Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз на Интел се чудя. Някой колега с мнение?
Ще тръгват нагоре догодина като пуснат видеокартите. На мен ми се виждат подценени Интел в момента.
Жалко, че видеокартите пак ще ги правят в заводите на TSMC, което значи, че проблема с недостига няма да се реши и през 2022-а.
А проблема с видеокартите няма да се реши скоро, защото хората си ги купиха да копаят криптовалути с тях, но после откриха, че могат да правят и други неща.... и... не е ясно кога ще имаме видеокарти на нормални цени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това става само за котва на портфейла. В смисъл, ако ти трябва стабилна компания, която да държи стойност.
Ако искаш пари, трябват ти суровини + други циклични. Газовите имат още едно 50% нагоре, златните копачи x2 минимум, но са по-рискови. Най-добрата неспекулативна сделка в момента е Тринсео. Но трябва да го купиш сега, а не да се назландисваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това става само за котва на портфейла. В смисъл, ако ти трябва стабилна компания, която да държи стойност.
Ако искаш пари, трябват ти суровини + други циклични. Газовите имат още едно 50% нагоре, златните копачи x2 минимум, но са по-рискови. Най-добрата неспекулативна сделка в момента е Тринсео. Но трябва да го купиш сега, а не да се назландисваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз на Интел се чудя. Някой колега с мнение?
Ако искаш пари, трябват ти суровини + други циклични. Газовите имат още едно 50% нагоре, златните копачи x2 минимум, но са по-рискови. Най-добрата неспекулативна сделка в момента е Тринсео. Но трябва да го купиш сега, а не да се назландисваш.Last edited by terziеv; 09.11.2021, 14:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе дават на брента да мине 84 - малко да се пробва и го сриват. Имам чувство, че са заредени с новини и следят зорко движенията и реагират моментално като стане напечено
- 1 like
Коментар
Коментар