn-sale/
                        https://forum.investor.bg/forum/%D1%...ymbols/page551
                        Last edited by mikimaus; 09.11.2021, 22:49.

Коментар

• Идеята ми е, че бразилците дават 11% дивидент на 1-ви декември. Предвид, че по принцип са доста подценени, едва ли преди това ще пропуснат да качат малко. Свърших работа с опции за 26-ти.
                          Last edited by terziеv; 09.11.2021, 22:26.

Коментар

Въпросът е да добавя ли още Петробраз за последно преди дивидента... или ще има още едно потапяне под 10.
                            PTR също е много сгодна графиката. Гледам какво да взема и не виждам по-добро от тези 2 мегакап-и. Петрола проби низходящата трендлиния

Коментар

• Въпросът е да добавя ли още Петробраз за последно преди дивидента... или ще има още едно потапяне под 10.

Коментар

Майчице, тези колци струват мама и тате. Няма ти пожелавам успех, че аз съм на обратно.

Ще видим утре каква инфлация ще изкарат

Коментар

Working...
                                X